Jump to content

Φήμες λένε πως η Apple κατασκευάζει in-house εικονική βοηθό!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/02/siri-ios-7-1.jpg

 

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε επικοινωνήσει άρθρο της Wall Street Journal το οποίο υποστήριζε πως η Nuance, εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την τεχνολογία πίσω από την εικονική βοηθό της Apple, βρίσκονταν σε προχωρημένες συνομιλίες για μία πιθανή εξαγορά της από τη Samsung Electronics. Τώρα νέα αναφορά από την ιστοσελίδα Wired αναφέρει πως η Apple έχει δημιουργήσει μία ομάδα η οποία ασχολείται με τη δημιουργία software in-house αναγνώρισης ομιλίας, ώστε να υποστηρίξει την επερχόμενη γενιά του Siri.

 

“Apple is not hiring only in the managerial level, but hiring also people on the team-leading level and the researcher level,” says Abdel-rahman Mohamed, a postdoctoral researcher at the University of Toronto, who was courted by Apple. “They’re building a very strong team for speech recognition research.”

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίαων ετών, η Apple έχει προσλάβει μια σειρά από υψηλού επιπέδου ερευνητές ομιλίας από τη Nuance συμπεριλαμβανομένων και του πρώην αντιπροέδρου της εταιρείας, Larry Gillick. Ένας μεγάλος αριθμός των ερευνητών εργάζονται στα γραφεία της Apple στη Βοστώνη, οι οποίοι φημολογούνται από το προηγούμενο έτος, πως εργάζονται επάνω σε μία in-house λύση αναγνώρισης φωνής του Siri με εντελώς διαφορετική τεχνολογία από την Nuance.

 

Ενώ η επικείμενη έκδοση του Siri στο iOS 8 εξακολουθεί να διαθέτει τεχνολογία παρεχόμενη από τη Nuance, είναι πολύ πιθανό η Apple να κυκλοφορήσει τη δική της έκδοση αναγνώρισης ομιλίας σε μία μελλοντική έκδοση του iOS. Το Siri στο iOS 8, θα διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις συμπεριλαμβάνομένων της Hands-free "Hey Siri" φωνητικής ενεργοποίησης, της αναγνώρισης της μουσικής μέσω της εφαρμογής Shazam streaming και άλλων χαρακτηριστικών. Η Apple θα διαθέσει το νέο λειτουργικό το φθινόπωρο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...