cu2goup Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 8 minutes ago, VIPdriver said: Το δικό μου δεν λεει "φοιτητική προσφορά", αυτή είναι η διαφορά. Το νήμα είναι φοιτητικό.. αυτή είναι μία ακόμη διαφορά.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 minute ago, cu2goup said: Το νήμα είναι φοιτητικό.. αυτή είναι μία ακόμη διαφορά.. Δεν το είδα όμως 🤒 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 5 minutes ago, VIPdriver said: Δεν το είδα όμως 🤒 Το γράφει αφού.. 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 3 minutes ago, cu2goup said: Το γράφει αφού.. 😉 Δεν είπα ότι δεν το γράφει, είπα ότι εγώ δεν το είδα 😇 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου εχω μια δευτερη φοιτητικη καρτα και μεθαυριο μου γραφει την ημερομηνια ληξης..Δεν το χρειαζομαι το νουμερο,αλλα ειναι κριμα να χαθει..αναγκαστικα ανανεωση τωρα καθε 2 μηνες περιπου? 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 6 minutes ago, blade_ said: εχω μια δευτερη φοιτητικη καρτα και μεθαυριο μου γραφει την ημερομηνια ληξης..Δεν το χρειαζομαι το νουμερο,αλλα ειναι κριμα να χαθει..αναγκαστικα ανανεωση τωρα καθε 2 μηνες περιπου? Ούτε καν.. ας λήξει το υπόλοιπο.. Το νούμερο θα χαθεί μετά τον χρόνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 31 minutes ago, cu2goup said: Ούτε καν.. ας λήξει το υπόλοιπο.. Το νούμερο θα χαθεί μετά τον χρόνο. εχω 20 ευρω μεσα,κριμα ειναι...αν κανω ανανεωση μπορω να τα στειλω στον κυριο αριθμο μου,επισης cu? 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 53 minutes ago, blade_ said: εχω 20 ευρω μεσα,κριμα ειναι...αν κανω ανανεωση μπορω να τα στειλω στον κυριο αριθμο μου,επισης cu? Εξαρτάται ποτέ έκανες την προηγούμενη ανανέωση Υπάρχουν ακόμα όροι στην μεταφορα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου μπορει και 2 χρονια.συντηρουσα με cashback την φαση.Τωρα?να βαλω 2 μηνες απανωτα?και να το αφησω να σβησει?το λυπαμαι αλλα δεν βρισκω το λογο... 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Το φοιτητικό δεν θα είναι όπως ήταν Σχεδιάζουν να καταργήσουν τα μηναια δώρα. οπότε όταν το κάνουν αυτο δεν θα έχει λόγο ύπαρξης αν δεν είναι βασικό νουμερο 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 7 ώρες πριν, blade_ said: το λυπαμαι αλλα δεν βρισκω το λογο... Είναι σαν τα GB που μαζεύεις με rollover.. Τα λυπάσαι ενώ στην ουσία δεν σου χρειάζονται 🙂🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 8 ώρες πριν, cu2goup said: Είναι σαν τα GB που μαζεύεις με rollover.. Τα λυπάσαι ενώ στην ουσία δεν σου χρειάζονται 🙂🙂 σωστο,αλλα τα λεφτα ειναι κατι πραγματικο.η τουλαχιστον πιο πραγματικο..απ οτι καταλαβα πρεπει να κανω 2 ανανεωσεις και μετα να τα στειλω στο αλλο νουμερο... 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Just now, blade_ said: σωστο,αλλα τα λεφτα ειναι κατι πραγματικο.η τουλαχιστον πιο πραγματικο..απ οτι καταλαβα πρεπει να κανω 2 ανανεωσεις και μετα να τα στειλω στο αλλο νουμερο... Γιατί δύο ανανεώσεις; Κάνε μία με το ποσό που χρειάζεται απλώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 3 ώρες πριν, cu2goup said: Γιατί δύο ανανεώσεις; Κάνε μία με το ποσό που χρειάζεται απλώς. Εννοώ για να τα μεταφέρω μετά σε άλλη κάρτα.. Νομίζω πρέπει να κάνει 2 ανανεώσεις για να γίνει αυτό Αν μεταβιβάσω το νούμερο δεν κρατάει το φοιτητικό σωστά? 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 57 minutes ago, blade_ said: Εννοώ για να τα μεταφέρω μετά σε άλλη κάρτα.. Νομίζω πρέπει να κάνει 2 ανανεώσεις για να γίνει αυτό Αν μεταβιβάσω το νούμερο δεν κρατάει το φοιτητικό σωστά? Κάνε μια ανανέωση τώρα και μια μετά από 2 μήνες Στο μεσοδιάστημα πολλά μπορούν να αλλάξουν και μπορεί να εφαρμοστούν οι αλλαγές στην μεταφορά χρημάτων που δεν σε υποχρεώνουν να έχεις βάλεις 25 ευρώ για να κάνεις μεταφορα στην ότι θα έχεις ακόμα 2 μήνες διάρκεια στην χειρότερη περίπτωση Edited 3 Μαΐου by HEO 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 5 ώρες πριν, HEO said: Κάνε μια ανανέωση τώρα και μια μετά από 2 μήνες Στο μεσοδιάστημα πολλά μπορούν να αλλάξουν και μπορεί να εφαρμοστούν οι αλλαγές στην μεταφορά χρημάτων που δεν σε υποχρεώνουν να έχεις βάλεις 25 ευρώ για να κάνεις μεταφορα στην ότι θα έχεις ακόμα 2 μήνες διάρκεια στην χειρότερη περίπτωση σωστος.Το τελευταιο σκεφτηκα για την ακριβεια.κριμα πραγματικα για το cashback... 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Εγώ δεν είδα καμιά αλλαγή Να υποθέσω ότι πήγαμε πάλι κουβά και δεν θα εφαρμοστεί η συγκεκριμένη αλλαγή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Παιδιά με τα δώρα του March τι έγινε; Τα έχετε λάβει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Λύσια Κακιά... 😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Ετσι για σιγουρια,τα χρηματα χανονται την επομενη μερα μετα την ημερομηνια ληξης? 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 51 minutes ago, blade_ said: Ετσι για σιγουρια,τα χρηματα χανονται την επομενη μερα μετα την ημερομηνια ληξης? Ναι 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Την γλιτώσαμε και αυτόν τον μήνα τις αλλαγές. Ισχύει ακόμα κανονικότατα το 600 λεπτά προς vf CU+600 MB 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου On 1/6/2025 at 11:16 ΠΜ, aektzhs 1 said: Την γλιτώσαμε και αυτόν τον μήνα τις αλλαγές. Ισχύει ακόμα κανονικότατα το 600 λεπτά προς vf CU+600 MB το ίδιο και εδώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Μέσα από την κατηγορία πακέτων Combo και ομιλία μπορείτε να απενεργοποιησετε την υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης από φυσικά κανάλια. Από ψηφιακά κανάλια δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου Καλησπέρα σας , πως μπορώ να μάθω πότε έχει γίνει φοιτητικό ένα νούμερο? από το cu chat ? υπάρχει άλλος τρόπος? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts