giorgos_auto Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 καλησπερα.Εψαξα καποιο θεμα σχετικα με την αγορα του συγκεκριμενου κινητου και δεν μπορεσα να βρω κατι . λοιπον, σκεφτομαι να αγορασω το iOcean x8 http://www.ioceanmobiles.gr/index.php/phones/iocean-x8 1)θελω να κανω αυτη την επιλογη καθως γινεται αγορα απο το σιτε της iOcean στην ελλαδα και με εγγυηση κιολας. 2)εχω διαβασει τα χαρακτηριστικα , εχω δει αρκετα βιντεο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τις επιδοσεις που λενε οτι εχει (εκτος απο μια αμφιβολια για την νυχτερινη λυψη που εχει) 3)δινω μεχρι 300 ευρω ..θα ηθελα να μου προτεινετε μια καλητερη συσκευη αν υπαρχει(στα ιδια η και καλητερα χαρακτηριστικα)....η να μου πειτε την γνωμη σας για την αγορα αυτης της συσκευης Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavridisdim Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπέρα φίλε μου. Εφόσον έχεις τη δυνατότητα να διαθέσεις το ποσό των 300 € γιατί δεν αναζητάς κάτι πιο κοντά σε επίσημη εταιρεία όπως πχ ένα HTC one mini ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavridisdim Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Το κινητό που έχεις παραθέσει παραπάνω έχει τρομερές δυνατότητές για το κόστος του. Αυτο που θα πρέπει να σκεφτείς είναι αν θα σ είναι χρήσιμο ένα κινητό 8 πυρηνο αν θα μπαίνεις μόνο φεησμπουκ. Θα καταναλώνει υπερβολική ενέργεια για το τίποτα . Στη συνέχεια τα κινητά με μη μεταλικο πλαίσιο , στη συχνή χρήση δεν αφήνουν τη θερμότητα να διοχετευτεί στο περιβάλλον καθώς το πλαστικό είναι κακός αγωγός. Ως αποτέλεσμα να γίνεται πιο δυσβασταχτο με το καιρό. Τέλος έχω δει πως αρκετοί χρήστες του iocean αντιμετοπισαν προβλήματα με την οθόνη αφής. Μπορείς να δεις σε διάφορα Φόρουμ. Πάντως σκέψου το καλά αν το χρειάζεσαι πραγματικά . Εγώ θα σ πρότεινα όπως παραπάνω ένα hyc one Mini. Στο θέμα της φωτογραφίας το HTC έχει δυνατότερο αισθητήρα ultra pixel το όποιο σημαίνει καθαρότερες φωτο το βράδυ σε αντίθεση με το άλλο του οποίου οι ΦΩΤΟ είναι κάπως σκοτεινές από ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καλησπερα.Εψαξα καποιο θεμα σχετικα με την αγορα του συγκεκριμενου κινητου και δεν μπορεσα να βρω κατι . λοιπον, σκεφτομαι να αγορασω το iOcean x8 http://www.ioceanmobiles.gr/index.php/phones/iocean-x8 1)θελω να κανω αυτη την επιλογη καθως γινεται αγορα απο το σιτε της iOcean στην ελλαδα και με εγγυηση κιολας. 2)εχω διαβασει τα χαρακτηριστικα , εχω δει αρκετα βιντεο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τις επιδοσεις που λενε οτι εχει (εκτος απο μια αμφιβολια για την νυχτερινη λυψη που εχει) 3)δινω μεχρι 300 ευρω ..θα ηθελα να μου προτεινετε μια καλητερη συσκευη αν υπαρχει(στα ιδια η και καλητερα χαρακτηριστικα)....η να μου πειτε την γνωμη σας για την αγορα αυτης της συσκευης Ευχαριστω!!! xiaomi mi3 φιλε...κατω σπο 300 ευρω και κορυφαια σπεκς. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_auto Δημ. July 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις....το θα ψαξω την περιπτωση του htc mini και του xiaomi και θα σας απαντησω.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Εξαιρετικά χαρακτηριστικά με μοναδικό μειονέκτιμα ( σε πρώτη ανάγνωση ) το μέγεθος της μπαταρίας . Ψάξε να βρείς χρήστες να σου πούνε εμπειρία έστω κα από την σειρά Χ7 iOcean X7 HD iOcean X7s iOcean X8 Edited July 7, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_auto Δημ. July 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εξαιρετικά χαρακτηριστικά με μοναδικό μειονέκτιμα ( σε πρώτη ανάγνωση ) το μέγεθος της μπαταρίας . Ψάξε να βρείς χρήστες να σου πούνε εμπειρία έστω κα από την σειρά Χ7 iOcean X7 HD iOcean X7s iOcean X8 απο τι κοιταω το μονο θεμα με την μπαταρια ειναι (χωρις να εχει κανει ολοκληρωμενη αποψη) .....ολα τα αλλα θετικα τα βλεπω ..και εχουν μεινει αρκετα ευχαριστημενοι κιολας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kajkuy Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 καλησπερα το εχω παρει εδω και 2 βδομαδες και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα καλο σε οσα λεει ακομα και η οθονη που ειχα καποιες φοβιες ειναι πολυ καλη οσο για φωτο τη μερα αρκετα καλες τη νυχτα οχι και τοσο αν και μιλησα με την αντιπροσωπεια εδω μου ειπαν οτι θελει μια αναβαθμιση και λυνετε το προβλημα και σε βοηθουν αυτοι πως να την κανεις σε γενικες γραμμες ομως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος ειναι πραματι πολυ καλη συσκευη θα φιαξω κι ενα βιντεακι τις επομενες μερες για να το δειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeos Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παιδιά καλησπέρα πουλάω ένα iocean x8(λογω μεγέθους)αγορασμένο αρχές Ιουλίου Ελληνικής αντιπροσωπείας Τιμή 230euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά καλησπέρα πουλάω ένα iocean x8(λογω μεγέθους)αγορασμένο αρχές Ιουλίου Ελληνικής αντιπροσωπείας Τιμή 230euro Βαλ' το σε αγγελία στην κατάλληλη υποενότητα ! Αλλιως μπορείς να στειλεις προσωπικό μήνυμα στον δημιουργό του θέματος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rofos1968 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι για την αγορά του, αλλά είμαι και για το jiauy g6. Η μόνη μου φοβία είναι για το εάν υπάρχουν υπαρκτά σοβαρά προβλήματα... Είμαι κάτοχος ενός g3s και στα καλά καθούμενα έχω πρόβλημα στην οθόνη. Μετά από ένα και κάτι χρόνο... Ούτε έχει πέσει, ούτε υγρασίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι για την αγορά του, αλλά είμαι και για το jiauy g6. Η μόνη μου φοβία είναι για το εάν υπάρχουν υπαρκτά σοβαρά προβλήματα... Είμαι κάτοχος ενός g3s και στα καλά καθούμενα έχω πρόβλημα στην οθόνη. Μετά από ένα και κάτι χρόνο... Ούτε έχει πέσει, ούτε υγρασίες... Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου. Δες το αντίστοιχο νήμα για το Iocean X8. Σίγουρα θα σε βοηθήσει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390446&highlight=iOcean+X8 Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rofos1968 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το είδα... Ευχαριστώ πολύ.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts