Panther3 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Εγω εχω την εξης απορια.Εχω λοιπον το tab pro 10.1 το οποιο εχει και screen mirroring.Προσπαθω λοιπον να συνδεθω με μια LG tv που υποστιριζει και αυτη screen mirroring αλλα δεν μπορω να συνδεθω(προβλημα υλικου μου γραφει) παρα μονο οταν βαζω στο ταμπλετ βιντεο απο Youtube.Φταιει οτι το ταμπλετ ειναι samsung και η Lg δεν υποστηριζει συνδεση με αλλες μαρκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εγω εχω την εξης απορια.Εχω λοιπον το tab pro 10.1 το οποιο εχει και screen mirroring.Προσπαθω λοιπον να συνδεθω με μια LG tv που υποστιριζει και αυτη screen mirroring αλλα δεν μπορω να συνδεθω(προβλημα υλικου μου γραφει) παρα μονο οταν βαζω στο ταμπλετ βιντεο απο Youtube.Φταιει οτι το ταμπλετ ειναι samsung και η Lg δεν υποστηριζει συνδεση με αλλες μαρκες? Δεν νομίζω!!! εγώ έχω το tab 4 10.1 με SONY tv που υποστηρίζει screen mirroring και συνδέεται τέλεια σε κλάσματα δευτερολέπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampisp Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Είμαι κάτοχος ενός tab 4 4g 10.1 το οποίο έχω αγοράσει από Ελλάδα και εδω και ένα μήνα είμαι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας... Αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα σχετικά με κάποιες εφαρμογές όπως π.χ. Το Netflix το οποίο είναι μεν διαθέσιμο στην Γερμανία αλλά εγώ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω από το playstore γιατί δεν είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για την Ελλάδα.... Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Είμαι κάτοχος ενός tab 4 4g 10.1 το οποίο έχω αγοράσει από Ελλάδα και εδω και ένα μήνα είμαι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας... Αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα σχετικά με κάποιες εφαρμογές όπως π.χ. Το Netflix το οποίο είναι μεν διαθέσιμο στην Γερμανία αλλά εγώ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω από το playstore γιατί δεν είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για την Ελλάδα.... Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... περνά μια γερμανική rom με odin (δεν θα χάσεις εγγύηση ) το πρόβλημα είναι το csc.. το play store σε "βλεπει" Ελλάδα (καθώς έχεις ελληνική rom ) η δοκίμασε μια εγκατάσταση με apk ..από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/ ..κατέβασε την τελευταία έκδοση...καντο εγκατάσταση ...δες εάν δουλεύει (μάλλον θα δουλέψει ..) Edited April 17, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antsir Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Έχω το Τ230 7ιντσο, πόση ώρα κάνει για να φορτίσει από το 15% - 100%. Εμένα αργεί πολύ, πάνω από 9 ώρες. Είναι φυσιολογικό? είμαι στις 3 πρώτες φορτίσεις. Edited April 26, 2015 by antsir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχω το Τ230 7ιντσο, πόση ώρα κάνει για να φορτίσει από το 15% - 100%. Εμένα αργεί πολύ, πάνω από 9 ώρες. Είναι φυσιολογικό? είμαι στις 3 πρώτες φορτίσεις. όχι δεν είναι φυσιολογικό. Και εγώ το εχω αλλά δεν εχω προσέξει πόση ώρα ακριβώς κάνει να ολοκληρωθεί η φόρτιση. 2ώρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antsir Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 όχι δεν είναι φυσιολογικό. Και εγώ το εχω αλλά δεν εχω προσέξει πόση ώρα ακριβώς κάνει να ολοκληρωθεί η φόρτιση. 2ώρες περίπου. Σε ευχαριστώ φίλε θα δοκιμάσω άλλον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) lollipop..... http://www.sammobile.com/2015/05/07/samsung-rolls-out-lollipop-for-the-galaxy-tab-4-10-1-wi-fi-and-lte-models/ http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-Official-Android-5-0-2-Lollipop-is-Rolling-out-to-Samsung-Galaxy-Tab-4-10-1-LTE-and-Wi-Fi Edited May 7, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 lollipop..... http://www.sammobile.com/2015/05/07/samsung-rolls-out-lollipop-for-the-galaxy-tab-4-10-1-wi-fi-and-lte-models/ http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-Official-Android-5-0-2-Lollipop-is-Rolling-out-to-Samsung-Galaxy-Tab-4-10-1-LTE-and-Wi-Fi Αν περάσω με Odin την lollipop χάνω την εγγύηση? Δηλ.γράφει ο knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Αν περάσω με Odin την lollipop χάνω την εγγύηση? Δηλ.γράφει ο knox? φυσικά και οχι .δεν γράφει το knox,και εφόσον η rom ειναι ευρωπαϊκή εχεις εγγύηση ..(οταν βρει ελληνική την ξανά περνάς με odin ...η οποιο άλλη 5.χ.χ απο άλλη χώρα) , δεν ειμαι σίγουρος οτι μπορείς να επιστρέψεις σε 4.χ.χ απο 5.χ.χ (factory reset συνίσταται..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Αν περάσω με Odin την lollipop χάνω την εγγύηση? Δηλ.γράφει ο knox? Διάβασε εδώ για να ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Τέλειο. Είναι άμεσος και ταχύτατος ακόμα και στο πρώτο κλείδωμα. Τελικά αγοράστηκε αλλά το gps του είναι ακριβώς το αντίθετο από το τέλειο! Δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση με τίποτα αφού δεν έχει καμία ακρίβεια και μου λέει π.χ. να στρίψω 50 μέτρα πριν από τον δρόμο και όταν στρίβω νομίζει ότι είμαι αλλού και όλο μπερδεύεται. Κοίταξα για αναβάθμιση αλλά έχει την τελευταία έκδοση(kitkat). Το έχω 9 μέρες, οπότε το πάω πίσω στο kaizershop από όπου και αγοράστηκε και ζητάω αντικατάσταση με καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Αγόρασα σημερα το tab 4 8'' LTE και του εβαλα 32αρα καρτα sd. Μετα απο λίγη ώρα που θα μείνει κλειδωμενο το ταμπλετ , μολις πάω να το ξεκλειδώσω μου βγαζει οτι εγινε αφαιρεση της καρτας sd, και την ξαναφορτωνει, κανα 2 φορες μου εβγαλε οτι ειναι και κατεστραμενη. με μια 8αρα που δοκιμασα δεν το κανει αυτο. το εχει κανει σε καποιον άλλο; ισως να φταιει και η καρτα..... Edited May 19, 2015 by johnnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Αγόρασα σημερα το tab 4 8'' LTE και του εβαλα 32αρα καρτα sd. Μετα απο λίγη ώρα που θα μείνει κλειδωμενο το ταμπλετ , μολις πάω να το ξεκλειδώσω μου βγαζει οτι εγινε αφαιρεση της καρτας sd, και την ξαναφορτωνει, κανα 2 φορες μου εβγαλε οτι ειναι και κατεστραμενη. με μια 8αρα που δοκιμασα δεν το κανει αυτο. το εχει κανει σε καποιον άλλο; ισως να φταιει και η καρτα..... Μάλλον είναι καμμένη η κάρτα φίλε μου. Δοκίμασε να κάνεις μια διαμόρφωση της κάρτας πρώτα από τον υπολογιστή με δεξί κλικ και διαμόρφωση κάρτας (ίσως γίνεται και από το ταμπλετ κατευθείαν). Αλλά κατά 99% είναι καμμένη η κάρτα να πας να την αντικαταστησουν αλλά πριν δοκίμασε να την βάλεις και σε καμία άλλη συσκευή αν έχεις για να είσαι σίγουρος Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Βάζεις καλώδιο usb otg και βάζεις stick,η σκληρό δίσκο σε μορφή fat, fat 32 και τρέχει μια χαρά φιλε Σακη? εχεις το SM-T230? ή μηπως αλλο μοντελο.. προσπαθώ και γω οπως τα αλλα παιδιά να συνδεσουν OTG καποιο USB στικ (FAT32) και δεν τα καταφερνουν.. σε ενα δουλευει κανονικά? επίσης αν κάποιο άλλο παιδί μπόρεσε να συνδέσει το Tab 4 7" (SM-T230) με κάποιο στικάκι ή με κάποιον σκληρό δίσκο ας μας δώσει τα φωτα του.. Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Πέρασε κάποιος lollipop? Εντυπώσεις? Και ας μας πει αν γράφει ο Knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Πέρασε κάποιος lollipop? Εντυπώσεις? Και ας μας πει αν γράφει ο Knox? Όταν " περνάς" rom με Odin το knox ΔΕΝ γράφει !! Αυτο είναι γνωστό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makav Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Στο 10.1" WI-FI γνωρίζει κάποιος αν χρησιμοποιήσω USB στικάκι για ίντερνετ μέσω ασύρματης τηλεφωνίας Δουλεύει? μέσω otg cable, η με κάποιο άλλο τρόπο? Ξέρει κάποιος; Edited June 9, 2015 by makav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis223 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μάθω αν το galaxy tab 4 10.1 wifi ευρωπαϊκό θα πάρει αναβάθμιση σε Android lollipop μέσο OTA ή πρέπει να κάνω τίποτα εγώ???? Δεν τα πάω και καλά με το χακινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μάθω αν το galaxy tab 4 10.1 wifi ευρωπαϊκό θα πάρει αναβάθμιση σε Android lollipop μέσο OTA ή πρέπει να κάνω τίποτα εγώ???? Δεν τα πάω και καλά με το χακινκ... περιμένεις....θα σου έρθει κάποια στιγμή μέσω OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis223 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 περιμένεις....θα σου έρθει κάποια στιγμή μέσω OTA Άρα έχει βγάλει ανακοίνωση η Samsung ότι θα το αναβαθμίσει έτσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Άρα έχει βγάλει ανακοίνωση η Samsung ότι θα το αναβαθμίσει έτσι??? http://samsung.youmobile.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis223 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 http://samsung.youmobile.org/ Ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε ρουτ ένα 10ρι Τ530 χωρίς να γράψει ο knox? Μου ζήτησε φίλη να της ρύθμιση ένα τέτοιο ταμπ και δεν έχω υπόψη για το εν λόγω Ευχαριστω Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε ρουτ ένα 10ρι Τ530 χωρίς να γράψει ο knox? Μου ζήτησε φίλη να της ρύθμιση ένα τέτοιο ταμπ και δεν έχω υπόψη για το εν λόγω Ευχαριστω εφόσον φοράει snapdragon νομίζω ναι με το γνωστό Towelroot .....ρώτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785869 .ψάξε στο xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts