evansarmor Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Έχει Ελληνικά, όταν το παραλάβεις με το καλό θα δείς τι θα κάνεις με τα υπόλοιπα που διάβασες εδώ ... Πάντως να τους αφήσεις μήνυμα να βεβαιωθούν ότι έχει Ελληνικά, το γράφουν εκεί που λέει τις γλώσσες. Edited December 19, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Δε θα κανω σημερα την αγορα γτ δυστυχως δεν εχω βαλει χρηματα στην καρτα μου.... :( Σε ευχαριστω παααρα πολυ για τον χρονο σου...:*Να εισαι καλα... Σιγουρα θα σε ξανα χρειαστω...!!!:up: Καλο βραδυ...:zzz: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει Ελληνικά, όταν το παραλάβεις με το καλό θα δείς τι θα κάνεις με τα υπόλοιπα που διάβασες εδώ ... Πάντως να τους αφήσεις μήνυμα να βεβαιωθούν ότι έχει Ελληνικά, το γράφουν εκεί που λέει τις γλώσσες. Οκ...κ παλι ευχαριστωωω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Να είσαι καλά, καληνύχτα !! :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Παιδια,καλησπερα. Να ρωτησω κατι να μου πει καποιος αν γνωριζει...? Πηρα κ εγω το Lead1 αλλα εχω ενα προβλημα... Οταν παω να στειλω μνμ απο το κινητο μου γραφει καθε φορα "Sent from LEAGOO Lead1" κ πρεπει καθε φορα να το διαγραφω... Μηπως ξερετε αν μπορω να κανω κατι για να το διαγραψω οριστικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Πας μηνυματα-->ρυθμισεις-->γενικες και ξε-τσεκαρεις το sms signature Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Πας μηνυματα-->ρυθμισεις-->γενικες και ξε-τσεκαρεις το sms signature Ευχαριστω πολυ... Χρονια πολλα.. Υγεια κ ευτυχια σε ολους...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Γεια σας χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! :) Παράγγειλα πρόσφατα το leagoo lead 1 δεν το έχω παραλάβει ακόμα θέλω να ρωτήσω έχει κάποια οπτική ενδιξη σε κάποιο μήνυμα ή αναπάντητη για παράδειγμά; ή θα πρέπει να το κοιτάω συνέχεια για το αν έχω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Γεια σας χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! :) Παράγγειλα πρόσφατα το leagoo lead 1 δεν το έχω παραλάβει ακόμα θέλω να ρωτήσω έχει κάποια οπτική ενδιξη σε κάποιο μήνυμα ή αναπάντητη για παράδειγμά; ή θα πρέπει να το κοιτάω συνέχεια για το αν έχω κάτι; οχι,δεν εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 αχα! ευχαριστώ θα τα καταφέρω και χωρίς αυτό! :) με προβληματισαν τα προηγούμενα που διάβασα περι χαμηλού ήχου και προβλήματα παταριας! είμαι άτομο πού γενικά κάνω αρκετή χρήση του internet το κινητό που έχω τώρα είναι το sony xperia L και του έχω δυο παταριες! εμένα τώρα που είναι καινούργιου θα έρθει με την αναβάθμιση που αναφέρετε ή πρέπει να κάτσω να δω πως θα την κάνω χωρίς να το διαλύσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 εστειλα μειλ στην λεγγο για το αν χρειαζετε να κανω την αναβαθμιση και μου ειπανε οχι,οποτε αν δεν εχεις προβλημα με το ακουστικο δεν νομιζω να χρειαζετε,οσον αφορα την μπαταρια θελει 4-5 φορτισεις για να στρωσει,εμενα τωρα μου κρατα σχεδον 2 μερες με κανονικη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 εστειλα μειλ στην λεγγο για το αν χρειαζετε να κανω την αναβαθμιση και μου ειπανε οχι,οποτε αν δεν εχεις προβλημα με το ακουστικο δεν νομιζω να χρειαζετε,οσον αφορα την μπαταρια θελει 4-5 φορτισεις για να στρωσει,εμενα τωρα μου κρατα σχεδον 2 μερες με κανονικη χρηση. άρα θα με ταλαιπωρήσει λίγο στην αρχή και μετά όλα οκ? και για να του κάνω rout θα δυσκολευτώ? βασικά το μόνο που θέλω για να του κάνω rout είναι να πετάξω τις εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ και δεν είναι απαραίτητες και να κατεβάσω το blakmarket! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 άρα θα με ταλαιπωρήσει λίγο στην αρχή και μετά όλα οκ? και για να του κάνω rout θα δυσκολευτώ? βασικά το μόνο που θέλω για να του κάνω rout είναι να πετάξω τις εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ και δεν είναι απαραίτητες και να κατεβάσω το blakmarket! εγω δεν το εχω ρουταρει,σε καποια ποστς πισω λενε τα παιδια πως γινετε με το vroot,αλλα προσωπικα δεν θελω να το διακινδινεψω και να μπρικαρει το τηλεφωνο... απο που το παρηγγειλες και σε τι τιμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 εγω δεν το εχω ρουταρει,σε καποια ποστς πισω λενε τα παιδια πως γινετε με το vroot,αλλα προσωπικα δεν θελω να το διακινδινεψω και να μπρικαρει το τηλεφωνο... απο που το παρηγγειλες και σε τι τιμη?? το παράγγειλα από http://www.my24shop.gr/pc-tablets-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/leagoo/leagoo-lead-1-8gb-detail 149 ευρό και μαζί με μια θήκη και μια κάρτα 16G πήγε 173 και κάτι λίγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 το παράγγειλα από http://www.my24shop.gr/pc-tablets-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/leagoo/leagoo-lead-1-8gb-detail 149 ευρό και μαζί με μια θήκη και μια κάρτα 16G πήγε 173 και κάτι λίγα! σε κινεζικο καταστημα θα το επερνες φθηνοτερα... οπως και να εχει, καλη παραλαβη,και απροβληματιστο :) και Χρονια Πολλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 σε κινεζικο καταστημα θα το επερνες φθηνοτερα... οπως και να εχει, καλη παραλαβη,και απροβληματιστο :) και Χρονια Πολλα!! ευχαριστώ πολύ! επίσης! αν και με αυτά που έχω δει αγχώθηκα κάπως και ελπίζω να μην βαράω το κεφάλι μου στον τύχω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 ευχαριστώ πολύ! επίσης! αν και με αυτά που έχω δει αγχώθηκα κάπως και ελπίζω να μην βαράω το κεφάλι μου στον τύχω! :p κοιτα,αφου το καταστημα ειναι στην Ελλαδα και σου παρεχει 2 χρονια εγγυηση μην φοβασαι... οσον αφορα το κινητο,εμενα μου ηρθε απροβληματιστο,σε αλλα παιδια οχι(ευτυχως το προβλημα λυθηκε),και αυτο δεν συμβαινει μονο σε κινεζικα κινητα,το εχω παθει και με νοκια και με σονυ και αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis445 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 κοιτα,αφου το καταστημα ειναι στην Ελλαδα και σου παρεχει 2 χρονια εγγυηση μην φοβασαι... οσον αφορα το κινητο,εμενα μου ηρθε απροβληματιστο,σε αλλα παιδια οχι(ευτυχως το προβλημα λυθηκε),και αυτο δεν συμβαινει μονο σε κινεζικα κινητα,το εχω παθει και με νοκια και με σονυ και αλλα... αχα! μακάρι τότε να μην έχω θέμα! κάτι ακόμα είναι εύκολο στον χειρισμό γενικά πχ σαν το sony που έχω? έχει play stor ή πρέπει να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 αχα! μακάρι τότε να μην έχω θέμα! κάτι ακόμα είναι εύκολο στον χειρισμό γενικά πχ σαν το sony που έχω? έχει play stor ή πρέπει να το βρω? ναι εχει play store και στον χειρισμο δυστηχως η ευτυχως πρεπει να το δουλευεις με 2 χερια... 5.5 ιντσες ειναι η οθονη του....:) κοιτα και κανενα βιντεακι στο youtube ;) μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Ο ήχος πάντως αν και δε θα έλεγα χαμηλό το ηχείο του, λόγω θέσης του είναι πρόβλημα όταν το κινητό είναι ακουμπισμένο πάνω σε επίπεδη επιφάνεια.Και επίσης ο 6582 είναι κάπως αργός στο internet browsing και ειδικά όταν στη σελίδα υπάρχει βίντεο.Κατά τα άλλα το κινητό είναι μια χαρά για χρήματα που κοστίζει. Edited December 26, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 http://adbdriver.com/ κατεβασε πρωτα αυτο και εγκαταστησε τους driver του κινητου και μετα αυτο http://odindownload.com/vroot/#.VIYCvNKsWjI ενα κλικ και εισαι ετοιμος TO adbdriver αναγνωρίζει το κινητό ως htc τι κάνω? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παιδια,καλησπερα. Να ρωτησω κατι να μου πει καποιος αν γνωριζει...? Πηρα κ εγω το Lead1 αλλα εχω ενα προβλημα... Οταν παω να στειλω μνμ απο το κινητο μου γραφει καθε φορα "Sent from LEAGOO Lead1" κ πρεπει καθε φορα να το διαγραφω... Μηπως ξερετε αν μπορω να κανω κατι για να το διαγραψω οριστικα?? Τελικώς από Ελλάδα το πήρες;; Δεν γίνεται να "σκέπτεσαι" να το αγοράσεις στις 20 και στις 24 να στέλνεις μηνύματα ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) @nat65 Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα εμένα πάντως με παιδεψε αρκετά μέχρι να καταφέρω να του βάλω την 0919 ρομ.Η διαδικασία κόπηκε στη μέση με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να νεκρώσει τελείως και το pc δεν το αναγνώριζε.τελικα μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να φλασαρω ρομ με full format από το Α2 μοντέλο και ενώ το κινητό άνοιξε δε δούλευε σωστά.Μετά από αυτή τη ρομ όμως,πήρε κανονικά την 0919.πρώτη φορά με παιδεύει τόσο πολύ mtk τηλέφωνο Root το έκανα μέσω ρεκοβερυ.πέρασα το ρεκοβερυ που έδωσε ο Θανάσης @karthan7 μέσω sp flash tools και από εκεί φλασαρα το supersu. Edited December 26, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 @nat65 Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα εμένα πάντως με παιδεψε αρκετά μέχρι να καταφέρω να του βάλω την 0919 ρομ.Η διαδικασία κόπηκε στη μέση με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να νεκρώσει τελείως και το pc δεν το αναγνώριζε.τελικα μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να φλασαρω ρομ με full format από το Α2 μοντέλο και ενώ το κινητό άνοιξε δε δούλευε σωστά.Μετά από αυτή τη ρομ όμως,πήρε κανονικά την 0919.πρώτη φορά με παιδεύει τόσο πολύ mtk τηλέφωνο Χρονια σου πολλα! Ε αμα δυσκολευτηκες και συ, τοτε εμεις ουτε να το σκεφτουμε!:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ναι και μου άφησε στα wifi δίκτυα nvram wifi error αλλά ευτυχώς λειτουργεί κανονικά.Βέβαια όλα αυτά μπορεί να ήταν θέμα "τύχης" και σε εσάς να πάνε όλα οκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nat65 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 root θέλω να κάνω κι εγώ θα προσπαθήσω και την άλλη μέθοδο ... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts