Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο level 4 2χ εννοεις την κλιμακα κινουμενων εικονων? και για τη gpu εννοεις την απενεργοποιηση επικαλυψεων υλικου? αν ειναι ετσι στο πρωτο το τηλ. ειναι σαν τα τηλεφωνα πριν 10 χρονια,ποιο αργο απο καθυστερηση,για το δευτερο δεν βλεπω την διαφορα οπτικα.αν παλι εννοεις αλλες ρυθμισεις γραψε λαθος και γραψε σε ελληνικο μενου ποιες ρυθμισεις αλλαξες. Edited by stauros2653
:ninja:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, είμαι για αλλαγή μπαταρίας!!Πήρα τη procordia μιας και ακούω ότι είναι εγγύηση εδώ μέσα και μου είπανε ότι έχει κόστος 20 ευρώ συν 5 μεταφορικά για Λάρισα που μένω!Τη ρώτησα ότι είχε 15 ευρώ και μου λέει πήρε αύξηση :mad:.Τι να κάνω να τη πάρω απο κει η υπάρχει αλλού πιο φτηνά και αξιόπιστα?

H να πάρω απο ebay

1. http://www.ebay.com/itm/New-Original-3000mAh-BL-53YH-Battery-For-LG-G3-G-3-VS985-F400-D850-D855-D830-/142301066439?hash=item2121cdf4c7:g:GPAAAOSwTM5Y5cK7

2.http://www.ebay.com/itm/2016-New-Originel-BL-53YH-Battery-For-LG-G3-D830-D850-D851-D855-LS990-VS985-/192160986893?hash=item2cbdaff70d:g:GWQAAOSwHHFY9HWV

έχει κανείς εμπειρία ανάλογη?Φοβάμαι μήπως δεν έρθει κιόλας διότι τα απαγορεύουν..

Xiaomi Mi Mix 3

Καλησπέρα παιδιά, είμαι για αλλαγή μπαταρίας!!Πήρα τη procordia μιας και ακούω ότι είναι εγγύηση εδώ μέσα και μου είπανε ότι έχει κόστος 20 ευρώ συν 5 μεταφορικά για Λάρισα που μένω!Τη ρώτησα ότι είχε 15 ευρώ και μου λέει πήρε αύξηση :mad:.Τι να κάνω να τη πάρω απο κει η υπάρχει αλλού πιο φτηνά και αξιόπιστα?

H να πάρω απο ebay

1. http://www.ebay.com/itm/New-Original-3000mAh-BL-53YH-Battery-For-LG-G3-G-3-VS985-F400-D850-D855-D830-/142301066439?hash=item2121cdf4c7:g:GPAAAOSwTM5Y5cK7

2.http://www.ebay.com/itm/2016-New-Originel-BL-53YH-Battery-For-LG-G3-D830-D850-D851-D855-LS990-VS985-/192160986893?hash=item2cbdaff70d:g:GWQAAOSwHHFY9HWV

έχει κανείς εμπειρία ανάλογη?Φοβάμαι μήπως δεν έρθει κιόλας διότι τα απαγορεύουν..

Πράγματι πρίν κάποιους μήνες που αγόρασα από procordia ήταν στα 15€ + μεταφορικά. Προηγούμενα είχα αγοράσει από skroutz και μου βγήκε σκάρτη (δεν είναι κανόνας, σε 4 συνολικά για διάφορα κινητά από σκρουτζ είχα 2 οκ και 2 σκάρτες). Προσωπικά από ebay δεν θάπαιρνα ποτέ μπαταρία.

Ερε π@#στη μου τώρα έτυχε?Από skroutz που δοκίμασες ήτανε σε original συσκευασία?

Νομίζω, σε απλό σακουλάκι ήταν και από skroutz και από procordia, (δεν θυμάμαι αν έγραφε κάτι στην συσκευασία). Η skroutz όμως ήταν κατασκευής 1+ χρόνου πρίν, ενώ η procordia ενος εξαμήνου περίπου. Αν και για την ημερομηνία παραγωγής μπορείς να τσεκάρεις πριν παραγγείλεις (από όποιο κατάστημα κι αν την αγοράσεις), νομίζω πως, απο procordia έχεις περισσότερες εγγυήσεις πως θάναι αμεταχείριστη και 1ης διαλογής.

Ναι συμφωνώ και εγώ για procordia.Απλά στο ebay που παρέθεσα πιο πριν βλέπω τις μπαταρίες σε συσκευασία της LG και τώρα μου κάνει εντύπωση που έρχονται σε απλό σακουλάκι από procordia!
Xiaomi Mi Mix 3

Ναι συμφωνώ και εγώ για procordia.Απλά στο ebay που παρέθεσα πιο πριν βλέπω τις μπαταρίες σε συσκευασία της LG και τώρα μου κάνει εντύπωση που έρχονται σε απλό σακουλάκι από procordia!

Κοίτα, όπως έγραψα και παραπάνω, νομίζω πως ήταν σε απλή συσκευασία (σακουλάκι μεν, μπορεί όμως να ήταν τυπωμένο). Δεν θυμάμαι σίγουρα. Η μπαταρία πάντως ήταν και παραμένει ΟΚ.

Edited by aggmanos

Είναι δυνατόν να αύξησαν την τιμή μίας μπαταρίας για κινητό 3+ χρόνων...;

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Έλα ντε και 4,80ευρώ μεταφορικά για μια μπαταρία...θα τη παρω ίσως απο ebay στα 11 ευρω να τη δοκιμάσω τουλάχιστον!
Xiaomi Mi Mix 3

παιδια το κινιτο δεν ανοιγει με τιποτα.

εβαλα και αλλη μπαταρια απο ενα φιλο μου και τα ιδια.

φτανει ως το σημε της lg και σβηνει.

προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα δεν μπορει να φτασει ως το μενου γιατι σβηνει.

οταν σβησει πρεπει να του βγαλω τη μπαταρια και να τη ξαναβαω για να φτασει ως το logo της lg και μετα σβηνει παλι.

μπαταρια δεν ειναι γιατι δοκιμασα με αλλη και εκανε τα ιδια.

adok13

Καλημερα εχω ενα lg g3 το πηρα μεταχειρισμενο και μου εχει καποια προβληματα καμια φορα αργει να ανοιξει ... Αλλες φορες δεν δουλευει η αφη και αυτο γινεται οταν ανοιγω καποια εφαρμογη αλλα οταν βαζω το ποντικι δουλευουν ολλα κανονικα τι μπορει να φταιει ;;

Καλημερα εχω ενα lg g3 το πηρα μεταχειρισμενο και μου εχει καποια προβληματα καμια φορα αργει να ανοιξει ... Αλλες φορες δεν δουλευει η αφη και αυτο γινεται οταν ανοιγω καποια εφαρμογη αλλα οταν βαζω το ποντικι δουλευουν ολλα κανονικα τι μπορει να φταιει ;;

Η αφη της οθονης μαλλον με οτι συνεπαγεται

• Administrators

προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα δεν μπορει να φτασει ως το μενου γιατι σβηνει.

οταν σβησει πρεπει να του βγαλω τη μπαταρια και να τη ξαναβαω για να φτασει ως το logo της lg και μετα σβηνει παλι.

Φοβάμαι ότι είναι θέμα πλακέτας! :worry:

Modpic.gif

Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγω. Πήρα καινούργια μπαταρία αλλά τίποτα.

Πάντως όταν το άφηνα να κανει 3-4 επανεκκινήσεις άνοιγε και δουλεύε κανονικά μέχρι να το κλείσω ξανα.

Πλέον αγόρασα νέο κινητό και το g3 το έστειλα για σέρβις πριν τρεις μέρες και δεν εχω κάποιο νέο για το τι γίνεται.

Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγω. Πήρα καινούργια μπαταρία αλλά τίποτα.

Πάντως όταν το άφηνα να κανει 3-4 επανεκκινήσεις άνοιγε και δουλεύε κανονικά μέχρι να το κλείσω ξανα.

Πλέον αγόρασα νέο κινητό και το g3 το έστειλα για σέρβις πριν τρεις μέρες και δεν εχω κάποιο νέο για το τι γίνεται.

μπορεις να με ενημερωσεις τι θα σου πουν απο το service;

επισης για να κανουν μονο ελεγχο της βλαβης στην procordia ξερει καποιος ποσο ειναι το κοστος;

adok13

Αν μπαινει σε download mod κατεβασε και φλασαρε μια ρομ mm σε αρχειο .kdz με το flashtool η το lgup.

Αν μπαινει σε download mod κατεβασε και φλασαρε μια ρομ mm σε αρχειο .kdz με το flashtool η το lgup.

δε προλαβαινω να φλασαρω γιατι κληνει.

adok13

δε προλαβαινω να φλασαρω γιατι κληνει.

κλειστο θα το συνδεσεις ενω το προγραμμα θα ειναι ετοιμο,δες οδηγιες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940

μπορεις να με ενημερωσεις τι θα σου πουν απο το service;

επισης για να κανουν μονο ελεγχο της βλαβης στην procordia ξερει καποιος ποσο ειναι το κοστος;

Φυσικά μόλις έχω νέα θα ενημερώσω. Βέβαια είμαι εντός εγγύησης εγώ διαφορετικά δεν παίζει να πληρώσω για επισκευή.

Αυτή την κιτρινίλα στα αριστερά στην οθόνη την έχετε ξαναδεί; Είμαι 5 μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης και πολύ θα ήθελα μια καινούργια οθόνη γιατί έχω και δύο γρατζουνιές στο πλαίσιο (αλλάζει με την οθόνη) :)

lg_g3.jpg

Αυτή την κιτρινίλα στα αριστερά στην οθόνη την έχετε ξαναδεί; Είμαι 5 μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης και πολύ θα ήθελα μια καινούργια οθόνη γιατί έχω και δύο γρατζουνιές στο πλαίσιο (αλλάζει με την οθόνη) :)

lg_g3.jpg

αφου εχεις εγγυηση δωστο για αντικατασταση,αν και απο οσο ειδα φαινετε δεν φαινετε.

Ναι, λέω να δοκιμάσω να το πάω την Τρίτη. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα οθόνης, πάντως η οθόνη είχε πριν λιγους μήνες αντικατασταθεί από Procordia.. Κάποιος έγραψε εδώ ότι μετά από αντικατάσταση οθόνης είχε προβλήματα. Ψάχνω το post του αλλά δεν το βρίσκω.

• Administrators
Αν έχει αντικατασταθεί εχει δικιά της εγγύηση, όπως και να έχει δεν χάνεις τίποτα να επισκεφτείς την procordia.

Modpic.gif