Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες δεν έβγαζα πριν, 3 ώρες max, τώρα με βλέπω κάνα 2,5ωρο

Καλά που έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε μπαταρία.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160321/f0bff71b807f7408cbb08eb41eded773.jpg

Μ9υ βγάζει μόνο να αλλάξω το όνομα του τηλ και κάτι για τις επαφές...

Που είναι ο έλεγχος αναβάθμισης;

Στην εικόνα σου είσαι στο check phone info να αλλάξεις tab και να πας στο πρώτο αριστερά εκεί θα βρεις το μενού για την αναβάθμιση τελευταίο στο κάτω μέρος.

Αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι άμα συνδέσεις το κινητό σε λιγότερο από δίλεπτο κάνει μόνο του τον έλεγχο

Όσο αφορά την αναβάθμιση σε marshmallow ή root καλύτερα αν δεν είσαι εξοικειωμένος ας το για αργότερα.

Μέσα στο μήνα λογικά θα τη δούμε over the air.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ότι θα έρθει μέσα στην εβδομάδα απο που το γνωρίζουμε ?:worry:

Έλα ντε!

:lol::lol::lol:

Edited by roll

Παιδιά ξέρει κανείς γιατί όταν πάω στίς επαφές και θέλω να αλλάξω τον ήχο

κλήσης σε κάποιες επαφές ενώ το ρυθμίζω και το δείχνει κανονικά,όταν με πέρνουν

τηλ. ακούγεται ο προεπιλεγόμενος ήχος κλήσης, και όχι αυτός πού έβαλα σε αυτές τις επαφές.

Μια παρακληση.

Οποιος αναβαθμιζεται ota, lg support tool, Η pc suite <μαμα λογισμικο> ας γραφει την προελευση του κινητου του

Με εκτιμηση

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Τον τελευταιο καιρο οταν βτισκω μια εικονα και παταω επανω της και επιλεγω αποθηκευση εικονας, αυτη κατεβαινει,εμφανιζεται στις ληψεις αλλα δεν φαινεται στο αλμπουμ. Οταν κατεβαινει, το βελακι που βγαζει επανω στις ειδοποιησεις αντι για ασπρο ειναι γκρι. Ξερετε τι μπορει να συμβαινει;

Τον τελευταιο καιρο οταν βτισκω μια εικονα και παταω επανω της και επιλεγω αποθηκευση εικονας, αυτη κατεβαινει,εμφανιζεται στις ληψεις αλλα δεν φαινεται στο αλμπουμ. Οταν κατεβαινει, το βελακι που βγαζει επανω στις ειδοποιησεις αντι για ασπρο ειναι γκρι. Ξερετε τι μπορει να συμβαινει;

Με ποιον browser; Γιατί είχα αντίστοιχο θέμα με τον UC HD.

Στην εικόνα σου είσαι στο check phone info να αλλάξεις tab και να πας στο πρώτο αριστερά εκεί θα βρεις το μενού για την αναβάθμιση τελευταίο στο κάτω μέρος.

Αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι άμα συνδέσεις το κινητό σε λιγότερο από δίλεπτο κάνει μόνο του τον έλεγχο

Όσο αφορά την αναβάθμιση σε marshmallow ή root καλύτερα αν δεν είσαι εξοικειωμένος ας το για αργότερα.

Μέσα στο μήνα λογικά θα τη δούμε over the air.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έλα ντε!

:lol::lol::lol:

Αυτό είναι το πρώτο αριστερά tab...

Μήπως αυτό το tab και το μενου που λες το βγάζει μόνο εφόσον έχει βγει η αναβάθμιση για το κινητό που είναι συνδεδεμένο;

εχει κανενας θεμα με το email Microsoft exchange στην mm?εχω περασει την επισημη ιταλικη και μου βγαζει σφαλμα και με πεταει αφου φτιαξω τον λογαριασμο μου κανονικα.δουλευει για λιγο και μετα τερμα.

Νικο και εγω που εχω τσεχικο και τα περασα ολα επισιμα και εκανα μετα ρεσετ εχω αυτο το προβλημα που λες

[ATTACH]65052[/ATTACH]Άκουσα και εγώ για αναβάθμιση σε mm και είπα να βάλω το Lg PC SUITE IV αλλά έχω το εξής θέμα. Συνδέω το κινητό, το βλέπει κανονικά αλλά μόλις πατάω για αναβάθμιση κινητού γράφει: "change usb connection to pc suite"

Που στο δ...λο είναι αυτό γιατί το δικό μου G3 δεν έχει τέτοια επιλογή.:mad:

Παιδιά όσοι είχατε θέμα με το κλείδωμα δορυφόρων στην 5άρα σας έφτιαξε με την 6άρα; όχι τίποτα σημαντικό αλλά μου έσπαγε τα νεύρα που στα φανάρια που ήμουν ακίνητος τρελαινόταν και με έδειχνε ανάποδα και τέτοια...

εχει κανενας θεμα με το email Microsoft exchange στην mm?εχω περασει την επισημη ιταλικη και μου βγαζει σφαλμα και με πεταει αφου φτιαξω τον λογαριασμο μου κανονικα.δουλευει για λιγο και μετα τερμα.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ από εχθές που έκανα την αναβάθμιση σε marshmallow. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως λύνεται αυτό;

Την έβαλα και εγώ εχθές σε γερμανικό. Με τα permissions λίγο μπερδεύτηκε η κατάσταση αλλά ελπίζω να φτιάξει το θέμα. Επίσης η μπαταρία όντως φεύγει πολύ πιο γρήγορα. Ελπίζω να ρυθμιστεί με τον καιρό.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ από εχθές που έκανα την αναβάθμιση σε marshmallow. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως λύνεται αυτό;

το ιδιο και εδω ακομα και με custom rom το email σταματαει(οχι gmail) μονο με τ την fulmick rom mm δεν το κανει. αυτος ειναι και ολογος που απεριψα την επισημη.

:ninja:

Παιδιά είχα βάλει το jb exenow στην 5, για να ανοίγει απευθείας το Google search με long press στο home button με το πληκτρολόγιο ανοικτό έτοιμο να γράψω. Αλλά τώρα με την 6 μου ανοίγει το κλασικό Google now. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στο παλιό;

Για όσους έχουν πρόβλημα με το e-mail:

1. Επανεκκίνηση το τηλέφωνο

2. Μπαίνετε στις εφαρμογές --> Όλες

3. Βρίσκετε την εφαρμογή e-mail.

4. Υποχρεωτική διακοπή

Αν δεν επανέλθει ακριβώς από κάτω Αποθήκευση -> Διαγραφή cache και εκκαθάριση δεδομένων. Στην συνέχεια ξαναρυθμίζετε όμως τα e-mail.

Σε εμένα αυτό λειτούργησε.