Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ενα θεματακι με το smart cleaning οταν παω να καθαρισω τα προσωρινα αρχεια που "μαζευονται" εκει, με "πεταει" στις Ρυθμισεις και μου βγαζει "το Smart Cleaning εχει σταματησει". Ξαναπαω να το κανω, το ιδιο πραγμα. Αυτο συνεβαινε καιρο και επειδη μαζεψε 1,5 gb σε προσωρινα αρχεια, του εκανα ενα hard reset σημερα μπας και ξεκολλησει και το κανει. Ξαναπροσπαθω μετα το hard reset και παλι τα ιδια... Τι διαολο μπορει να συμβαινει; Υπαρχει κάποια αξιοπιστη εφαρμογη στο store που να κανει την ιδια δουλεια (και να μην "βαραίνει" και την συσκευη αν εινσι δυνατο...);:(

sdmaid δοκιμασε απο στορ. επισης δοκιμασε να σβησεις την cashe απο διαχειριση εφερμογων.

:ninja:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ γνήσιο φορτιστή για G3, γιατί τον έχασα:(
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

λίγη βοήθεια... To gps κάποιες φορές αποσυνδέεται (stock based lollipop και sygic) υπάρχει κάποιο fix; έχω κάνει μια αναζήτηση αλλά δεν έχω βρει κάτι... κάπου είχα διαβάσει και δοκίμασα να μπαίνει το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης κατά την χρήση του gps... δούλεψε 2 φορές που το έκανα, αλλά δεν είναι λύση αυτό.

λίγη βοήθεια... To gps κάποιες φορές αποσυνδέεται (stock based lollipop και sygic) υπάρχει κάποιο fix; έχω κάνει μια αναζήτηση αλλά δεν έχω βρει κάτι... κάπου είχα διαβάσει και δοκίμασα να μπαίνει το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης κατά την χρήση του gps... δούλεψε 2 φορές που το έκανα, αλλά δεν είναι λύση αυτό.

Με sygic και εμενα μου κανει πολλα κουλα ... με google maps ομως κανενα προβλημα ...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

παιδια εχω ενα θεματακι με το smart cleaning οταν παω να καθαρισω τα προσωρινα αρχεια που "μαζευονται" εκει, με "πεταει" στις Ρυθμισεις και μου βγαζει "το Smart Cleaning εχει σταματησει". Ξαναπαω να το κανω, το ιδιο πραγμα. Αυτο συνεβαινε καιρο και επειδη μαζεψε 1,5 gb σε προσωρινα αρχεια, του εκανα ενα hard reset σημερα μπας και ξεκολλησει και το κανει. Ξαναπροσπαθω μετα το hard reset και παλι τα ιδια... Τι διαολο μπορει να συμβαινει; Υπαρχει κάποια αξιοπιστη εφαρμογη στο store που να κανει την ιδια δουλεια (και να μην "βαραίνει" και την συσκευη αν εινσι δυνατο...);:(

σβήσε την cache αρχικα..και βάλε στην αρχική οθόνη απο τα γραφικα στοιχεία το smart notice..εμενα με προειδοποιει(δεν ξερω αν ρυθμίζεται σε συγκεκριμένο όγκο η προειδοποιηση)μια φορα το μήνα περίπου!

Σε λίγες μέρες μάλλον θα μετακομίσω στο παρόν θέμα και εγώ.

Διαβάζω όμως ότι η έκδοση με τα 3 γιγα ραμ δεν επιρεαζει γενικότερα την λειτουργία της συσκευής. Είναι όντως έτσι;;

Να πάρω το 16αρι που είναι και πιο χαμηλά η τιμή του η το 32αρι.

Με sygic και εμενα μου κανει πολλα κουλα ... με google maps ομως κανενα προβλημα ...

είναι θέμα sygic; γιατί υπάρχουν αναφορές γενικά για αποσυνδέσεις - gps drops και σε άλλα τηλέφωνα (εκτός από το G3) με lolipop.

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ γνήσιο φορτιστή για G3, γιατί τον έχασα:(

http://www.procordia.gr/

gps μια φορά που χρειάστηκα στην θεσσαλονίκη για 5-10 λεπτά που ήθελα να δω που είμαι το sygic με βόλεψε.την επόμενη που χρειάστηκα έξω από την Λάρισα και άνοιξα το Here με βγαλε 30 χλμ μακριά

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

γυρισα σε στοκ 20H την ρουταρισα περασα TWRP και εκανα μπακαπ,αλλα δεν το βρησκω πουθενα,τωρα ξανακανω και βλεπω.μηπως η στοκ δεν μπακαρεται?:p

HELP!!!!!

Καλησπέρα έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με το σήμα(wind) της συσκευής.Είχα την ιδια καρτα σε άλλα κινητά(πριν την κώψω για να χωράει στο g3) και είχα σήμα 2 με 3 γραμμουλες στο σπίτι.Με το g3 δεν έχω καθόλου σήμα.επιπλέον,αλλα μελη της οικογένειας εχουν wind με κινητά galaxy s2 alcatel kai samsoung duos,έχουν όλοι το σηματάκι τους....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.Δοκίμασα να αλλάξω κάτι ρυθμίσεις εκεί που λέει δυκτια κινητών αλλά παλι τα ιδια.Σήμα έχω μόνο σε πολύ κεντρικά σημεία και σε πλατείες(χθες πάντως στην πλατεια της Περιστεράς δεν είχα καθόλου,την ίδια ωρα που ένας φίλος με ένα αθλιο σαμσουνγκ είχε 3 γραμμές(σε wind)

Τι να κάνω;Να το πάω στην αντιπροσωπεία ή αυτό είναι το σήμα του κινητού; Μ ε τόσα λεφτά πάντως αν είναι έτσι θα μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία απο την εταιρια

κάτσε φίλε μου, όταν λες καθόλου εννοείς καθόλου ή απλά εννοείς λίγες μπάρες;

το g3 γενικά πάντα θα σου δείχνει χαμηλό σήμα σε σχέση με άλλους (και η wind συμβάλλει σημαντικά σε αυτό, έχω κι εγώ), αλλά σήμα θα έχει

μάλιστα επί του πρακτέου έχει καλύτερο σήμα από άλλες συσκευές ακόμα και αν φαίνεται να έχει χαμηλότερη στάθμη (με τη σειρά Ζ της sony για παράδειγμα που συγκρίνω συχνά)

αν κάπου δεν έχει σήμα, τότε δε θα έχουν και οι άλλοι επίσης καθόλου δε μου έχει τύχει πουθενά να μην έχω εγώ και να έχουν άλλοι με τον ίδιο πάροχο

επίσης με wind αν είσαι σε 4g αργεί αισθητά να βγάλει γραμμή γενικά και τώρα τελευταία σου κόβει και το internet όσο μιλάς, πρίν λίγο καιρό στο γυρνούσε απλά σε 3g

το g3 δε ξέρω γιατί συμπεριφέρεται έτσι (δείχνει χαμηλό σήμα), αλλά πρέπει να έχει να κάνει και με το ότι είναι μάλλον το πιο χαμηλό σε sar κινητό που μπορείς να αγοράσεις. στη πράξη δεν είχα πρόβλημα και ότι προβλήματα έχω έχουν να κάνουν κυρίως με τη wind και τα είχα και με άλλες συσκευές

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ενοώ ότι έχει αισθητά χαμηλότερο σήμα απο τα υπόλοιπα.Όταν οι αλλοι(ενοειτε με τον ιδιο παροχο,wind δλδ) εχουν μια με 2 γραμμες εγω δεν έχω καθόλου και οταν εχουν φουλ σημα εγω εχω δυο με τρια κουτακια(με κλειστα τα πάντα-ινερνετ κτλπ).τι να πω,θα το παω στην wind μήπως και φταίει το κοψιμο της κάρτας Edited by diao

φυσιολογικό είναι, μη δίνεις σημασία

σκέψου τη χαμηλότερη ακτινοβολία που έχεις σε σχέση με τους φίλους σου :p

αν αρχίσεις να μην έχεις καθόλου σήμα και να μη μπορείς να πάρεις τηλέφωνο εκεί που οι άλλοι μπορούν τότε σκέψου την επίσκεψη στο service, αλλά γενικά αυτή η συσκευή έτσι συμπεριφέρεται και καμία μπάρα να μην έχει όσο έχει σήμα είσαι μια χαρά

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

γυρισα σε στοκ 20H την ρουταρισα περασα TWRP και εκανα μπακαπ,αλλα δεν το βρησκω πουθενα,τωρα ξανακανω και βλεπω.μηπως η στοκ δεν μπακαρεται?:p

Μήπως το μπακαπ το βαλες στην εσωτερική μνήμη και έκανες wipe μετά?

ενοώ ότι έχει αισθητά χαμηλότερο σήμα απο τα υπόλοιπα.Όταν οι αλλοι(ενοειτε με τον ιδιο παροχο,wind δλδ) εχουν μια με 2 γραμμες εγω δεν έχω καθόλου και οταν εχουν φουλ σημα εγω εχω δυο με τρια κουτακια(με κλειστα τα πάντα-ινερνετ κτλπ).τι να πω,θα το παω στην wind μήπως και φταίει το κοψιμο της κάρτας

Ετσι ειναι...και εγω εχω παραπονα...με την ιδια συνδεση και ισιο αριθμο το g3 ηταν συστηματικα εκτος δικτυου στο Πηλιο ενω εναν παλιο samsung εκανε κλησεις κανονικα. Εχει χειροτερο σημα απο αλλες συσκευες. Αλλα αν θες πηγαινε και στο σερβις γιατι σε καποιον απο εδω μεσα με το ιδιο προβλημα του αλλαξαν πλακετα αν θυμαμαι καλα

(με τη σειρά Ζ της sony για παράδειγμα που συγκρίνω συχνά)

Οφτοπικ αλλά δεν θα συμφωνήσω :-)

Το ζ3 είχε κλάσεις ανώτερο σήμα εως και 2 μπάρες διάφορα σε σχέση με το g3 που είχα και g4 που εχω , ειδικά εδώ Αθήνα !!!

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Μήπως το μπακαπ το βαλες στην εσωτερική μνήμη και έκανες wipe μετά?

οχι,αλλα με τη δευτερη προσπαθεια εγινε.ολα καλα λοιπον.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ζ3 είχε κλάσεις ανώτερο σήμα εως και 2 μπάρες διάφορα σε σχέση με το g3 που είχα και g4 που εχω , ειδικά εδώ Αθήνα !!!

αφου το τηλ.δουλευει και με μια μπαρα ειναι οκ,σκεφτητε και το sar που εχουν αλλες συσκευες.

Σε dBm έχει νόημα να μετράς οτιδήποτε. Αυτή είναι μονάδα μέτρησης και όχι πόσες μπάρες δείχνει κάθε κινητό!!! Η διαβάθμιση μπορεί να γίνειται με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Google Pixel 9 Pro XL

δε μιλάω για μπάρες, αλλά για το πόσες κλήσεις (ειδικά της wind) "πέφτουν" ή πώς πάει στο internet

από μπάρες άλλο τίποτα το Ζ, αλλά το lg κλάσεις ανώτερο επί της ουσίας

ειδικά στο να γυρνάει από 2g/3g σε 4g το κάνει αστραπιαία, ενώ το Ζ1 θέλει λεπτά να ξυπνήσει

επίσης το sar του ενός με του άλλου είναι η μέρα με τη νύχτα, τα Ζ όπως και τα iphone και γενικά όλα όσα έχουν "premium" παπατζοϋλικά έχουν πολύ υψηλό sar

το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα του κινητού ειδικά σε σχέση με τη σειρά Ζ που έχω ζήσει επίσης αρκετά είναι η μπαταρία και άντε και το μονοφωνικό ηχείο σε λάθος θέση (που τουλάχιστον είναι πολύ δυνατό)

Edited by qsis

το xperia neo v πάντα είχε 3+ γραμμές σήμα και τις κλήσεις τις έπαιρνα σε μήνυμα, είχε και σαρ 1.5.ότι να ναι.

7+ μήνες με το g3 ούτε μια κλήση δεν ήρθε σε μήνυμα

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ανεβάζει την απόδοση του Wi-Fi της συσκευής η μπα; Κατέβασα το Wi-Fi toolbox για δοκιμή αλλά δεν είδα διαφορά...
Vw CC 1.8TSI K04.. :D