Jump to content

Honor 6


kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα μου εκανε το τηλεφωνο ενα κουλο,ενω ημουν στην δουλεια,το ειχα στο μπουφαν κανα 5ωρο χωρις να το πειραξω και μολις σχολασα παω να φορεσω το μπουφαν,πραγματικα ζεματουσε και ειχε σβησει απο την υπερθερμανση,οταν κρυωσε και ανοιξε,ενω το ειχα αφησει με 90% μπαταρια ειχε 43%,ελπιζω να ευθυνεται καποια εφαρμογη(το πιο πιθανο) και να μην ειναι τιποτα αλλο δυσαρεστο.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για αλλαγή γραμματοσειρά, αλλά θέλει root, ifont!!
Link to comment
Share on other sites

Αλλαξες τις άδειες;

[ATTACH]52554[/ATTACH]

Πώς το κάνουμε αυτό?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έρθει στα μεγάλα κατάστηματα. Ίσως έρθει όμως σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως συμβαίνει και σε κάποιες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πάντως δεν θα είναι το L02 η το L12.. Στο Amazon πουλάνε το L04
Link to comment
Share on other sites

Πώς το κάνουμε αυτό?

 

Κι εγώ με Εs explorer δεν το κατάφερα γιατι δεν μου εδινε επιλογή για να τις αλλάξω. Με τον Root explorer όμως αντιγραφή κι επικόλληση (στην επικόλληση μου εβγαλε ενα παράθυρο με προειδοποιηση ότι χρειαζονται αλλαγή οι άδειες) πάτησα απλώς το ΟΚ και το έκανε μόνο του. Επανεκκίνηση το κινητό και έγινε. Απλά μία υπενθύμιση, οι τελευταιες κλήσεις που είχαμε κάνει ως εκείνη τη στιγμή παραμένουν με τα Κινέζικα, κάνεις μία διαγραφή ιστορικού κλήσεων και πλέον εμφανίζεται Ελλάδα μετά τους αριθμούς.

Link to comment
Share on other sites

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πως θα κάνετε τις αναβαθμίσεις στο Honor 6. Οι παρακάτω ενδεχομένως να δουλεύουν και σε άλλα μοντέλα της σειράς honor και μη.

 

Ο οδηγός αυτός γίνεται για να μπει στην πρώτη σελίδα για να σταματήσουν να υπάρχουν διάσπαρτες ερωτήσεις και απαντήσεις για το πως γίνεται η αναβάθμιση.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0. Κανάλια αναβάθμισης της Huawei

 

Πριν ξεκινήσουμε την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ, TE, EMMU ή 3Κ (δείτε παρακάτω) θα πρέπει να διαβάσετε για το ποια ROM θα κατεβάσετε.

Η Huawei χρησιμοποιεί δύο κανάλια (εκδόσεις) αναβαθμίσεως. Η μία είναι η λεγόμενη stable (σταθερή ή επίσημη) και είναι η έκδοση που αναφέρεται στους απλούς χρήστες ή τους χρήστες που θέλουν το κινητό τους να λειτουργεί σταθερά. Άμα δεν ξέρετε ποια να κατεβάσετε προτιμήστε αυτήν.

 

Το άλλο κανάλι, είναι η λεγόμενη beta ή dev. Αυτή η ROM περιέχει συνήθως, νέα χαρακτηριστικά που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στην stable ή που μπορεί να μην εμφανιστούν και καθόλου. Μπορεί να περιέχει bugs ή διορθώσεις αυτών, πριν εμφανιστούν στην stable. Γενικά η beta είναι ο προπομπός της stable και κυρίως απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες.

 

Ένας εύκολος τρόπος για να ξεχωρίσετε την stable από την beta είναι ο εξής. Στο site λήψης (δείτε παρακάτω) ή στο κινητό Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> Αριθμός έκδοσης (4 ή και παραπάνω τελευταίοι χαρακτήρες). Εκεί αναφέρεται ένας κωδικός της μορφής BXXX όπου X=νούμερα. Άμα είναι B6XX ή είναι της μορφής 4.ΧΧ.ΥΥ, όπου ΧΧ ο μήνας που κυκλοφόρησε, και YY οι ημέρες (πχ 4.12.1) τότε αυτή η έκδοση είναι beta αλλιώς άμα είναι B3XX τότε είναι stable.

 

Τέλος πριν ξεκινήσετε την διαδικασία της αναβάθμισης καλό θα ήταν να έχετε μπαταρία πάνω από το 33%.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για να γίνει αναβάθμιση το Honor 6 υπάρχουν δύο συν ένας τρόποι. Ο ένας είναι μέσω OTA (Over The Air, ή ελληνιστί ασύρματα χωρίς να πρέπει να συνδεθεί το κινητό στον υπολογιστή), ενώ ο άλλος μέσω κατεβάσματος του αρχείου αναβάθμισης, τοπικά στο υπολογιστή και πέρασμα του, στην μνήμη του κινητού ή φορητού μέσου.

 

1. ΟΤΑ

 

Η αναβάθμιση μέσω OTA, είναι εύκολη, γρήγορη και η πιο αναίμακτη. Αναλόγως σε πιο κανάλι αναβαθμίσεως έχετε (δείτε παραπάνω), σε αυτήν θα γίνει και το update. Δηλαδή άμα έχετε beta θα πάτε στην επόμενη beta και άμα έχετε stable θα πάτε στην επόμενη stable. Δεν γίνεται από beta να κάνετε OTA σε stable ή το αντίθετο. Για να πάρετε την τελευταία αναβάθμιση όταν αυτή είναι διαθέσιμη ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.

 

1. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του κινητού

 

2. Λογισμικό ενημέρωσης (προτελευταίο στη σειρά)

 

3. Έλεγχος για ενημερώσεις

 

Όταν κάνετε το τρίτο βήμα (και υπάρχει όντως κάποια ενημέρωση από την Huawei) θα υπάρξει αντίστοιχο μήνυμα και θα σας καθοδηγήσει ένας οδηγός, για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης. Το κινητό με την λήψη της αναβάθμισης, θα κάνει restart, θα μπει στο recovery, θα κάνει την εγκατάσταση και θα επιστρέψει ξανά στην αρχική οθόνη του κινητού σας.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Τοπική ενημέρωση (Local Update) ή Ενημέρωση μέσω μονάδας USB

 

Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τις διαφορές ανάμεσα στην Τοπική Ενημέρωση (TE) και στην Ενημέρωση Μέσω Μονάδας USB (ΕΜΜU). Για να ολοκληρωθεί η TE πρέπει το αρχείο να βρίσκεται στην sdcard του κινητού μας ενώ στην EMMU απαιτείται να είναι σε κάποιο εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο (usb stick) και αυτό να είναι συνδεδεμένο μέσω USB OTG στο κινητό μας.

 

Συνήθως για την απλότητα της χρησιμοποιείται η ΤΕ έναντι της EMMU, για να είμαι πλήρως αληθής δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την EMMU.

 

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε για TE και EMMU είναι τα εξής.

 

1. Λήψη της ROM από το επίσημο site της EMUI (προσωπικά δεν κατεβάζω από τρίτα site, όπως needrom κτλπ, ούτε από mirrors). Το επίσημο site αναφέρεται στην αρχική σελίδα, αλλά μπορείτε να το επισκεφτείτε πατώντας εδώ για το L02 και εδώ για το L12. Προσωπικά προτείνω η λήψη να γίνει με κάποιο download manager με δυνατότητα κατάτμησης και παράλληλης λήψης του αρχείου όπως ο Free Download Manager. Έτσι επιτυγχάνεται μεγάλη ταχύτητα λήψης και χωρίς σφάλματα κάτι που ίσως οδηγήσει το κινητό σας σε προβλήματα.

 

2. Το αρχείο που θα κατεβάσετε είναι ένα .zip αρχείο που μέσα περιέχει το φάκελο dload και ένα αρχείο pdf με τις οδηγίες. Το PDF περιέχει τις οδηγίες στα Κινέζικα, οπότε πρακτικά για τους περισσότερους είναι άχρηστο.

 

3. Κάνετε extract το αρχείο zip όπου θέλετε στον υπολογιστή.

 

4. Παίρνεται το φάκελο dload και τον περνάτε είτε στην κάρτα μνήμης micro SD (ΤΕ) είτε σε κάποιο usb stick (αφού πρώτα του κάνετε format σε FAT32) (EMMU). Άμα υπάρχει ήδη κάποιος φάκελος dload στη κάρτα μνήμης τον διαγράφεται.

 

5. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις του κινητού ---->Λογισμικό Ενημέρωσης ---> Μενού (κάτω, 3 γραμμές) ---> Διαλέγετε Τοπική ενημέρωση είτε Ενημέρωση Μέσω Μονάδας USB αναλόγως με το που έχετε κάνει αντιγραφή τον φάκελο dload.

 

Τότε το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση και θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναβάθμισης που είναι ίδια με την διαδικασία αναβάθμισης μέσω OTA.

 

Οι αναβαθμίσεις που γίνονται μέσω OTA ή TE ή EMMU δεν διαγράφουν τα αρχεία σας, καλό θα ήταν όμως πριν την ενημέρωση να κάνετε backup όλα τα ευαίσθητα αρχεία σας, που έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να κάνετε backup.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Μέσω τριών κουμπιών (3Κ)

 

Τέλος υπάρχει και η μέθοδος με τα 3 κουμπιά (3K). Η μέθοδος με τα 3Κ δεν συνιστάται γιατί εναντιθέσι με τις μεθόδους που περιγράφτηκαν παραπάνω διαγράφει ΟΛΑ τα αρχεία σας και περνάει εκ νέου την ROM. Η μέθοδος με τα 3Κ είναι ακριβώς ίδια με την ΤΕ απλά αλλάζει ο τρόπος με την οποία ξεκινάει η διαδικασία της αναβάθμισης.

 

1. Ακολουθείτε τον οδηγό για ΤΕ μέχρι το βήμα 4.

 

2. Απενεργοποιείτε το κινητό

 

3. Μόλις απενεργοποιηθεί πατάτε ταυτόχρονα τα κουμπιά Power On + Volume Up + Volume Down και τα κρατάτε μέχρι να ξεκινήσει η

διαδικασία αναβάθμισης.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. Αναβάθμιση από Leaked OTAs/ROMs

 

ΠΡΟΣΟΧΗ Η συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθείτε, μόνο και μόνο αν, αναφέρεται ρητά πως το αρχείο που θα κατεβάσετε είναι leaked, αλλιώς ακολοθείτε κάποιον από τους προαναφερθέντες 3 τρόπους.

 

Επίσης οι παρακάτω οδηγίες εφαρμόζονται μόνο σε περίπτωση που δεν έχουν δωθεί άλλες, συγκεκριμένες οδηγίες, από εκεί που κατεβάσατε το αρχείο.

 

Τέλος οι παρακάτω οδηγίες αφορούν Leaked περιεχόμενου (OTA/ROM), σε μορφή .zip. Άμα δεν ξέρετε τι κάνετε και τι πάτε να "περάσετε" ζητήστε επιπλέον πληροφορίες ή και επιβεβαίωση ότι λειτουργεί η παρακάτω μέθοδος.

 

1. Κατεβάστε το αρχείο .zip*

2. Έτσι όπως είναι (συνήθως) το μετονομάζετε σε update.zip

3. Είτε το αντιγράφετε στον φάκελο dload, έκτος άμα υπάρχει όπου διαγράφετε τα δεδομένα του φακέλου και εισάγετε το update.zip

4. Κάνετε ΤΕ όπως αναφέρεται στον οδηγό 1 από το βήμα 5 και μετά.

 

*Το οποίο zip μέσα πρέπει να έχει φακέλους, META-INF, patch, system το αρχείο UPDATE.APP. Ενδεχομένως να περιέχει περισσότερους ή λιγότερους φακέλους αναλόγως την αναβάθμιση. Αν το zip δεν έχει μέσα αυτούς τους φακέλους και περιέχει άλλο zip μέσα του, που το δεύτερο zip περιέχει αυτούς τους φακέλους, τότε πέρνετε το δεύτερο zip και συνεχίζετε την από πάνω διαδικασία.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο παραπάνω οδηγός γράφτηκε βασισμένος στις επίσημες πληροφορίες της ίδιας της Huawei και εμπειρίες προσωπικές αλλά και άλλων χρηστών του forum. Ουδεμία ευθύνη φέρω για οτιδήποτε γίνει στο κινητό σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο αναφέρεται στο παρόν κείμενο. Χρησιμοποιώντας τους παραπάνω οδηγούς ή συνδυασμούς αυτών, συμφωνείτε με το παρόν κείμενο. Χρησιμοποιήστε τους με δική σας αποκλειστικά ευθύνη.

 

Τέλος, όπως όλοι οι οδηγοί, έτσι και αυτός έχει σφάλματα ή είναι ελλιπείς. Παρακαλώ ενημερώστε εμένα ή κάποιον mod για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Edited by navi55

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

Επειδή μετά από κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει την default εφαρμογή του κινητού ως προεπιλογή για μηνύματα, θέλω να την παγωσω. Αλλά στην διαχείριση εφαρμογών δεν μπορώ να την βρω, ξέρει κάποιος πως ονομάζεται. Επίσης και αν το κάνω από την προεπιλογή ρύθμισης εφαρμογής, πάλι μετά από την επανεκκίνηση μου έχει την default ως προεπιλεγμενη
Link to comment
Share on other sites

Επειδή μετά από κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει την default εφαρμογή του κινητού ως προεπιλογή για μηνύματα, θέλω να την παγωσω. Αλλά στην διαχείριση εφαρμογών δεν μπορώ να την βρω, ξέρει κάποιος πως ονομάζεται. Επίσης και αν το κάνω από την προεπιλογή ρύθμισης εφαρμογής, πάλι μετά από την επανεκκίνηση μου έχει την default ως προεπιλεγμενη
ρυθμισεις,διαχειριση εφαρμογων,κατω αριστερα εικονιδιο "πρεπ.ρυθ.εφ.,", και δηλωνεις το προεπιλεγμενο προγραμμα,launcher,sms,κλπ
Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει. Θα κάνω τις απαραίτητες αλλαγές. Ότι επιπλέον απορία έχετε μην διστάσετε.

 

Εγκατάσταση Google Play Store / Contact Sync / Calendar Sync

 

Η εγκατάσταση του Google Play Store και του Contact/Calendart Sync στην περίπτωση του Honor 6 είναι πραγματικά απλή και "αναίμακτη". Ανοίγουμε το App Center της Huawei και γράφουμε "google play services" το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κάνει εγκατάσταση, συνεχίζουμε και εγκαθιστούμε το google play store που έχει βγει από κάτω στην αναζήτηση. Στην συνέχεια κάνουμε αναζήτηση με τον όρο "google" και πατάμε πάνω στην εικόνα που μας εμφανίζεται με τις διάφορες υπηρεσίες της Google και εγκαθιστούμε τις εφαρμογές που εμφανίζουν ένα αναθρωπάκι και ένα ημερολόγιο. Αυτό ήταν :)

 

Δείτε τις εικόνες παρακάτω

 

καλησπέρα έχω στα χέρια μου και εγώ το honor αλλα έχω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνχρονισο τις επαφες και το calendar έχω διαβάσει για το παραπάνω άλλα δεν υπάρχουν οι εφαρμογές που εμφανίζουν ένα αναθρωπάκι και ένα ημερολόγιο. υπάρχει άλλος τρόπος ?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

ρυθμισεις,διαχειριση εφαρμογων,κατω αριστερα εικονιδιο "πρεπ.ρυθ.εφ.,", και δηλωνεις το προεπιλεγμενο προγραμμα,launcher,sms,κλπ

Το κανω από εκεί που γράφεις, αλλά στην επανεκκίνηση μου το αλλάζει

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα έχω στα χέρια μου και εγώ το honor αλλα έχω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνχρονισο τις επαφες και το calendar έχω διαβάσει για το παραπάνω άλλα δεν υπάρχουν οι εφαρμογές που εμφανίζουν ένα αναθρωπάκι και ένα ημερολόγιο. υπάρχει άλλος τρόπος ?

Ευχαριστώ

 

Μπορώ να έχω screenshot?

 

Το κανω από εκεί που γράφεις, αλλά στην επανεκκίνηση μου το αλλάζει

 

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση προεπιλογών σητν εφαρμογή επαφές και θέσε μετά στα SMS αυτό που έκανες από πάνω. ΓΙα να δούμε άμα θα δουλέψει.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

Εχει δοκιμασει κανεις να μπει στις ρυθμισεις εφαρμογης του Facebook.Aνοιγωντας την εφαρμογη Facebook και πατωντας στις ρυθμισεις ''ρυθμισεις εφαρμογης'' το Facebook παγωνει και θελει restart το τηλεφωνο.Το εχει κανενας αλλος?
Link to comment
Share on other sites

Εχει δοκιμασει κανεις να μπει στις ρυθμισεις εφαρμογης του Facebook.Aνοιγωντας την εφαρμογη Facebook και πατωντας στις ρυθμισεις ''ρυθμισεις εφαρμογης'' το Facebook παγωνει και θελει restart το τηλεφωνο.Το εχει κανενας αλλος?

 

Όλοι, έχει αναφερθεί 2-3 φορές. :)

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα έχω στα χέρια μου και εγώ το honor αλλα έχω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνχρονισο τις επαφες και το calendar έχω διαβάσει για το παραπάνω άλλα δεν υπάρχουν οι εφαρμογές που εμφανίζουν ένα αναθρωπάκι και ένα ημερολόγιο. υπάρχει άλλος τρόπος ?

Ευχαριστώ

Το εκανα πριν μία βδομάδα και μπερδεύτηκα και εγώ λίγο...τελικά στην αναζήτηση google πατάς την εικόνα που βρίσκεται ακριβως απο κάτω και μετα βρίσκεις το ανθρωπάκι και το ημερολογιο..το δοκιμασία πριν απο λιγο

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!
Link to comment
Share on other sites

Παιδια γνωριζει καποιος ή εχει ξαναπαραγγειλει απο το http://www.pandawill.com?

Διοτι εχει ενα σημειο που λεει οτι πληρωνεις 5% εξτρα και αν σου βαλους τελωνειακους φορους και ΦΠΑ τους στελνεις αντιγραφο και σου τα επιστρεφουν. Ετσι λενε και απλα ηθελα να ξερω αν σας ετυχε.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει. Θα κάνω τις απαραίτητες αλλαγές. Ότι επιπλέον απορία έχετε μην διστάσετε.

 

Εγκατάσταση Google Play Store / Contact Sync / Calendar Sync

 

Η εγκατάσταση του Google Play Store και του Contact/Calendart Sync στην περίπτωση του Honor 6 είναι πραγματικά απλή και "αναίμακτη". Ανοίγουμε το App Center της Huawei και γράφουμε "google play services" το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κάνει εγκατάσταση, συνεχίζουμε και εγκαθιστούμε το google play store που έχει βγει από κάτω στην αναζήτηση. Στην συνέχεια κάνουμε αναζήτηση με τον όρο "google" και πατάμε πάνω στην εικόνα που μας εμφανίζεται με τις διάφορες υπηρεσίες της Google και εγκαθιστούμε τις εφαρμογές που εμφανίζουν ένα αναθρωπάκι και ένα ημερολόγιο. Αυτό ήταν :)

 

Δείτε τις εικόνες παρακάτω

 

Το γιατί δεν τα βρίσκεται μερικοί, με ξεπερνάει...

 

Παιδια γνωριζει καποιος ή εχει ξαναπαραγγειλει απο το http://www.pandawill.com?

Διοτι εχει ενα σημειο που λεει οτι πληρωνεις 5% εξτρα και αν σου βαλους τελωνειακους φορους και ΦΠΑ τους στελνεις αντιγραφο και σου τα επιστρεφουν. Ετσι λενε και απλα ηθελα να ξερω αν σας ετυχε.

Ευχαριστώ

 

2 φορές που προσπάθησα να παραγγείλω με είχανε 5+ μέρες στο περίμενε οπότε ζήτησα να μου δώσουν τα λεφτά πίσω.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

Παιδια γνωριζει καποιος ή εχει ξαναπαραγγειλει απο το http://www.pandawill.com?

Διοτι εχει ενα σημειο που λεει οτι πληρωνεις 5% εξτρα και αν σου βαλους τελωνειακους φορους και ΦΠΑ τους στελνεις αντιγραφο και σου τα επιστρεφουν. Ετσι λενε και απλα ηθελα να ξερω αν σας ετυχε.

Ευχαριστώ

 

Εγώ μόνο από κει ψωνίζω. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Απλά ζητά να σου κάνουν declare under $100 και sent as gift.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά, για το θεμα εγγυησης πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του απο το amazon αντι της κινας; Αν οχι ποιο καταστημα προτεινετε; Επισης οι 2 sim δουλευουν κανονικα;
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά, για το θεμα εγγυησης πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του απο το amazon αντι της κινας; Αν οχι ποιο καταστημα προτεινετε; Επισης οι 2 sim δουλευουν κανονικα;

 

Τι εννοείς κανονικά;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

Το etotalk το θεωρούμε αξιόπιστο μαγαζί? Είδα ότι το έχει πιο φθηνά: http://www.etotalk.com/huawei-honor-6-h60l02-16g_p6168.html

 

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έχουν αρκετούς μήνες, αν το πλαστικό που είναι γύρω γύρω έχει παρουσιάσει φθορές χρώματος ή στην αφή του μέσα από τη χρήση

Link to comment
Share on other sites

Το etotalk το θεωρούμε αξιόπιστο μαγαζί? Είδα ότι το έχει πιο φθηνά: http://www.etotalk.com/huawei-honor-6-h60l02-16g_p6168.html

 

Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έχουν αρκετούς μήνες, αν το πλαστικό που είναι γύρω γύρω έχει παρουσιάσει φθορές χρώματος ή στην αφή του μέσα από τη χρήση

 

355 USD (330 + 25 τα μεταφορικά)

 

Από το site μου http://honor6.nianios.gr μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές.

 

Εγώ το έχω σε σιλικονάτη θήκη, καμία φθορά σε κανένα σημείο.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

Το σαιτ σου κοιτάω συνέχεια για τις τιμές αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχεις δίκιο, είδα την τιμή και ξεγελάστηκα...δεν κοίταξα για τα μεταφορικά. Αυτό το μαγαζί δείχνει πιο πονηρό από τα άλλα, πιο ευρωπαικό... Συνεχώς προσπαθούν να δώσουν τις συσκευές με τη δικιά τους rom
Link to comment
Share on other sites

Το σαιτ σου κοιτάω συνέχεια για τις τιμές αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχεις δίκιο, είδα την τιμή και ξεγελάστηκα...δεν κοίταξα για τα μεταφορικά. Αυτό το μαγαζί δείχνει πιο πονηρό από τα άλλα, πιο ευρωπαικό... Συνεχώς προσπαθούν να δώσουν τις συσκευές με τη δικιά τους rom

 

Από εκεί είχα κάνει την πρώτη μου αγορά όλα ήταν κομπλε, πριν 1.5 χρόνο. Απλά είναι πιο ακριβό χωρίς λόγο.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...