ysintos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδιά, Επειδή εδώ και καμιά 20αριά posts έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα τεχνικά θέματα (που πολύ καλά κάνετε βέβαια και τα αναφέρετε), ξέρει κανείς που βρισκόμαστε από θέμα αξιόπιστης rom; Παράθεση http://www.imagemag.gr/ http://www.mykarta.gr/ http://www.myprosklisi.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδιά άσχετο, το ρώτησε και κάποιος παραπάνω. Μήπως έχετε βρει πουθενά tempered glass για την οθόνη. Ψάχνω αλλά μόνο για το F1 βρίσκω. Επίσης παρήγγειλα μια 5αδα screen protectors απο ebay γιατί έκανα λαλακία στην τοποθέτηση αυτού που είχε δώρο το κινητό. :P Από ότι έχω διαβάσει σε ένα Πολωνικό φόρουμ, θα αρχίσουν να βγαίνουν διάφορα εξαρτήματα, όπως tempered glass, τον Αύγουστο. Υπομονή παιδιά, το κινητό είναι καινούργιο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εχει βρει κανείς τη rom που έχει και ελληνικά να μας δώσει link? Ευχαριστώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 part1 part2 part3 Είναι η 0.28.......με winrar θα ξεζιπάρεις το πρώτο αρχείο, αφού τα έχεις κατεβάσει όλα πρώτα και θα στα ενοποιήσει σε ένα φάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 part1 part2 part3 Είναι η 0.28.......με winrar θα ξεζιπάρεις το πρώτο αρχείο, αφού τα έχεις κατεβάσει όλα πρώτα και θα στα ενοποιήσει σε ένα φάκελο Οκ ευχαριστώ, αυτη είναι σαν αυτή που είχε το κινητό όταν ήρθε. Έλεγα μήπως έχει βγει κάποια άλλη rom με ελληνικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Οκ ευχαριστώ, αυτη είναι σαν αυτή που είχε το κινητό όταν ήρθε. Έλεγα μήπως έχει βγει κάποια άλλη rom με ελληνικά. Η aosp 2.1 ειναι multilanguage αλλα βρηκα αλλο ενα προβλημα της... Δεν μπορει να λαβει καποιο αρχειο με bluetooth!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Η aosp 2.1 ειναι multilanguage αλλα βρηκα αλλο ενα προβλημα της... Δεν μπορει να λαβει καποιο αρχειο με bluetooth!! Ειναι ευκολο να στειλεις καποιο link? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5533460#post5533460 ο ίδιος developer έχει βγάλει και μια ακόμη aosp rom που την λέει pure aosp 1.0 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Η aosp 2.1 ειναι multilanguage αλλα βρηκα αλλο ενα προβλημα της... Δεν μπορει να λαβει καποιο αρχειο με bluetooth!! εγω μολις δοκιμασα και μια χαρα δουλευει το bluetooth. εκανες ζευξη πρωτα? και με hands free bt το συνεδεσα... ολα οκ ! aosp 2.1 α, υπ οψιν δεν μπορεις να στειλεις ο,τι τυπο αρχειου θελεις.. πχ ενα xls που δοκιμασα στην αρχη δεν το εστελνε. mp3 και jpeg ομως τα στελνει. με κανα bluetooth manager λογικα μπορεις να μεταφερεις ο,τι θελεις αλλα γενικα η συσκευη δουλευει Edited July 30, 2014 by galaxy_singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 εγω μολις δοκιμασα και μια χαρα δουλευει το bluetooth. εκανες ζευξη πρωτα? και με hands free bt το συνεδεσα... ολα οκ ! aosp 2.1 α, υπ οψιν δεν μπορεις να στειλεις ο,τι τυπο αρχειου θελεις.. πχ ενα xls που δοκιμασα στην αρχη δεν το εστελνε. mp3 και jpeg ομως τα στελνει. με κανα bluetooth manager λογικα μπορεις να μεταφερεις ο,τι θελεις αλλα γενικα η συσκευη δουλευει Αρχειο .apk δοκιμασα να στειλω αλλα ουτε καν ξεκιναγε.(ειτε με ζευξη ειτε χωρις). Θα δοκιμασω καποια στιγμη και κατι αλλο να δω αν θα το λαβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αρχειο .apk δοκιμασα να στειλω αλλα ουτε καν ξεκιναγε.(ειτε με ζευξη ειτε χωρις). Θα δοκιμασω καποια στιγμη και κατι αλλο να δω αν θα το λαβει... εννοειται δε στελνει apk !!!! για λογους δεοντολογιας φανταζομαι.... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 εννοειται δε στελνει apk !!!! για λογους δεοντολογιας φανταζομαι.... :ninja: Samsung galaxy S (με καμια 15αρια rom) Samsung galaxy S2 (με 3-4 διαφορετικες) Samsung galaxy S3 (με επισημη 4.1.2) Thl t5s Thl w8 Thl w8s Την εβδομαδα που περασε ολα τα παραπανω τηλεφωνα εστειλαν και ελαβαν .apk αρχεια με το bluetooth.... Και μου λες οτι το Coolpad το "επιασαν" οι καθοσπρεπισμοι... Και μαλιστα οχι με την επισημη rom αλλα με aosp!!!! Απλα δεν υπαρχει αυτο που λες. Δηλαδη οποια rom και να δοκιμασω δεν θα λαμβανει .apk ?? Δυσκολευομαι να το πιστεψω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Σε κάποιες ρομ από την 4.x και μετά ειναι περιορισμός του android.δες πχ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/help/receive-apk-files-bluetooth-t1632900 έχει βγει και ενα xposed module το Bluetooth unlock που επιτρέπει την αποστολή όλων των αρχείων bt.αν και πιο γρήγορος τρόπος για μεταφορά αρχείων μεταξύ δύο smartphones είναι μέσω wifi hotspot Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5533460#post5533460 ο ίδιος developer έχει βγάλει και μια ακόμη aosp rom που την λέει pure aosp 1.0 Προσπάθησα να τη φλασαρω απο recovery απο sd card, και ήταν αδυνατο. Πως την περνάμε, ξέρεις; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Samsung galaxy S (με καμια 15αρια rom) Samsung galaxy S2 (με 3-4 διαφορετικες) Samsung galaxy S3 (με επισημη 4.1.2) Thl t5s Thl w8 Thl w8s Την εβδομαδα που περασε ολα τα παραπανω τηλεφωνα εστειλαν και ελαβαν .apk αρχεια με το bluetooth.... Και μου λες οτι το Coolpad το "επιασαν" οι καθοσπρεπισμοι... Και μαλιστα οχι με την επισημη rom αλλα με aosp!!!! Απλα δεν υπαρχει αυτο που λες. Δηλαδη οποια rom και να δοκιμασω δεν θα λαμβανει .apk ?? Δυσκολευομαι να το πιστεψω.... πηρες την απαντηση σου απο το φιλο bbbb . και νασαι σιγουρος εχω παιξει με πολλεεεες περισσοτερες συσκευες απο σενα. οποτε ... chill.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Προσπάθησα να τη φλασαρω απο recovery απο sd card, και ήταν αδυνατο. Πως την περνάμε, ξέρεις; Οι οδηγίες στη σελίδα πάντως λένε ότι περνιεται μέσω recovery.Το κινητό δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου οπότε δε ξέρω αν παίζει κάτι άλλο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σε κάποιες ρομ από την 4.x και μετά ειναι περιορισμός του android.δες πχ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/help/receive-apk-files-bluetooth-t1632900 έχει βγει και ενα xposed module το Bluetooth unlock που επιτρέπει την αποστολή όλων των αρχείων bt.αν και πιο γρήγορος τρόπος για μεταφορά αρχείων μεταξύ δύο smartphones είναι μέσω wifi hotspot Αρα ειναι οντως θεμα της rom... Μαλλον θα φυγει συντομα το τηλεφωνο απο τα χερια μου,οποτε δεν ειναι για να του βαζω και πολλα πολλα μεσα γιατι αυτος που θα το παρει δεν το κατεχει το αθλημα! πηρες την απαντηση σου απο το φιλο bbbb . και νασαι σιγουρος εχω παιξει με πολλεεεες περισσοτερες συσκευες απο σενα. οποτε ... chill.... Ναι βρε δεν τα εγραψα για "να σου την πω" απλα για να επιβεβαιωσω οτι καποιες αλλες aosp στελνουν...αρα κατι τρεχει με αυτην. Παμε τωρα για την pure aosp 1.0 να δουμε τι λεει και αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω και εγώ. μπορεί να ανεβάσει κανένας screenshots από μπαταρία , ώρες οθόνης για παράδειγμα ? και κάτι ακόμα η οθόνη του πως είναι ? το λευκό είναι λευκό ή κιτρινίζει ?, μπορεί κανένας να βγάλει φωτό δίπλα σε κάποιο γνωστό τηλέφωνο να δούμε χρώματα και λευκό ? Ευχαριστώ πολύ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Οι οδηγίες στη σελίδα πάντως λένε ότι περνιεται μέσω recovery.Το κινητό δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου οπότε δε ξέρω αν παίζει κάτι άλλο. Δεν γινεται με τιποτα, υποπτευομαι οτι φταει το recovery. Μπορει καποιος να στειλει link με το σωστο recovery για το κινητο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Εγώ πέρασα σήμερα που παρέλαβα το touch CRT CWM με Mobile Uncle Tools και δοκίμασα και τις δύο AOSP (2.1 και Pure 1.0) και έγινε μια χαρά εγκατάσταση Εδώ και το κλασικό CWM 6.0.3 Edited July 31, 2014 by openmind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 η aosp pure 1.0 ειναι καλυτερη απο την aosp 2.1? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Pure 1.0 είναι πιο καθαρή και πιο κοντά σε κλασική AOSP, αλλά μου έκανε 2 reboots σε ανύποπτο χρόνο και την έβγαλα......η 2.01 πρέπει να είναι port από κάποιο μοντέλο THL αλλά θέλει τις σχετικές ρυθμίσεις στο Engineering Mode για τον ήχο που είναι ασθενής......σχετικά την ίδια συμπεριφορά έχουν, με την 2.01 να είναι πιο ''μπιχλιμπιδάτη'' Edit: Ο proximity sensor μου δούλεψε άψογα και στη stock 0.35 που ήρθε το τηλέφωνο από Vickmall, καθώς και στις δύο AOSP που δοκίμασα Edited July 31, 2014 by openmind ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ πέρασα σήμερα που παρέλαβα το touch CRT CWM με Mobile Uncle Tools και δοκίμασα και τις δύο AOSP (2.1 και Pure 1.0) και έγινε μια χαρά εγκατάσταση Εδώ και το κλασικό CWM 6.0.3 Ναι με αυτο το img ολα καλα, τελικα αυτο εφταιγε και δεν την επαιρνε. Σ'ευχαριστω. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Pure 1.0 είναι πιο καθαρή και πιο κοντά σε κλασική AOSP, αλλά μου έκανε 2 reboots σε ανύποπτο χρόνο και την έβγαλα......η 2.01 πρέπει να είναι port από κάποιο μοντέλο THL αλλά θέλει τις σχετικές ρυθμίσεις στο Engineering Mode για τον ήχο που είναι ασθενής......σχετικά την ίδια συμπεριφορά έχουν, με την 2.01 να είναι πιο ''μπιχλιμπιδάτη'' Edit: Ο proximity sensor μου δούλεψε άψογα και στη stock 0.35 που ήρθε το τηλέφωνο από Vickmall, καθώς και στις δύο AOSP που δοκίμασα επιβεβαιωνω για τον proximity κι εγω(απο vickmall) . το προβλημα για μενα ειναι η καμερα που στο hdr κανει fc(σε πεταει στην αρχικη αθονη, χωρις καποιο μηνυμα). βεβαια μολις τωρα διαπιστωσα πως με τη στοκ(ειτε πειραγμενη ειτε οχι, βγαζει πιο θολες φωτος απο την aosp 2.1). Δουλευουν τουλαχιστον τα δεδομενα ενω στις στοκ δε μου το ανοιγε καθολου. και μολις προσπαθησα να αυξησω την ενταση στην aosp 2.1 . αρτιδια... τοχει κανει καποιος με επιτυχια ? σε αλλες συσκευες λειτουργει. τεσπα... περναμε το χρονο μας μεχρι να βγει κατι καλο... πιστευω θα βγει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ρυθμίσεις για τον ήχο στο Engineering Mode: Πάμε στο Hardware Testing/Audio/Loudspeaker Mode και θα επιλέξουμε τις ίδιες τιμές για το Type=Ring και Type=Media πατώντας SET μετά από κάθε αλλαγή που κάνουμε στις τιμές LEVEL 0=143 152 LEVEL 1=151 152 LEVEL 2=159 152 LEVEL 3=167 152 LEVEL 4=175 152 LEVEL 5=183 152 LEVEL 6=191 152 LEVEL 7=199 152 LEVEL 8=207 152 LEVEL 9=215 152 LEVEL 10=223 152 LEVEL 11=231 152 LEVEL 12=239 152 LEVEL 13=247 152 LEVEL 14=255 152 Κάνουμε και ένα reboot μόλις τελειώσουμε και απολαμβάνουμε το νέο ήχο μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts