Jump to content

Cydia 1.1.10 |Πλήρως ανασχεδιασμένο στα πρότυπα του iOS 7


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2013/06/iOS-7-cydia1.png

 

Το παράλληλο κατάστημα εφαρμογών Cydia για jailbroken συσκευές δέχθηκε σήμερα ενημέρωση με αρκετές βελτιώσεις. Πρώτον και κύριον η εφαρμογή έχει λάβει την πολυαμαμενόμενη iOS 7 εμφάνιση, χάρη στον γραφίστα Surenix. O διαχειριστής πακέτων (package manageer) αποκτά επίσης ανασχεδιασμένο και καλύτερα οργανωμένο περιβάλλον, καθιστώντας ευκολότερη την διαχείριση repositories, να δείτε ποια πακέτα έχετε εγκαταστήσει και ακόμη περισσότερα.

 

Το Cydia έχει αποκτήσει μία All new Sources καρτέλα στο κάτω μέρος του menu για εύκολη πρόσβαση, πατώντας σε μία μεμονωμένη πηγή μπορείτε να δείτε όλες τις κατηγορίες εφαρμογών που συμπεριλαμβάνονται. Επιπλέον όταν το Cydia κάνει refresh στις πηγές θα βλέπετε τώρα μία ένδειξη φόρτισης ανά πηγή.

 

Η προσέγγιση αυτή θεωρητικά είναι πολύ καλύτερη από την παλιά μαύρη γραμμή και σας επιτρέπει να εντοπίζετε άμεσα τις πηγές που καθυστερούν την αναβάθμιση. Μία νέα καρτέλα θα αντικρύσετε για την προβολή των πακέτων που έχετε εγκατεστημένα στην συσκευή σας iOS. Τα πακέτα είναι και πάλι σε λίστα όπως και στις παλαιοτερες εκδόσεις Cydia αλλά με ευκολότερη πρόσβαση μετά το άνοιγμα της εφαρμογής.

 

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/06/cydia-1-1-10-changes.jpg

 

Μέσα από την καρτέλα αυτή οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τρεις τρόπους να φιλτράρουν το ποια πακέτα θα εμφανίζονται: User, Expert και Recent. H επιλογή User, κρύβει πολλά πακέτα frameworks και bachend, ενώ το Experts δείχνει τα πάντα. Πατώντας στο Recent αναπτύσσονται τα πακέτα κατά χρονολογική σειρά, με βάση την ημερομηνία εγκατάστασης, ένα πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό που κάνει το Cydia πολύ καλύτερο.

 

Δεν ξέρω πόσες φορές έχετε εγκαταστήσει tweaks τα οποία έθεσαν τη συσκευή σε Safe Mode αναγκάζοντας σας να τα απεγκαταστήσετε. Αντί λοιπόν να ψάχνετε με αλφαβητική σειρά, το tweak προς απεγκατάσταση θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

 

Οι νέες επιλογές Sources και Installed έρχονται να αντικαταστήσουν τις συνηθισμένες Sections και Manage αντίστοιχα. Ακόμη μία αλλαγή στην εφαρμογή Cydia είναι η άρση του περιορισμού που προκάλεσε ένα σφάλμα "wow, you exceeded the number of package names this APT is capable of" για ορισμένους χρήστες.

 

Ένας από τους αναγνώστες ο Tony Laughlin έγραψε πως αυτή η αλλαγή αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες για περισσότερες πειρατικές εφαρμογές στο Cydia, δεδομένου πως το σφάλμα αυτό το αντιμετωπίζουν χρήστες με πολλά σπασμένα tweaks για να υπάρχει κάποιο όριο. Ωστόσο ο Saurik σίγουρα θα κάνει κάποια ανακοίνωση περί αυτού.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46086&stc=1&d=1402653000

 

Το Cydia έχει επίση ενσωματωθεί καλύτερα με το λειτουργικό με υποστήριξη multitasking ενώ παράθυρο slide-up εμφανίζεται για log in ή payment χρησιμοποιώντας την πιστοποιήση δύο σταδίων της Google. Τα διάφορα πληκτρολόγια υποστηρίζονται πλέον σε όλες τις εκδόσεις iOS.

 

Ο διαχειριστής πακέτων προσφέρει μεταφράσεις σε περισσότερες γλώσσες συμπεριλαμβνομένων, Αραβικά, Κινέζικα, (απλοποιημένα και παραδοσιακά), Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά και Πορτογαλικά Βραζιλίας, Ρωσικά, Ισπανικά, Σουιδικά, Ταϊλανδέζικα, Τούρκικα και Βιετναμέζικα.

 

Τελευταία, διορθώσεις έγιναν και στη γραμμή κατάστασης και στη θολή απόδοση του προσανατολισμού στο iPad. Εάν έχετε jailbroken συσκευή και επιθυμείτε να λάβετε την ενημερωμένη έκδοση του Cydia, απλά ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο πλήκτρο Upgrade Essential που εμφανίζεται. Η ενημέρωση θα προχωρήσει στην εγκατάσταση και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του Cydia.

 

[via]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...