Jump to content

WWDC 2014: Ανανέωση εφαρμογής - Ελπίδες για ανακοινώσεις νέου Hardware!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/05/wwdc-14.png

 

To WWDC 2014 έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου, ουσιαστικά σε 10 ημέρες από σήμερα, την ερχόμενη Δευτέρα. Πλησιάζοντας λοιπόν οι ημέρες τους συνεδρίου, η Apple ανακοίνωσε την αναβάθμιση της επίσημης εφαρμογής WWDC στην έκδοση 2.0 για iPhone και iPad. Η επίσημη εφαρμογή ανανέωσε το user interface της για να ταιριάζει με το iOS 7, αλλάζοντας ακόμη και τα βασικό χρώμα της εφαρμογής από βαθύ μωβ σε φωτεινό πορτοκαλί. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα ημερήσιο χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων ιδιαίτερα πρακτικό στους συμμετέχοντες.

 

Εάν βρίσκεστε πολύ μακριά, μην ανησυχείτε. Μέσω τις εφαρμογής θα μεταδίδονται σε μορφή video τα διάφορα workshops και οι συνεδρίες. Κατά τη διάρκειά του συνεδρίου περιμένουμε από την Apple τις ανακοινώσεις για την νέα έκδοση του iOS 8, με την νέα προεγκατεστημένη εφαρμογή fitness και υγείας Healthbook κι ενδοχομένως να έχουμε και εκπλήξεις. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη η Apple φημολογείται πως θα ανακοινώσει και νέο hardware κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου.

Από τη μία θα μπορούσε να μην σημαίνει τίποτα παρότι πολλές φήμες υποστηρίζουν πως θα έχoυμε την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης wearable συσκευής iWatch. Αυτό θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους. Αν το Healthbook πρόκειται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όπου εκεί θα αποθηκεύονται όλες οι ιατρικές μετρήσεις, είναι λογικό να περιμένουμε να ανακοινωθεί και το μέσο με το οποίο θα γίνονται οι μετρήσεις αυτές. Κι αυτό φυσικά δεν πρέπει να είναι άλλο από τον μεγάλο παίχτη που ακούει στο όνομα iWatch.

 

Σχετικά με το iPhone, αναλυτής τον περασμένο Ιανουάριο ανέφερε πως περιμένει τις ανακοινώσεις των νέων συσκευών, 4,7 ιντσών iPhone 6 και μία ακόμη 5,7 ιντσών Phablet στο WWDC. Εάν λάβουμε υπόψιν τη φήμη αυτή, τότε θα πρέπει λογικά λίγο μετά το συνέδριο των developers να κυκλοφορήσει η πρώτη συσκευή ενώ η μεγαλύτερη να κυκλοφορήσει αργότερα το φθινόπωρο. Για μας το δεύτερο σενάριο παραείναι αισιόδοξο. Αυτό που θα περιμένουμε όλοι να δούμε, είναι η μυστήρια συσκευή iWatch αν όντως είναι υπαρκτή. Σε λίγες ημέρες ευτυχώς θα το γνωρίζουμε.

 

 

Όπως αναφέραμε στην αρχή η Apple αναβάθμισε την επίσημη εφαρμογή WWDC 2014 για το συνέδριο των developers, φέρνοντας έτσι την εφαρμογή σε ένα πιο flat design σε σχέση με το ήδη minimal design που είχε το προηγούμενο έτος. Ειδικά η φετινή έκδοση, θεωρείται ως all-flat design, καθώς επικρατούν δύο μόνο στοιχεία, το λευκό και το πορτοκαλί.

 

Πέρα από το σχεδόν ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνεδρίου, η εφαρμογή επίσης περιλαμβάνει έναν χάρτη του χώρου διεξαγωγής, τα τελευταία νέα, ενσωμάτωση του Passbook όπως και streaming videos από προηγούμενα WWDC συνέδρια.

 

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/05/wwdc-2014-screenshots-1.png

 

Απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για να ξεκινήσει το συνέδριο κι όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να δούμε ευχάριστα νέα και εκπλήξεις τόσο από το iOS 8 όσο και από το OS X 10. Δεν αποκλείται να γίνουν αναφορές σε νέο hardware για MacBook Air και το Apple TV. Μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή προκειμένουν να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.

 

Εσείς τί θα θέλατε να δείτε στο WWDC αυτού του έτους;

 

[via]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...