egodemis Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) λοιπόν για αρχή καλησπέρα......... εχω ένα θέμα χτες πέρασα το b609 emui 3.0 εκανα root πέρασα cwm , πέρασα busybox και αφαίρεσα το set set_immutable.list πάω στο root uninstaller αφαιρώ τα gaaps (bloatware!!) καλά μέχρι εδώ...... κάνω restart................ και ότι αφαίρεσα............... γύρισαν............................................ παλεύω λύση δεν βρήκα...... δεν ξέρω καν από που τα γυρνάει πίσω........ edit: βρήκα μια άκρη... (ότι θέλω να αφαιρέσω και να προσθέσω..... μέσα από το cwm και ενεργοποιώ το adb και μέσο εντολών μια και καλή τα συμμάζεψα όλα........ άντε για τα google apps (το χειρότερο bloatware ever) Edited February 21, 2015 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PASCALIS195 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 πωσ το εκανεσ ροοτ?μπορεισ να μου πεισ την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλσηπερα παιδια εχω χαθει και θελω βοηθεια εχω ψαξει ολο to xda και δεν εχω βγαλει ακρη.Εχω καταφερει να το κανω root το P7 με ενα προγραμμα αλλα μονο αυτο.θελω κάποιος οποιος μπορει να μου πει με απλα βηματα πως να κανω unlock τον bootloader και να περασω custom rercovery στο κινητο.Ευχαριστω. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 με αυτό το εργαλείο κάνεις και unlock bootloader και περνάς cwm(απλος πατα install cwm αναλογα με την έκδοση που εχεις τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του) και από εκεί και root....... το κακό είναι οι αν εχεις την mui 3.0 δεν θα μπορείς να σβήσεις εφαρμογές κλπ (δλδ τισ σβήνεις και γυρνάνε πίσω......) και για να της σβήσεις πρεπε να κάνεις οτι έκανα και εγώ.........(από cwm με βοήθεια του adb και υπολογιστή με εντολές) https://mega.co.nz/#!6gwFySCK!7bPA6JCCw6dXE0VMk3f3rRB7meDBkGI0cTAHfkR9BBI αυτό είναι το superuser (για να το επρασεις με cwm) https://mega.co.nz/#!no5BzJ5J!c0DnQkMU79fzVs-XAPo4QJClSwBAtKqUVRessF39tOM και αυτό είναι το busybox (και αυτό για cwm αφου απο κανονική λειτουργία δεν μπορείς να το περάσεις) https://mega.co.nz/#!24J2EJ5J!H-HOIh4fP6maL5ucXSGEdzWOtkR33u_0Yb4v92eXtZQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε ευχαριστω για τη βοηθεια το οτι ειναι στα ρωικα το προγραμμα ?μηπως υπαρχει στα αγγλικα?επισης εχω κατεβασει το update.zip για την 3.0 μπορεις να μου πεις την διαδικασια για να το πως κανω ανβάθμιση.εχω κατεβασει το b609 Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε ευχαριστω για τη βοηθεια το οτι ειναι στα ρωικα το προγραμμα ?μηπως υπαρχει στα αγγλικα?επισης εχω κατεβασει το update.zip για την 3.0 μπορεις να μου πεις την διαδικασια για να το πως κανω ανβάθμιση.εχω κατεβασει το b609 δυστιχος μονο στα ρωσικα αν θελεις θα σου μεταφρασω....... λοιπών το guide για το update (αν κατέβασε το επίσημο zip πάντα (αν οχι να σου δοσω άλλο να κατεβάσεις) https://mega.co.nz/#!X5J1WCbR!VMw0HSVYuYrDpZFI2mwp6shUU1U9DxjL3NvgPR7ApqE εγώ προτιμώ των τρόπο 4.2 Force upgrade (το λει στο guide) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πατώντας το μεγαλο κουμπι που ειναι λεει για bootloader μου πεταει αυτο το μηνυμα Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Πατώντας το μεγαλο κουμπι που ειναι λεει για bootloader μου πεταει αυτο το μηνυμα flash recovery πατας (καρτελλα) ΚΑΙ ΜΕΤΑ http://3.ii.gl/h3iz6HjK2.jpg Edited February 22, 2015 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 flash recovery πατας (καρτελλα) και πες μου τωρα τι ακριβός φοράς (έκδοση) 2,3 η 3,0 να σου πω τι πατάς και στο δεύτερο) Αρχικα δεν ξερω αν εχω κανει unlock τον bootloader εχω μονο root me to kinguser.Δευτερον εχω την 2.3 b133 αλλα θελω να παω στην 3.0 φανταζομαι θα πρεπει να πατησω την καρτελα της recovery την 3.0 εκδοση.Αυτο που ρωταω ειναι πως κανω unlock τον bootloader αν δεν το εχω κανι ειδη χωρις να το παρω χαμπαρι.δευτερον τον φακελο dload τον φτιαχνω οπου θλω εγω φανταζομαι.τριτον αφου παω στην 3.0 περναω super user kai busybox και ειμαι ετοιμος σωστα?Επισης δεν εχω καρτα μνημης αυτη τη στιγμη φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα να τα κανω ολα απο την εσωτερικη σωστα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εκανα με το normal mode και μου πεταξε fail :( Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Αρχικα δεν ξερω αν εχω κανει unlock τον bootloader εχω μονο root me to kinguser.Δευτερον εχω την 2.3 b133 αλλα θελω να παω στην 3.0 φανταζομαι θα πρεπει να πατησω την καρτελα της recovery την 3.0 εκδοση.Αυτο που ρωταω ειναι πως κανω unlock τον bootloader αν δεν το εχω κανι ειδη χωρις να το παρω χαμπαρι.δευτερον τον φακελο dload τον φτιαχνω οπου θλω εγω φανταζομαι.τριτον αφου παω στην 3.0 περναω super user kai busybox και ειμαι ετοιμος σωστα?Επισης δεν εχω καρτα μνημης αυτη τη στιγμη φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα να τα κανω ολα απο την εσωτερικη σωστα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εκανα με το normal mode και μου πεταξε fail :( αν θελεις να πας σε 3,0 για αρχή πρέπει να κατεβάσεις το κατάλληλο zip (επίσημο) μετα να το περασεις με την διαδικασια force upgrade (το γραφει στο pdf που έδωσα) (θα σβηστούν όλα) και μετα να ενεργοποιήσεις το debugging (στην καρτελίτσα για προγραμματιστές) και τοτε να περάσεις απο το flash recovery την english cwm) αν δεν εχεις το zip ορίστε chrome://mega/content/secure.html#!BoUWjASI!PfSWMroeQB-QBAumV92qCaJ_QX6ln0avT3epXDwBm44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 αν θελεις να πας σε 3,0 για αρχή πρέπει να κατεβάσεις το κατάλληλο zip (επίσημο) μετα να το περασεις με την διαδικασια force upgrade (το γραφει στο pdf που έδωσα) (θα σβηστούν όλα) και μετα να ενεργοποιήσεις το debugging (στην καρτελίτσα για προγραμματιστές) και τοτε να περάσεις απο το flash recovery την english cwm) αν δεν εχεις το zip ορίστε chrome://mega/content/secure.html#!BoUWjASI!PfSWMroeQB-QBAumV92qCaJ_QX6ln0avT3epXDwBm44 το link δεν ειναι σωστο Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 το link δεν ειναι σωστο όχι οτι δεν είναι σωστό το browser σου δεν το υποστηρίζει πάρε σε άλλη μορφή https://mega.co.nz/#!HhogVACQ!PfSWMroeQB-QBAumV92qCaJ_QX6ln0avT3epXDwBm44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 όχι οτι δεν είναι σωστό το browser σου δεν το υποστηρίζει πάρε σε άλλη μορφή https://mega.co.nz/#!HhogVACQ!PfSWMroeQB-QBAumV92qCaJ_QX6ln0avT3epXDwBm44 Σε ευχαριστω οποτε με force mode κανω install αυτο μετα απο το megatool βαζω cwm και μετα κλασσικα απο recovery βαζω super su και busybox.σωστα? Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε ευχαριστω οποτε με force mode κανω install αυτο μετα απο το megatool βαζω cwm και μετα κλασσικα απο recovery βαζω super su και busybox.σωστα? yes.......... απλός να ξέρεις να αφαιρέσεις εφαρμογές στην 3,0 με των κλασσικό τρόπο δεν μπορείς (system apps) της αφαιρείς ....... κάνεις restart και τσουπ γύρισαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 yes.......... απλός να ξέρεις να αφαιρέσεις εφαρμογές στην 3,0 με των κλασσικό τρόπο δεν μπορείς (system apps) της αφαιρείς ....... κάνεις restart και τσουπ γύρισαν Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ercu92 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 σε LOLLIPOP θα αναβαθμηστη?? Παράθεση Nokai 5110-Nokia 3310-Nokia 3410-Sony ericsson t68i-Sony ericsson t610-LG K920-Nokia 6230i- Nokia 6220c-Nokia 610-SoNY Xperia P-Sony Xperia Z1 Honami-Iphone 5s- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 σε LOLLIPOP θα αναβαθμηστη?? να μας λείπει ακόμη....... είδα πως είναι στο nexus 5 και τι κάνει με την ram.......... θα το γονατίσει το p7 ΑΝΕΤΑ.... εκτός και αν το στρώσουν στης νέες εκδόσεις....... αν όχι μακρυά και αγαπημένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Έχω ένα θέμα με τον flash player...δεν μου ανοίγει κάποιες σελίδες...Γιατί δεν τον έχω εγκατεστημένο...μπαίνω στην σελίδα της adobe...να τον κατεβάσω και μου γράφει πως δεν υποστηρίζεται για το κινητό μας.... Το αντιμετωπίζει κάνεις άλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με τον flash player και το android υπαρχει θεμα εδω και 3 χρονια. Δεν υποστηριζεται επισημα για ολες τις android συσκευες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Έχω ένα θέμα με τον flash player...δεν μου ανοίγει κάποιες σελίδες...Γιατί δεν τον έχω εγκατεστημένο...μπαίνω στην σελίδα της adobe...να τον κατεβάσω και μου γράφει πως δεν υποστηρίζεται για το κινητό μας.... Το αντιμετωπίζει κάνεις άλλος ; πέρνα dolphin browser και μετά πάνε στην σελίδα με flash, θα σου δώσει αυτόματα να κατέβει το flash player και μετά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. σημειώση: flash δουλεύει σε ελάχιστα browser πχ dolphin, uc browser και κάνα αλλά δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingmob Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά ενας φιλος πηρε υο p7 και δεν του βγαζει ειδοποιησεις στο messenger. Απ οτι ειδα συις ρυθμησεις εχει να βγαζει ειδοποιησεις. Και στο messenger και στημ διαχειριση ειδοποιησεως ειναι αποδοχη Καμια ιδεα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά ενας φιλος πηρε υο p7 και δεν του βγαζει ειδοποιησεις στο messenger. Απ οτι ειδα συις ρυθμησεις εχει να βγαζει ειδοποιησεις. Και στο messenger και στημ διαχειριση ειδοποιησεως ειναι αποδοχη Καμια ιδεα; ευχαριστώ uninstall και μετά πάλι install μετα να το τσεκάρεις να δέχεται ειδοποιήσεις και......... να ειναι στης προστατευμένες εφαρμογές.... αφού το κάνεις κανε restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PASCALIS195 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 flash recovery πατας (καρτελλα) ΚΑΙ ΜΕΤΑ http://3.ii.gl/h3iz6HjK2.jpg[/Q ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ΜΟΥ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΥΤΟ.και τορα οταν μπουταρει βγαζει αυτο..ποσ βγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 flash recovery πατας (καρτελλα) ΚΑΙ ΜΕΤΑ http://3.ii.gl/h3iz6HjK2.jpg[/Q ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ΜΟΥ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΥΤΟ.και τορα οταν μπουταρει βγαζει αυτο..ποσ βγαινει? τι ακριβώς βγάζει? τραβά μια φώτο από κάποια camera αν δεν ανοίγει το κινητό θα το δω αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis7209 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Kαλησπέρα παιδιά!Θελω να κανω μια ερώτηση γιατι ενδιαφέρομαι για το κινητό!Θελω να το αγοράσω απο skroutz και αναρωτιέμαι αν θα μπορω να κανω αναβάθμιση απο το κινητό χωρίς root στην τελευταια update (3.0 αν δν κανω λαθος).Επίσης αυτο το update διορθώνει τα μικρα κολλήματα του κινητού,κυρίως στα βίντεο απ ότι είδα?Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts