blade_ Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Κανείς κάτι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Την καλησπερα μου ειμαι s-on και σκεφτομαι να περασω την android now που φαινεται ισως η πιο πληρης εκτος αν εχετε αλλη ιδεα λεω να χρησιμοποιησω αυτο το tool για να περασω recovery.αυτοματα το κανει και s-off?υπαρχει θεμα με την εγγυηση? Για να αλλάξεις rom θέλεις unlocked bootloader ή s-off. S-off πλέον γίνεται μόνο μέσω sunshine (κόστος 20€) αλλά αξίζει τον κόπο γιατί έτσι η htc δεν γνωρίζει ότι έχεις πειράξει το τηλέφωνο. Σχετικά με την εγγύηση τώρα, ισχύει όταν το τηλέφωνο είναι stock. Δηλαδή θες stock rom, recovery, kernel και: 1) Locked bootloader με S-ON ή S-OFF (σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το sunshine) 2) Relocked bootloader με S-ON (σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το htcdev.com) Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παύει να ισχύει η εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Για να αλλάξεις rom θέλεις unlocked bootloader ή s-off. S-off πλέον γίνεται μόνο μέσω sunshine (κόστος 20€) αλλά αξίζει τον κόπο γιατί έτσι η htc δεν γνωρίζει ότι έχεις πειράξει το τηλέφωνο. Σχετικά με την εγγύηση τώρα, ισχύει όταν το τηλέφωνο είναι stock. Δηλαδή θες stock rom, recovery, kernel και: 1) Locked bootloader με S-ON ή S-OFF (σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το sunshine) 2) Relocked bootloader με S-ON (σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το htcdev.com) Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παύει να ισχύει η εγγύηση. σε ευχαριστω ιδιαιτερως για την απαντηση. συμβιβαζομαι και με ρουτ,ισα ισα για να επαναφερω τα δεδομενα μου. γινεται χωρις κατι απο τα παραπανω>? αλλιως σκεφτομαι το δευτερο δε θελω να σκασω το 20ρικο),ειναι σιγουρο οτι δε χανεται η εγγυηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 σε ευχαριστω ιδιαιτερως για την απαντηση. συμβιβαζομαι και με ρουτ,ισα ισα για να επαναφερω τα δεδομενα μου. γινεται χωρις κατι απο τα παραπανω>? αλλιως σκεφτομαι το δευτερο δε θελω να σκασω το 20ρικο),ειναι σιγουρο οτι δε χανεται η εγγυηση? Όπως σου εξήγησα για όσο θα είσαι rooted η εγγύηση δεν θα ισχύει. Για να ισχύσει ξανά θα πρέπει να επαναφέρεις το κινητό στην κατάσταση που είναι τώρα, εντελώς stock δηλαδή. Επίσης θα πρέπει να κλειδώσεις τον bootloader που στην περίπτωση σου θα λέει μετά Relocked αλλά δεν σε πειράζει αυτό, η εγγύηση θα ισχύει κανονικά. Επί τη ευκαιρία τι cid έχεις? Αν το κινητό σου είναι unbranded τότε δεν χρειάζεται καν να κρατήσεις backup την rom που έχεις τώρα. Ακόμα να ξέρεις ένα πράγμα, για μένα ακόμα και για σκέτο root που λες είναι προτιμότερο το 20άρικο γιατί σου προσφέρει ευκολίες κατά τις αναβαθμίσεις. Τέλος μην ξεχνάμε πως με το Lollipop τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά σχετικά με τα ξεκλειδώματα και το root, κοινώς όσοι πρόλαβαν το s-off πρόλαβαν, αργότερα δεν νομίζω να είναι τόσο απλό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Όπως σου εξήγησα για όσο θα είσαι rooted η εγγύηση δεν θα ισχύει. Για να ισχύσει ξανά θα πρέπει να επαναφέρεις το κινητό στην κατάσταση που είναι τώρα, εντελώς stock δηλαδή. Επίσης θα πρέπει να κλειδώσεις τον bootloader που στην περίπτωση σου θα λέει μετά Relocked αλλά δεν σε πειράζει αυτό, η εγγύηση θα ισχύει κανονικά. Επί τη ευκαιρία τι cid έχεις? Αν το κινητό σου είναι unbranded τότε δεν χρειάζεται καν να κρατήσεις backup την rom που έχεις τώρα. Ακόμα να ξέρεις ένα πράγμα, για μένα ακόμα και για σκέτο root που λες είναι προτιμότερο το 20άρικο γιατί σου προσφέρει ευκολίες κατά τις αναβαθμίσεις. Τέλος μην ξεχνάμε πως με το Lollipop τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά σχετικά με τα ξεκλειδώματα και το root, κοινώς όσοι πρόλαβαν το s-off πρόλαβαν, αργότερα δεν νομίζω να είναι τόσο απλό... εννοειται θα γινει επαναφορα σε στοκ εαν τυχει και χρειαζεται σερβις.αλλα αναφερομουν σε αυτο ακριβως,οτι αν γινει επαναφορα,δε χανεται η εγγυηση..οποτε μια χαρα οποτε επισκεπτομαστε htc dev και προχωραμε αφοβα?μετα το ρουτ ειναι ευκολη υποθεση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εύκολη υπόθεση δεν θα έλεγα ότι είναι, βασικά εκτός του root (su.apk) θες και insecure kernel.. Γνώμη μου είναι να πας σε custom rom και να ξενοιάσεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εύκολη υπόθεση δεν θα έλεγα ότι είναι, βασικά εκτός του root (su.apk) θες και insecure kernel.. Γνώμη μου είναι να πας σε custom rom και να ξενοιάσεις.. Δηλαδή τι? Και γω θέλω ρομ αλλά δε θέλω να χάσω την εγγύηση. Αλλιώς τι γίνεται? Για να έχω το ρουτ αλλά δηλαδή πρέπει να φλασάρω και κερνελ? Δηλαδή θέλω και Custom recovery? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Δυστυχώς στα htc θέλεις και custom kernel και άρα custom recovery για να περάσεις τον kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Δυστυχώς στα htc θέλεις και custom kernel και άρα custom recovery για να περάσεις τον kernel. μαλιστα!χειροτερη απο την samsung εγινε μου φαινεται! το καλο ειναι οτι μετα φλασαρουμε και ρομ ανελεητα?χωρις φοβο και παθος?:p και επιστρεφουμε αφοβα σε εργοστασιακη κατασταση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 μαλιστα!χειροτερη απο την samsung εγινε μου φαινεται! το καλο ειναι οτι μετα φλασαρουμε και ρομ ανελεητα?χωρις φοβο και παθος?:p και επιστρεφουμε αφοβα σε εργοστασιακη κατασταση? Εν μέρη ναι, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι αν το τηλέφωνό σου είναι branded ή όχι. Από αυτό εξαρτάτε το πόσο εύκολο θα είναι να γυρίσεις ξανά σε stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 αν ειναι branded ειναι δυσκολοτερο?δεν υπαρχει η ρομ ας πουμε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ανάλογα τον πάροχο, μερικές υπάρχουν μερικές δεν τις βρίσκεις με τίποτα.. Οπότε αν είσαι branded απλά κρατάς ένα nand backup από το recovery και είσαι κομπλέ. Απλά φρόντισε να κρατήσεις και το recovery πριν το αλλάξεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ανάλογα τον πάροχο, μερικές υπάρχουν μερικές δεν τις βρίσκεις με τίποτα.. Οπότε αν είσαι branded απλά κρατάς ένα nand backup από το recovery και είσαι κομπλέ. Απλά φρόντισε να κρατήσεις και το recovery πριν το αλλάξεις.. σε ευχαριστω ιδιαιτερως για τις πολυτιμες πληροφοριες :happy: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixailaggelos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 κολλατος!! το παιδι ειναι αστερι σε οτι εχει σχεση με htc,εμενα με βοηθησε ενα ολοκληρο βραδυ,3 το πρωι τον εστειλα για υπνο! ειναι να του στειλω τη συσκευη να ολοκληρωσουμε μια εργασια (δεν ειχα βρει χρονο μεχρι σημερα)κ οτι λεει ετσι ειναι παντα! να τα λεμε κι αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πήρε κανένας φίλος Lollipop; Εννοώ αυτούς που έχουν GPE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 κολλατος!! το παιδι ειναι αστερι σε οτι εχει σχεση με htc,εμενα με βοηθησε ενα ολοκληρο βραδυ,3 το πρωι τον εστειλα για υπνο! ειναι να του στειλω τη συσκευη να ολοκληρωσουμε μια εργασια (δεν ειχα βρει χρονο μεχρι σημερα)κ οτι λεει ετσι ειναι παντα! να τα λεμε κι αυτα. συμφωνω,λιγοι ειναι ετσι:) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 κολλατος!! το παιδι ειναι αστερι σε οτι εχει σχεση με htc,εμενα με βοηθησε ενα ολοκληρο βραδυ,3 το πρωι τον εστειλα για υπνο! ειναι να του στειλω τη συσκευη να ολοκληρωσουμε μια εργασια (δεν ειχα βρει χρονο μεχρι σημερα)κ οτι λεει ετσι ειναι παντα! να τα λεμε κι αυτα. Έτσι... έτσι. Και με εμένα προσπάθησε αλλά είμαι ανεπίδεκτος μάθησης. +10000 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με νέα διαδικασία για ρουτ κλπ? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με νέα διαδικασία για ρουτ κλπ? Καλησπερα , δεν εχω το m8 , εχω το μ7 και με το kingo εχω ξεκλειδωσει τον bootloader στο μ7 σε 3 htc sensation και σε 1 desire x και χωρις το htc dev , δεν ξερω αν ξεκλειδωνει τον bootloader του m8 Αν το δοκιμασεις και δουλεψει διαγραφονται τα παντα http://www.kingoapp.com/htc-bootloader-unlock.htm Mε το αντιστιχο tool για το root δοκιμασα στο μ7 οταν ξεκλειδωσα τον bootloader αλλα δεν μου το εκανε root http://www.kingoapp.com/android-root.htm Nεκ. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Kαλησπερα, Εδω και 1 εβδομαδα εχω Μ8 unbranded με Μου εχουν ερθει οι εξης 2 ειδοποιησεις: 1)Ενημερωση λογισμικου:2.22.401.5(613.74ΜΒ) android 4.4.3 2)Ενημερωσεις λογισμικου 1.84ΜΒ v6.0 :Ενημερωση για την εφαρμογη προσαρμογης της συσκευης ΗΤC. θελω καποια στιγμη να κανω ROOT/s-off η οπως αλλιως λεγεται αυτο.Δεν ειμαι ασχετος στο θεμα htc/android,αλλα ειμαι απειρος στο θεμα τροποποιησεις rooting/flashing roms κλπ.Το προηγουμενο μου κινητο ηταν το HTC desireHD απο οταν βγηκε και λογω μιας ΟΤΑ αναβαθμισης λογισμικου,εγινε το ροοτ δυσκολο και απογοητευτικα,οποτε εμεινα ετσι...Δεν θα ηθελα να παθω τα ιδια,καπου διαβασα ειπε ο φιλος Κολλατος οτι αμα ερθει και το lolipop θα δυσκολεψουν τα πραγματα.Απο το λιγο διαβασμα που εριξα,ειδα για rooting μεσω sunshine με πληρωμη,που για μενα δεν ειναι κακη ιδεα,μου φαινεται θα παω προς τα εκει σιγα σιγα αφου διαβασω κι αλλο και ενημερωθω. Η ερωτηση ειναι:να κανω τα updates Η ΟΧΙ ??? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Kαλησπερα αν οντως σκεφτεσαι το s off οτι ειπε ο kollatos ετσι ειναι, μην κανεις αναβαθμιση κανε το s off με το sunshine να ξεμπερδευεις, οπως λες ειχες htc ξερεις τι γινετε;) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 χαιρεται κυριοι... εχω ενα htc m8 στην 4.4.4 γινεται ροοτ και s-off η τζαμπα παιδευομαι ??? κατεβασα ενα tool απο xda αλλα δεν ειδα να κανει κατι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 χαιρεται κυριοι... εχω ενα htc m8 στην 4.4.4 γινεται ροοτ και s-off η τζαμπα παιδευομαι ??? κατεβασα ενα tool απο xda αλλα δεν ειδα να κανει κατι .... S-off μόνο με sunshine. Για σκέτο root γίνεται και με unlocked bootloader.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 S-off μόνο με sunshine. Για σκέτο root γίνεται και με unlocked bootloader.. ευχαριστω...για την απαντηση αλλα κατεβασα το sunshine και δεν δουλεψε... θελει λεει ροοτ .. δεν επιασε ουτε το προσωρινο που ελεγε.... μαλλον κατι μου διαφευγει ... εχουμε καναν οδηγο να μην σε κουραζω?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ευχαριστω...για την απαντηση αλλα κατεβασα το sunshine και δεν δουλεψε... θελει λεει ροοτ .. δεν επιασε ουτε το προσωρινο που ελεγε.... μαλλον κατι μου διαφευγει ... εχουμε καναν οδηγο να μην σε κουραζω?????? Καλησπερα σου διαφευγει οτι το sunshine ειναι επι πληρωμη 21 ευρω:p Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts