kollatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Παίδες για πείτε καμιά ιδέα γιατί θα με τρελάνει το κινητάκι.. Ενώ με την 6 developer edition έβγαζα για πλάκα 1,5~2 μέρες με την official wwe δεν βγάζω τη μέρα, μιλάμε για 18 ώρες max, τη στιγμή που ήμουν στις 30.. Τώρα φοράει την maximus με xposed, απείραχτη κατά τ' άλλα.. Δείτε και screenshot από την τωρινή χρήση.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/26c9b0928ad0338e550fdcfb0c4f7de1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/1057be52716bde9d58886e00544979e8.jpg Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.. Edited February 8, 2016 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Από κατανάλωση θεωρώ πως είμαι καλά. Γενικά βγάζει τη μέρα, αλλά όχι δεύτερη. Μέσο όρο έχω 1 μέρα και 10 ώρες με 3.45 οθόνη. Κάνει βέβαια και κάτι κουλά όπως τώρα που είναι 35 ώρες ανοιχτό και είναι στο 40% αλλά δεν το πολυπείραζα (2.20 οθόνη). Παρόλα αυτά το google service δεν πέφτει με τίποτα. Ξετίκαρα τα πάντα και άφησα το location όπως είπε ο Nippon αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάντως νομίζω ότι σε stand by πάει καλύτερα τις τελευταίες μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Και εμενα καπως ετσι οπως στον math.1 μερα και 4 ωρες κατα μεσο ορο χρηση με 4:30 ωρες οθονη συμφωνα με το gsam..ta google services παντα κατω απο το 2%.μετα απο τις αδειες που εκοψα.ευχαριστημενις θα ελεγα για σχεδον 2 χρονων συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Εγω για να καταφερω να εξαφανισω ή εστω να φτασω τα Google Play services κατω απο 1% εχω κανει disable ολο το bloatware της Google (newstand, play books κτλ), ακομα και το Gmail, και εχω αφησει μονο το Google maps, google play games και το youtube. Με αυτα εχω καταφερει να κραταει καλα η μπαταρια. Με αυτο που ειδα την μεγαλυτερη διαφορα ειναι με την ταυτοχρονη καταργηση Facebook και Messenger και αντικατασταση τους με Facebook Lite και Metal. Το Facebook Lite το εχω για υποκαταςτατο του Messenger γιατι λειτουργουν τελεια τα notifications του Fb και τα μηνυματα που σου στελνουν. Το metal το εχω γιατι στο Facebook Lite σερνεται το news feed ενω στο Metal δειχνει παρα πολυ ωραιο, ιςαξιο του facebook app. Το μονο που τρεχει στο background ειναι το Lite γιατι στο Metal εχω απενεργοποιησει τα δεδομενα στο παρασκηνιο και του εχω απενεργοποιησει τα notifications. Η μπαταρια απλα δεν πεφτει σε κατασταση αναμονης με τιποτα. Για καποιον οου θελει να πειραματιστει η αλλαγη σιγουρα αξιζει. Εγω ειδα 15% παραπανω μπαταρια στο τελος της ημερας οπως ακριβως ελεγαν τα διαφορα σιτε οταν εκαναν και εκεινα τις δοκιμες. Από κατανάλωση θεωρώ πως είμαι καλά. Γενικά βγάζει τη μέρα, αλλά όχι δεύτερη. Μέσο όρο έχω 1 μέρα και 10 ώρες με 3.45 οθόνη. Κάνει βέβαια και κάτι κουλά όπως τώρα που είναι 35 ώρες ανοιχτό και είναι στο 40% αλλά δεν το πολυπείραζα (2.20 οθόνη). Παρόλα αυτά το google service δεν πέφτει με τίποτα. Ξετίκαρα τα πάντα και άφησα το location όπως είπε ο Nippon αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάντως νομίζω ότι σε stand by πάει καλύτερα τις τελευταίες μέρες.. Μηπως χρησιμοποιεις τις υπολοιπες εφαρμογες-bloatware της Google (newstand, google play books κτλ) και αυτες καταναλωνουν μπαταρια και η καταναλωση εμφανιζεται σαν google paly services ? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Εγω τις εχω κανει disable σχεδον ολες γιατι δεν τις χρειαζομαι. Οι υπηρεσιες google services απο τοτε που αφησα μονο την τοποθεσια στις αδειες δεν πηγε ποτε πανω απο 2% πριν ειχα 10 με 12%ευχαριστω τον nippon για την συμβουλη του crome.θα το δοκιμασω Να' σαι καλα. Edited February 8, 2016 by Nippon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγω για να καταφερω να εξαφανισω ή εστω να φτασω τα Google Play services κατω απο 1% εχω κανει disable ολο το bloatware της Google (newstand, play books κτλ), ακομα και το Gmail, και εχω αφησει μονο το Google maps, google play games και το youtube. Με αυτα εχω καταφερει να κραταει καλα η μπαταρια. Με αυτο που ειδα την μεγαλυτερη διαφορα ειναι με την ταυτοχρονη καταργηση Facebook και Messenger και αντικατασταση τους με Facebook Lite και Metal. Το Facebook Lite το εχω για υποκαταςτατο του Messenger γιατι λειτουργουν τελεια τα notifications του Fb και τα μηνυματα που σου στελνουν. Το metal το εχω γιατι στο Facebook Lite σερνεται το news feed ενω στο Metal δειχνει παρα πολυ ωραιο, ιςαξιο του facebook app. Το μονο που τρεχει στο background ειναι το Lite γιατι στο Metal εχω απενεργοποιησει τα δεδομενα στο παρασκηνιο και του εχω απενεργοποιησει τα notifications Η μπαταρια απλα δεν πεφτει σε κατασταση αναμονης με τιποτα. Για καποιον οου θελει να πειραματιστει η αλλαγη σιγουρα αξιζει. Εγω ειδα 15% παραπανω μπαταρια στο τελος της ημερας οπως ακριβως ελεγαν τα διαφορα σιτε οταν εκαναν και εκεινα τις δοκιμες. Εχεις απενεργοποιησει κ τον chrome επισης? Προσωπικά εγω με το fb ειχα δοκιμασει να το κλεισω και εμπαινα απο chrome με ενεργοποιημενες τις ειδοποιησεις + messenger για τα μηνυματα. Δεν ειχα καταλαβει μεγαλη διαφορα τοσο στη κατανάλωση οσο με τη ταχύτητα του κινητου. (Ολα αυτα με 5.0.1 βέβαια με 6 δεν εχω κανει τις δοκιμες μου) Δουλευε πολυ πιο αερατα η συσκευή, αλλα ηταν και η lollipop λιγο τα ζαμ αργα :lol: Καλο το fb απο τον browser αλλα μου αρεσει η ταχυτητα και το interface της εφαρμογης. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Από κατανάλωση θεωρώ πως είμαι καλά. Γενικά βγάζει τη μέρα, αλλά όχι δεύτερη. Μέσο όρο έχω 1 μέρα και 10 ώρες με 3.45 οθόνη. Κάνει βέβαια και κάτι κουλά όπως τώρα που είναι 35 ώρες ανοιχτό και είναι στο 40% αλλά δεν το πολυπείραζα (2.20 οθόνη). Παρόλα αυτά το google service δεν πέφτει με τίποτα. Ξετίκαρα τα πάντα και άφησα το location όπως είπε ο Nippon αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάντως νομίζω ότι σε stand by πάει καλύτερα τις τελευταίες μέρες.. Αυτό το κουλό που είπες για 35 ώρες ανοιχτό μου το έχει κάνει κι εμένα, (θα σε κουφάνω τώρα) 3 μέρες Κ 4 ώρες με 2:30 οθόνη με την 4.4. Μάλιστα μου έχει συμβεί 2 φορές. Όσο κι αν το παλεύω ο μέσος όρος μου είναι 1 μέρα και 15 ώρες. Ανορθόδοξη συμπεριφορά πάντως. Τώρα έχω marshmallow και πετυχαίνω περίπου τα ίδια με greenify και πολλές απενεργοποιημενες εφαρμογές. Στο standby φαίνεται να έχει βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ναι αλλά καταργώντας το fb app χάνεις και τις ενημερώσεις στο blinkfeed σωστά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ναι αλλά καταργώντας το fb app χάνεις και τις ενημερώσεις στο blinkfeed σωστά? Σωστά. Παλιά στην 4.4 το blinkfeed τραβούσε τις ενημερώσεις από ξεχωριστή εφαρμογή fb for blinkfeed. Τώρα στη marshmallow αυτό γίνεται μέσω της κανονικής fb. Οπότε τέλος οι ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Σήμερα έφτασα στις 5 το απόγευμα με 25% μπαταρία, το φόρτισα μέχρι τέρμα του έκανα κι ένα reboot και αυτή τη στιγμή βλέπω τα παρακάτω: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/12a6c75fd0e872cdcbf698c27ef20fdd.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/26b4b03c4e5856d4d5249879f9d2db17.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/09d216ba47940d5b9771d71cc3e4b533.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/7ac7f2de7649be5c47b7a679ae81da73.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Αυτό το κουλό που είπες για 35 ώρες ανοιχτό μου το έχει κάνει κι εμένα, (θα σε κουφάνω τώρα) 3 μέρες Κ 4 ώρες με 2:30 οθόνη με την 4.4. Μάλιστα μου έχει συμβεί 2 φορές. Όσο κι αν το παλεύω ο μέσος όρος μου είναι 1 μέρα και 15 ώρες. Ανορθόδοξη συμπεριφορά πάντως. Τώρα έχω marshmallow και πετυχαίνω περίπου τα ίδια με greenify και πολλές απενεργοποιημενες εφαρμογές. Στο standby φαίνεται να έχει βελτίωση. Αυτο και εγω μονο με την 6 το εχω πετυχει.. http://i63.tinypic.com/20rqji1.png Επισης εχω πετυχει 5 ωρες ακριβώς στο 15% με 2 μερες και 3 ωρες αναμονη @kollatos Μου φαινονται χαμηλα τα ποσοστα σου παρολο τα πολλα λεπτα κλησεων που εχεις δεν δικαιολογειται..φανταζομαι το εχεις κανει ενα wipe cache? Edited February 8, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Και factory reset έκανα αλλά εκεί αυτό συνεχίζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Τα ποσοστα σου δεν δειχνουν κατι το μεμπτό παντως. Μηπως προέκυψε καποιο hardware προβλημα με τη κεραια σου γιατι 40 λεπτα κληση και να πεσει σχεδον 20 μοναδες ειναι παρα πολλα. Εκει μονο μπορω να εστιασω οτι κατι παιζει Σε αναμονη πεφτει το ιδιο γρήγορα? Τα ποσοστα μεσα απο τις ρυθμισεις της τροφοδοσίας τι σου βγάζουν? Edited February 8, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γενικά μιλάω πολύ αλλά κάπου μπερδεύτηκες, δεν έφαγαν 22% μπαταρία οι κλήσεις. Απλά από το 18% της μπαταρίας που έφαγε η συσκευή το 22% το έφαγε στις κλήσεις. Δεν με απασχολεί αυτό όμως, το app usage με ανησυχεί με τον kernel και το σύστημα android και τα ποσοστά που έχουν φάει αυτά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αυτο και εγω μονο με την 6 το εχω πετυχει.. http://i63.tinypic.com/20rqji1.png Επισης εχω πετυχει 5 ωρες ακριβώς στο 15% με 2 μερες και 3 ωρες αναμονη @kollatos Μου φαινονται χαμηλα τα ποσοστα σου παρολο τα πολλα λεπτα κλησεων που εχεις δεν δικαιολογειται..φανταζομαι το εχεις κανει ενα wipe cache? Φαντάζομαι πως δεν το έχεις πετύχει πολλές φορές αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Αν από το 18-19% της συνολικής κατανάλωσης βγάλεις το 22% σημαίνει ότι περίπου ένα 4% το έχασε στις κλήσεις (οπότε φυσιολογικό το βρίσκω) άρα έχουμε ένα υπόλοιπο 14 μέσα σε 3 ώρες πάλι πολύ είναι. Δυστυχώς μέσα από ποσοστά του kernel δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο πόρισμα. Θυμάμαι όταν είχα την 5 , ο kernel έπαιζε κοντά στο 20 και το σύστημα 15 αλλά Κ πάλι τέτοιες απώλειες στη μπαταρία δεν έβλεπα. Παρόλα αυτά Κ με lolli είχα καλά ποσοστά..εκεί που υστερουσε πολύ ήταν σε σπιρτάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι πως δεν το έχεις πετύχει πολλές φορές αυτό? Εξαρτάται τη χρήση..αν είναι από σερφαρισμα και Wi-Fi η περισσότερη χρήση τοτε τις τέσσερις τις φτάνω ανετα σε δύο μερες Edited February 8, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γενικά μιλάω πολύ αλλά κάπου μπερδεύτηκες, δεν έφαγαν 22% μπαταρία οι κλήσεις. Απλά από το 18% της μπαταρίας που έφαγε η συσκευή το 22% το έφαγε στις κλήσεις. Δεν με απασχολεί αυτό όμως, το app usage με ανησυχεί με τον kernel και το σύστημα android και τα ποσοστά που έχουν φάει αυτά.. Εμενα αντρεα το συστημα αντροιντ και κερνελ (ος)ειναο στο 0.και της γυναικας μου επισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εμενα αντρεα το συστημα αντροιντ και κερνελ (ος)ειναο στο 0.και της γυναικας μου επισης Και κάπου εδώ είναι που δικαιώνομαι που επιμένω ότι κάτι συμβαίνει με το δικό μου και τρώει την μπαταρία.. Πες μου λίγο ρε συ blinkfeed χρησιμοποιείτε; Κι αν ναι τι εφαρμογές έχετε να δείχνουν ενημερώσεις; Επίσης fb, messenger έχετε ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εμενα αντρεα το συστημα αντροιντ και κερνελ (ος)ειναο στο 0.και της γυναικας μου επισης Τι 0; Μηδέν; Όπως λέμε μηδέν τις εκατό; Πως είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Μήπως είναι απλά λάθος οι ενδείξεις; Από τότε που έχω το Μ8 και πέρασα GSam αυτά ήταν πάντα στις πρώτες 4 θέσεις κατανάλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Και εμένα τώρα που το κοίταξα 0% είναι και τα δυο (kernel-system). 5 scroll down μέχρι να τα βρω :p . Πείτε μου λίγο είναι λογικό στο gsam να έχω διπλάσιο χρόνο στο held awake από το screen on; Τι ακριβώς δείχνει το held awake; Αν κάνω κάτι λάθος και τρώω μπαταρία να το σταματήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Τι 0; Μηδέν; Όπως λέμε μηδέν τις εκατό; Πως είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Μήπως είναι απλά λάθος οι ενδείξεις; Από τότε που έχω το Μ8 και πέρασα GSam αυτά ήταν πάντα στις πρώτες 4 θέσεις κατανάλωσης. Και εγω ελεγα οτι δεν ειναι δυνατο να μην εχουν καθολου καταναλωση.αλλα τσεκαρα και της γυναικας μου και το ιδιο.τωρα αν ειναι σφαλμα δεν ξερω.αντρεα blinkfeed και facrbook app δεν χρησημοποοω καθολου..αφου νομιζα οτι κοιτατε σε αλλη σελθδα γθα ναβρειτε την καταναλωση κερνελ,και την εψαχνα στο gsam.αλλα την ειχε τερμα κατω.μηπως εχετε την επι πληρωμη εφαρμογη του gsam?? Edited February 9, 2016 by agrimis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μήπως δεν σας δείχνει τις σωστές ενδείξεις γιατί δεν έχετε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm.rootcompanion το οποίο θέλει root; Μήπως λόγω του update σε marshmallow δεν δουλεύει σωστά χωρίς το παραπάνω; Keep awake είναι σαν να λέμε wake lock. Κάτι ξυπνάει τη συσκευή από αναμονή χωρίς να ανοίγει όμως η οθόνη. Επίσης αυτό ανεβαίνει με εφαρμογές που δουλεύουν με σβηστή οθόνη όπως music players για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ειμαι φουλ στοκ οποτε μαλλον για αυτο δεν μου μετραει τον κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μια που έχουμε πιάσει... κουβέντα για τα permissions των Google Play Services ποια χρειάζονται πραγματικά; π.χ. το Body Sensors μοιάζει άχρηστο, αλλά νομίζω σχετίζεται με το Doze στο MM Τι είναι ασφαλές να απενεργοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μια που έχουμε πιάσει... κουβέντα για τα permissions των Google Play Services ποια χρειάζονται πραγματικά; π.χ. το Body Sensors μοιάζει άχρηστο, αλλά νομίζω σχετίζεται με το Doze στο MM Τι είναι ασφαλές να απενεργοποιηθεί; Εχω απενεργοππιησει ολες τις αδειες,πλην του location στο google services.ολα δουλευουν σωστα.ως τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts