ChrisVsChris Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Την εχω καθαρισει ηδη, ελπιζω να στρωσει. Μαλλον δεν το ειχα παρατηρησει. Απλα σκεφτηκα μηπως τραυματισα το υλικο της με την πιεση που ασκουσα με την καρτα. Edited June 14, 2014 by ChrisVsChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Την εχω καθαρισει ηδη, ελπιζω να στρωσει. Μαλλον δεν το ειχα παρατηρησει. Απλα σκεφτηκα μηπως τραυματησα το υλικο της με την πιεση που ασκουσα με την καρτα. Όχι, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αυτό ίσχυε πάντα, απλά δεν το είχες προσέξει εξαρχής. Φυσικά δεν είναι πρόβλημα, έχει να κάνει με την οθόνη και δεν σε απασχολεί. Τι εννοείς?Είναι κατασκευαστική ατέλεια του κινητού, ή όλα τα κινητά το έχουν αυτό αν το προσέξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Υπάρχει σε όλες τις οθόνες αυτού του τύπου (ανεξαρτήτως συσκευής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Υπάρχει σε όλες τις οθόνες αυτού του τύπου (ανεξαρτήτως συσκευής). Ευχαριστώ,ελπίζω να μην το κουράζω...Όταν λες αυτού του τύπου τι εννοείς?Όλα τα σημερινά smartphones? Με ψήνει αρκετά να το πάρω και να το προτιμήσω έναντι nexus και g2 λόγω εμφάνισης..Στο dinodirect είναι το πιο φτηνό πάντως για όποιον άλλο φίλο ενιδαφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ευχαριστώ,ελπίζω να μην το κουράζω...Όταν λες αυτού του τύπου τι εννοείς?Όλα τα σημερινά smartphones? Ναι, μπορείς να το πεις και έτσι. Φαίνονται δύσκολα, μόνο από κοντά και υπό γωνία φωτός. Δεν υπάρχει κάτι να σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekris Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Hello ! χικ :) Από Chinavasion που έκανα την παραγγελία το μαύρο θα το έχουν από 23/06/2014. :ninja: Το άσπρο (που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου) το έχουν για άμεση παράδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σήμερα μου ήρθε η θήκη (SMART window case) ευτυχώς έχει μπροστά του λογοτυπο του Kingzone γγιατί έχει αναφερθεί από κάποιους ότι παρέλαβαν χωρίς να έχει το λογότυπο και είχαν προβλήματα.... Αντε τώρα να έρθει και το τηλέφωνο... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekris Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τελικα Η θηκη ειναι τοσο χαλι οσο λενε και οι περισσοτεροι? Εαν δεν σου κσνει κοπο να βαλεις καμια φωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Τελικα Η θηκη ειναι τοσο χαλι οσο λενε και οι περισσοτεροι? Εαν δεν σου κσνει κοπο να βαλεις καμια φωτο... Εμενα προσωπικα σαν ποιοτητα και στιλ μου φαινεται πολύ καλη και πολύ ομορφη όπως και αρκετα μαζεμενη....απλα το πρόβλημα που παρουσιαζει σε αρκετους αν όχι σε ολους επιδει δεν εχει καποιο μαγνιτη...δεν κλεινει καλα....με αποτέλεσμα να αφηνει ένα κενο 0,5cm με την οθονη...Τωρα αν με την χρηση αυτό βελτιώνεται δεν το ξερω γιατι ακομα δεν εχω το κινητο.... Παντως αν και εμενα με βολευουν μονο θηκες σιλικόνης και τιποτε άλλο...η συγκεκριμενη μου αρεση παρα πολύ....μενει μονο να ερθει και το τηλεφωνο να την δω στην πραξη....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Λοιπόν παιδιά ήρθε χθες τελικά, δεν έχω προλάβει να δω πολλά λόγω δουλειάς.Το έχει από χτες η γυναίκα μου.Είναι πανέμορφο , τέλεια οθόνη , αλλά μου φαίνεται αρκετά βαρύ που σημαίνει πως θα προκύψουν αρκετές πτώσεις σε συνδυασμό με το μέγεθος του. 1.Με το GPS test σε 15λεπτη διαδρομή μέσα σε πόλη κλείδωσε αμέσως με 7-8 in use και δεν έχασε σήμα-ταχύτητα πουθενά. 2.wifi άριστο πιάνει πολύ καλά εκεί που το mi2a μου δυσκολεύεται λίγο. 3.Ομιλία κανένα πρόβλημα. 4. Η flip case καλή ποιοτικά αλλά είναι ενοχλητικό που μένει λίγο ανοιχτή και δεν κλείνει τελείως με αποτέλεσμα να κλειδώνει ξεκλειδώνει μόνο του αν βρίσκεται μέσα σε πχ τσάντα με ότι συνεπάγεται αυτό.Επίσης το τζαμάκι της δεν σου επιτρέπει να μπορείς να έχεις επαφή με την οθόνη χωρις να ανοίξεις Η άλλη απλή θήκη που εχει μαζί εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. 5. Το σημαντικότερο είναι πως είναι πάρα πολύ γρήγορο με ταχύτατο πχ browsing στο internet , φαινεται η διαφορά του ξεκάθαρα με προηγούμενους mtk. 6. Mε το που συνδέθηκε έβγαλε update firmware το οποίο έγινε απροβλημάτιστα. Αυτά προς το παρόν. (Άσχετο - σχετικό αλλά παιδιά πριν λίγο διάβασα για περαιτέρω πτωση τιμής του ΜΙ3 οπότε νομίζω πως κάθε μα κάθε επιλογή διαφορετική στο εύρος τιμής 180-220 ευρώ ειναι πλέον παράλογη και καταδικασμένη...Αν το κινητό το ήθελα εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να επιλέξω κάτι εκτός απο MI3 ,όλα πλέον θα συγκρίνονται με αυτό και η σχέση τιμής/χαρακτηριστικών πάντα θα είναι υπέρ του.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekris Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) οκ σε ευχαριστώ Tsiglas. Το δικό μου πακέτο έφυγε από Κίνα σήμερα, για να δούμε Edited June 17, 2014 by bekris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Λοιπόν παιδιά ήρθε χθες τελικά, δεν έχω προλάβει να δω πολλά λόγω δουλειάς.Το έχει από χτες η γυναίκα μου.Είναι πανέμορφο , τέλεια οθόνη , αλλά μου φαίνεται αρκετά βαρύ που σημαίνει πως θα προκύψουν αρκετές πτώσεις σε συνδυασμό με το μέγεθος του. 1.Με το GPS test σε 15λεπτη διαδρομή μέσα σε πόλη κλείδωσε αμέσως με 7-8 in use και δεν έχασε σήμα-ταχύτητα πουθενά. 2.wifi άριστο πιάνει πολύ καλά εκεί που το mi2a μου δυσκολεύεται λίγο. 3.Ομιλία κανένα πρόβλημα. 4. Η flip case καλή ποιοτικά αλλά είναι ενοχλητικό που μένει λίγο ανοιχτή και δεν κλείνει τελείως με αποτέλεσμα να κλειδώνει ξεκλειδώνει μόνο του αν βρίσκεται μέσα σε πχ τσάντα με ότι συνεπάγεται αυτό.Επίσης το τζαμάκι της δεν σου επιτρέπει να μπορείς να έχεις επαφή με την οθόνη χωρις να ανοίξεις Η άλλη απλή θήκη που εχει μαζί εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. 5. Το σημαντικότερο είναι πως είναι πάρα πολύ γρήγορο με ταχύτατο πχ browsing στο internet , φαινεται η διαφορά του ξεκάθαρα με προηγούμενους mtk. 6. Mε το που συνδέθηκε έβγαλε update firmware το οποίο έγινε απροβλημάτιστα. Αυτά προς το παρόν. (Άσχετο - σχετικό αλλά παιδιά πριν λίγο διάβασα για περαιτέρω πτωση τιμής του ΜΙ3 οπότε νομίζω πως κάθε μα κάθε επιλογή διαφορετική στο εύρος τιμής 180-220 ευρώ ειναι πλέον παράλογη και καταδικασμένη...Αν το κινητό το ήθελα εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να επιλέξω κάτι εκτός απο MI3 ,όλα πλέον θα συγκρίνονται με αυτό και η σχέση τιμής/χαρακτηριστικών πάντα θα είναι υπέρ του.) Αντε καλως σου ηρθε.Περιμενουμε πιο αναλυτικο review.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 06-06-2014 09:53 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 19-06-2014 15:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Επιτελους αυριο πρωι-πρωι θα το εχω στα χερια μου....(θα το παραλλαβω εγω απ τα ελτα).... Και εχω ένα τρεμουλο....τις τελευταιες μερες ολο για προβλήματα διαβαζω.... Καποιοι λενε ότι η πρωτη ''φουρνια'' της συσκευης εχει βγει πολύ καλη...οι υπολοιπες τα περισσοτερα παρουσιαζουν διαφορα προβλήματα.... Αλλοι μιλανε για κλονους...(ποτε προλαβαν????) Οποιος θελει να διαβαση περισσοτερα για την συσκευη μας..... 1)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D551955%26st%3D260 2)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fchinamobiles.org%2Fthreads%2Fkingzone-k1-mt6592-5-5-fhd-nfc-alu-8mp-14mp-cams-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-android-4-3.37635%2F 3)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.china-iphone.ru%2Fkingzone-k1-5-5-fullhd-401-dpi-gorilla-glass-3-ip57-t33250.html 4)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.android-hilfe.de%2Fsonstige-android-smartphones%2F559205-kingzone-k1-octa-core-smartphone.html&sandbox=1 Που τα ανακαλυψα εεεεε!!!!!! Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 06-06-2014 09:53 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 19-06-2014 15:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Επιτελους αυριο πρωι-πρωι θα το εχω στα χερια μου....(θα το παραλλαβω εγω απ τα ελτα).... Και εχω ένα τρεμουλο....τις τελευταιες μερες ολο για προβλήματα διαβαζω.... Καποιοι λενε ότι η πρωτη ''φουρνια'' της συσκευης εχει βγει πολύ καλη...οι υπολοιπες τα περισσοτερα παρουσιαζουν διαφορα προβλήματα.... Αλλοι μιλανε για κλονους...(ποτε προλαβαν????) Οποιος θελει να διαβαση περισσοτερα για την συσκευη μας..... 1)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D551955%26st%3D260 2)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fchinamobiles.org%2Fthreads%2Fkingzone-k1-mt6592-5-5-fhd-nfc-alu-8mp-14mp-cams-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-android-4-3.37635%2F 3)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.china-iphone.ru%2Fkingzone-k1-5-5-fullhd-401-dpi-gorilla-glass-3-ip57-t33250.html 4)http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.android-hilfe.de%2Fsonstige-android-smartphones%2F559205-kingzone-k1-octa-core-smartphone.html&sandbox=1 Που τα ανακαλυψα εεεεε!!!!!! ελα ρε μην τρελενεσαι,μια χαρα θα ειναι..εμενα λογικα την επομενη βδομαδα θα μου ερθει...περιμενω εντυπωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Γνωρίζει κανένας γιατί το K1 δεν βλέπει το bluetooth ενός hifi?? Edited June 20, 2014 by ChrisVsChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 δηλαδη με αλλο κινητο συνδεεται κανονικα και με το κ1 οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Tώρα που το λέτε και εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία μέσω bluetooth σε 'αλλο κινητο, ενώ το κάνει pair δεν μπορει μετά να στείλει ή παρει αρχεία.Το μοναδικό ως τώρα πρόβλημα. Κατα τα άλλα άψογο΄ Ειδικά το gps του για mtk πολύ καλό χωρίς καμια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Το ψαχνω ακομα το θέμα με το bluetooth, σκεφτηκα μηπως δεν ειναι a2dp, αλλα ειναι.. Επισης η πυξιδα ειναι λαθος και δεν κατάφερα κάτι με calibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) λοιπον μετα απο ενα μηνα και κατι ψιλα ειμαι στην ευχαριστη θεση να βλεπω το δεμα μου στο αεροδρομιο,οποτε λογικα σε 2-3 ημερες θα το εχω στα χερια μου!:) Edited June 21, 2014 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Λοιπον εχουμε και λεμε μετα από 1,5 μερες με το κινητο.... Wifi,Gps,Bluetooth(στελνω και λαμβανω κανονικότατα με συσκευες Huawei G700 & LG L7ii), Wifi display,Gesture, Smart Play όλα λειτουργουν όπως πρεπει να λειτουργουν....με λιγο επιφυλαξει στα gesture controls που μερικες φορες χρειαζεται 2 η και 3 φορες να περασεις το χερι σου για να πιασει... Οθονη παρα πολύ καλη καμερα-βιντεο όπως εχει αναφερθεί πολύ καλη και στα 2 Το τηλεφωνο δεν κολλαει πουθενα ότι και να του βαλεις... Μπαταρια η αναμενωμενη....μια μερα το βλεπω με αρκετη χρυση όμως..... Μέγεθος αυτό που ηθελα και περιμενα Βαρος....πολύ περισσοτερο από αυτό που περιμενα....με αυτό το βαρος θα περιμενα 3500mA μπαταρια... Ποιοτητα κατασκευης αριστη... Ενταση ηχου....χαμηλη γενικος...τα δυναμωσα όλα από Εnigineer mode (οποτε τωρα είναι μια χαρα) εκτος από την ενταση όταν εχω ανοιχτη ακροαση που δεν τα καταφερα και το χρειαζομαι οπωσδήποτε....οποτε αν εχει βρει καποιος κατι???? Ποιοτητα ηχου αν και δεν εχω αποψη θεωρο ικανοποιητικη.... Δεν εχω ανακαλυψει κατι που να μη δουλευη και πραγματικα ψαχνω πολύ....Μεχρι και το Facebook που ειχε αναφερθεί ότι κρασαρει διχνει να λειτουργει κανονικα Θερμοκρασίες θα ελεγα ότι μετα από 3 ωρες συνεχους χρυσεις και στησίματος δεν ειδα καποια τραγικη ανοδο θερμοκρασίας...θα ελεγα απλα φυσιολογικη.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Λοιπον εχουμε και λεμε μετα από 1,5 μερες με το κινητο.... Wifi,Gps,Bluetooth(στελνω και λαμβανω κανονικότατα με συσκευες Huawei G700 & LG L7ii), Wifi display,Gesture, Smart Play όλα λειτουργουν όπως πρεπει να λειτουργουν....με λιγο επιφυλαξει στα gesture controls που μερικες φορες χρειαζεται 2 η και 3 φορες να περασεις το χερι σου για να πιασει... Οθονη παρα πολύ καλη καμερα-βιντεο όπως εχει αναφερθεί πολύ καλη και στα 2 Το τηλεφωνο δεν κολλαει πουθενα ότι και να του βαλεις... Μπαταρια η αναμενωμενη....μια μερα το βλεπω με αρκετη χρυση όμως..... Μέγεθος αυτό που ηθελα και περιμενα Βαρος....πολύ περισσοτερο από αυτό που περιμενα....με αυτό το βαρος θα περιμενα 3500mA μπαταρια... Ποιοτητα κατασκευης αριστη... Ενταση ηχου....χαμηλη γενικος...τα δυναμωσα όλα από Εnigineer mode (οποτε τωρα είναι μια χαρα) εκτος από την ενταση όταν εχω ανοιχτη ακροαση που δεν τα καταφερα και το χρειαζομαι οπωσδήποτε....οποτε αν εχει βρει καποιος κατι???? Ποιοτητα ηχου αν και δεν εχω αποψη θεωρο ικανοποιητικη.... Δεν εχω ανακαλυψει κατι που να μη δουλευη και πραγματικα ψαχνω πολύ....Μεχρι και το Facebook που ειχε αναφερθεί ότι κρασαρει διχνει να λειτουργει κανονικα Θερμοκρασίες θα ελεγα ότι μετα από 3 ωρες συνεχους χρυσεις και στησίματος δεν ειδα καποια τραγικη ανοδο θερμοκρασίας...θα ελεγα απλα φυσιολογικη.... τρελανε μας tsiglas..μεχρι να ερθει η τριτη θα μου φανει σαν αιωνας...μια ερωτηση,το πισω καπακι οταν κουμπωνει εφαπτετε καλα η εχει καποια μικρα κενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Κανένα πρόβλημα εφάπτεται τέλεια.... Οσο το δουλεύω τόσο περισσότερο μου αρέσει....Περιττό να σας πω ότι όποιος το έχει δει θέλει να του το παραγγείλω!!!Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το καταευχαριστιεμαι... Τελικά και η θήκη δεν είναι άσχημη.... Πολύ ωραίες λειτουργίες ωραίο θέμα στο άνοιξε κλείσε... Αν έκλεινε και τελείως..... Την έχω βάλει από σήμερα να δω αν πάρει την φόρμα του τηλεφώνου και στρώσει.... Κ ο αδερφός μου με το galaxy s4 με την original flip case έχει το ίδιο πρόβλημα.... Edited June 22, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 απο καμερα λεει τιποτα?βασικα η φωτο συγκρινονται με φωτογραφικη μηχανη απλη ... μια casio φτηνη...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekris Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Η θήκη θέλει ξεχωριστό QI charger ? (Το δικό μου έρχεται από Chiavasion και δεν έχω καταλάβει εάν σου δίνουν μόνο την θήκη ή εάν η θήκη είναι και cahrger μαζί.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts