Jump to content

Εγγυημένη μέθοδος για να αποκτήσετε πολλά "χρήματα" από τη συσκευη σας!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45007&stc=1&d=1399879543

 

Make It Rain: Η αγάπη του χρήματος είναι από τα τελευταία iOS εθιστικά παιχνίδια που αναρτήθηκαν στο App Store σύμφωνα με το Re/Code καθώς έχει γίνει download πάνω από 1,6 εκατομμύρια φορές, κερδίζοντας από in-app αγορές και διαφημίσεις 50000$ την ημέρα. Το παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν μετρητά από την κινητή τους συσκευή - πολλά μετρητά - αλλά είναι μόνο εικονικά, τα οποία μπορούν να διαχειριστούν μόνο στο παιχνίδι.

 

Οι χρήστες θα πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να συσσωρεύσουν χρήματα "εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια, δισεκατομμύρια" και στη συνέχεια να ξοδέψουν όλα αυτά τα χρήματα δημιουργώντας επιχειρήσεις όπως σχολές για clown, να κάνουν πολιτικές επενδύσεις ή να δωροδοκήσουν ένα πράκτορα του FBI ή δύο, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να ελέγξουν τον πακτωλό χρήμάτων που έχουν αποκτήσει. Το νέο Flappy Bird εξιστορεί την εισοδηματική ανισότητα καθώς και την πολιτική διαφθορά.

 

Ο συνδημιουργός του Make it Rain Josh Segall δήλωσε στη δημοσιότητα:

 

“I wish we had been expecting it because maybe then we would have made a game that people would want to play for longer.”

 

Το παιχνίδι εγινε προφανώς δημοφιλές με τους παίκτες να μην έχουν τέλος στην αναζήτηση τρόπων μεγιστοποιήσης του κέρδους. Υπάρχουν και αρνητικές κριτικές για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου μία από αυτές αναφέρει πως ξοδεύεις αληθινά χρήματα για να δημιουργήσεις εικονικά χωρίς κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα. “You end up scrambling for all this money, and for what? I’m definitely not happier I accumulated it. Valuable lesson,” αναφέρει ο σχολιαστής στην κριτική του. Το Make it Rain είναι το πιο δημοφιλές σε downloads από το App Store κι μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Make It Rain: The Love of Money - Space Inch, LLC

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...