Jump to content

Facebook Poke και Facebook Camera αποσύρονται από το App Store!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45005&stc=1&d=1399876151

 

Θυμάστε δύο εφαρμογές της Faceebook το Facebook Poke και το Facebook camera; Όχι; καλά δεν είναι ανησυχητικό, ούτε η ίδια η Facebook δεν τις θυμάται. Προχθές τις απέσυρε κιόλας από το App Store. Η εφαρμογή Facebook camera κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012 ενώ το Facebook Poke τον Δκέμβριο του ίδιου έτους.

 

Καμία από τις δύο εφαρμογές δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό άν και ήταν οι πρώτες standalone εφαμογές από τη Facebook. Το Facebook Poke αποσκοπούσε στο να ανταγωνιστεί την δημοφιλή εφαρμογή Snapchat. Η εφαμρογή επέτρεπε στους χρήστες κάνει "poke" σε κάποιον άλλο χρήστη αλλά να στέλνει προσωπικά μηνύματα φωτογραφίες και video. Θα μπορούσατε να δώσετε σε κάθε μήνυμα προθεσμία λήξης έως και δέκα δευτερόλεπτα, όπως ακριβώς γίνεται και στο SnapChat.

 

Η εφαρμογή Facebook camera από την άλλη πλευρά δεν έχει κανένα ανταγωνιστικό ενδιαφέρον με καμία υπάρχουσα εφαρμογή. Σίγουρα έχει κάποιες ομοιότητες με το Instagram όπως τα φίλτρα που μπορούσατε να προσθέσετε αλλά ήταν καθαρά χρήσιμη για να ανεβάσετε μαζικά πολλές φωτογραφίες, ενέργεια την οποία δεν ήταν δυνατή μέσα από την εφαρμογή Facebook εκείνο το διάστημα. Είναι κανείς στον οποίο θα λήψουν οι παραπάνω εφαρμογές;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...