Jump to content

Leolipop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.865
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by Leolipop

  1. Τα διαβασα αυτο το sleep and charge , μπορει να ειναι αυτο που λες και εσυ αλλα με προβληματισε το κομμα που ειχε μετα και ελεγε για την C θυρα ...
  2. Όχι, θέλω και παιχνίδια. Κάποια βασικά που παίζω, χωρίς τρελές απαιτήσεις. Αλλά θέλω να είναι future proof, οπότε η 1650 θεωρώ ότι θα με καλύψει.

     

    Για την USB C έχεις υπόψη σου αυτό που ρώτησα;

     

    Δε θα πονταρα στο οτι φορτιζει απο εκει.Προσωπικα το οτι βαζουν C θυρα και αφαιρουν την Α , μονο σαν trend το βλεπω...Για αυτο ερχονταν πολυ στη δουλεια και ζηταγαν hub για αγορα για τετοια λαπτοπ.

  3. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση για νέο laptop, κι ένα από τα μοντέλα που υπέπεσε στην αντίληψή μου είναι το Omen 15 ιντσών, με i5 9300H, GTX1650, 8gb RAM, συγκεκριμένα αυτό εδώ:

    https://www.bestprice.gr/item/2155868717/hp-omen-15-dc1011nv.html?bpref=quickview

    5) Επειδή δεν ξέρω τι παίζει με τη νέα μόδα των μη αφαιρούμενων μπαταριών, μπορώ να το χρησιμοποιώ σε ρεύμα χωρίς να φορτίζει η μπαταρία, άρα να μην μου πεθάνει σύντομα;

     

    Ευχαριστώ προκαταβολικά.

    Οι μπαταριες πια στα λαπτοπ δεν ειναι οπως παλια.Ειναι ψηφιακες να το πω μπακαλιστικα που σημαινει οτι για να μετρησουν ενα κυκλο φορτισης , μετρανε την φορτιση ανα 100 μοναδες.Δηλαδη για να μετρησει οτι φορτιστηκε μια φορα θα πρεπει να φορτωσει απο 90% σε 100% , 10 φορες.Επισης εχουν και κοφτη οτι δηλαδη πρεπει η μπαταρια να πεσει μερικες μοναδες για να ξαναφορτιστει , εταιρικο λαπτοπ για παραδειγμα εχει πεσει η μπαταρια του στο 94% και λεει οτι δε φορτιζεται.

     

    Αυτο το λαπτοπ ειναι gaming απο οτι βλεπω οποτε , η μπαταρια δεν εχει τοση σημασια θα ελεγα.Αν το θες για μετακινησεις και εργασια στο ποδι , μηπως να δεις κατι αλλο ;

  4. Ξέρω φίλε, τα HP εχουν το ''χειροτερο'' άνοιγμα, σε έναν άλλον HP έφτασα μεχρι την μέση, και το παράτησα :lol:..... φοβήθηκα μη το σπάσω ! λες να θέλει και λίγο σουσουαρ ? να μαλακώσουν τα πλαστικά ? ;)

     

    Μαλλον στα νεοτερα μοντελα ισχυει αυτο που λες.Ενα Elitebook 8540w που εχω περα απο τα καπακια απο κατω , με 3 βιδουλες του πληκτρολογιου , εχεις κατω απο το πληκτρολογιο, προσβαση σε cpu + gpu για αλλαγη παστας πχ , το ανεμιστηρακι για καθαρισμα και την 2η ram slot.Πιο "ευκολο" laptop δεν εχω ξαναδει.

  5. Σήμερα το έκλεισα και περιμένω για παραλαβή την Δευτέρα... Για να δούμε τι θα δούμε.

     

    Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Πως και ετσι ; Αφου λιγο πολυ την ιδια συσκευη εχεις ...

  6. Aκουγεται για μεσα στο μηνα...αντε να δουμε μπας και ξεκολησω απο την 365 , οταν εχει βγει 370 καιρο τωρα...
  7. Γιατί πρέπει κάπως να περάσουν στο imei της κάθε συσκευής.Αυτο γίνεται σταδιακα και αρκετά αργά είναι η αλήθεια.Αλλα παιδιά είχαν αναβαθμίσει μέσω FF και έχουν λάβει ενημέρωση πρόσφατα.
  8. Είμαι στην ίδια κατάσταση.Μη σε ανησυχεί.Επισημες ενημερώσεις πήραμε και με το FF απλά πλέον είμαστε στο έλεος της Honor.
  9. Σε καταλαβαίνω, ανέκαθεν και εγώ είχα ρουτ μόνο και μόνο για τις διαφημίσεις αλλά έχω διαβάσει τόσα θέματα που τα έχουν κανει μπρίκια από φλασαρισματα που δε ρισκάρω για τόσα λεφτά που έχω δώσει.
  10. Γινοταν , δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τις ενημερωσεις κατα καιρους.Δεν ασχοληθηκα ποτε και δε βρισκω λογο να το κανω οποτε δε μπορω να βοηθησω.
  11. Ανεκαθεν εκανα root για να ελευθερωσω ram και να μη βλεπω διαφημισεις , πλεον με 4gb σε ραμ δεν βρισκω λογο και για τις διαφημισεις χρησιμοποιω adclear και adblock browser.Δεν ξερω αν ειναι δυσκολη η διαδικασια για ρουτ και επαναφορα σε στοκ αλλα με τοσα θεματα που βλεπω με bricked συσκευες ειτε κατα το ρουτ ειτε κατα την προσπαθεια επαναφορας σε στοκ κατασταση , δεν εχω καμια ορεξη να ρισκαρω για μια συσκευη που πηρα καινουργια και θα μου εχει κοστισει σε βαθος χρονου πανω απο 400€.
  12. Το πιο εύκολο θα ήταν να ρωτουσες απευθείας το κατάστημα.Σε ευτυχώς την τιμή δύσκολο να ήταν μη ευρωπαϊκό
  13. παιδιά μια απάντηση αν είναι εύκολο, ευχαριστω.

    Η αληθεια ειναι οτι το setup 13+2 το βλεπω πολυ σε κινεζικα low κατηγοριας οποτε δε ειμαι πολυ αισιοδοξος για την ποιοτητα τους.Γενικα φαινεται τιμια συσκευη με επεξεργαστη ιδιο με του mate 10 lite οποτε θα ειναι αξιοπρεπεστατο σε οποιαδηποτε χρηση.

  14. To θεμα ειναι pure black 3.0 αλλα με αλλα εικονιδια που εβαλα. Το βρηκα στο xda στο φορουμ του mate 10.

     

    Nα σου πω οτι τα Onscreen Buttons που λετε ,δεν τα εχω δει ποτε...

  15. Εχω την εντυπωση πως εχει μια σπιρταδα παραπανω σε σχεση με πριν.Ολα γινονται ακαριαια.Εχω βαλει την οθονη σε HD αναλυση αφου μου δινει την δυνατοτητα να το κανω και μαλλον βλεπω ηδη αποτελεσμα θετικο ως προς την καταναλωση.Φυσικα οπως και πριν . ολα τρεχουν απροβληματιστα.
  16. Ναι , από την εφαρμογή ενημέρωση του γίνεται.Εγω την έκανα σήμερα ενώ σε άλλους έχει έρθει και 15 μέρες νωρίτερα.
×
×
  • Create New...