Jump to content

nikos523

Members
 • Δημοσιεύσεις

  9.857
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

nikos523's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

9

Φήμη

 1. Θέμα συνήθειας είναι. Αν πας από android με Gboard ή Samsung keyboard στου iPhone είναι πραγματικά απάλευτο, δεν έχω λόγια πραγματικά για να περιγράψω ποσο σιχαμερό ένιωθα ότι είναι στην αρχή. Μόλις συνηθίσεις φυσικά σου φαίνονται όλα τα υπόλοιπα περίεργα. Κρίμα πάντως που ασχολούνται με τα του hardware μόνο από EU μεριά (κοινό πρότυπο φόρτισης πχ) και όχι τόσο με software. Το layout τουλάχιστον στα μαμά πληκτρολόγια έπρεπε να είναι κοινό σε όλες τις πλατφόρμες και τα υπόλοιπα με ρυθμίσεις ή έξτρα εφαρμογές.
 2. nikos523

  iPhone X

  Πάρε ότι σε βολεύει. Μέχρι να πέσει η μπαταρία σε 2-3 χρόνια, που ούτως η άλλως θα πέσει γιατί οι μπαταρίες είναι αναλώσιμες, η συσκευή θα είναι obsolete επίσημα αφού θα έχει κλείσει 7-8 χρόνια ζωής. Τα 2Α που λες (10W φαντάζομαι) είναι ήδη αργά και μόνο overnight φόρτιση παλεύεται. Όπως και να χει, εδώ θα βρεις αναλυτικά συγκριτικά έτσι ώστε να αποφασίσεις τι χρειάζεσαι: https://www.macrumors.com/guide/iphone-x-fast-charging-speeds-compared/
 3. Μόλις την δοκίμασα και μπορώ να πω ότι η εφαρμογή είναι το ακριβώς αντίθετο από το Vanced. Το Vanced έχει ότι λειτουργικότητα σου δίνει η μαμά εφαρμογή YouTube, Adblock, sponsor block και πάρα μα πάρα πολλές επιλογές για customization. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχει καμία ρύθμιση, δεν ανοίγει κανάλια (αν δεν έχεις κάνει log in τουλάχιστον) και η ανάλυση είναι max στα 720p. Δηλαδή με μια συντόμευση του YouTube από τον σαφάρι στην αρχική (συν το adguard ή οποιοδήποτε adblocker έχει ο καθένας ήδη), έχεις ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα αν όχι παραπάνω. Καλά έκανες και την ανέφερες φυσικά, απλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι έχει καμία σχέση με Vanced :)
 4. Your battery's maximum capacity “ The Battery Health screen includes information on maximum battery capacity and peak performance capability. Maximum battery capacity measures the device battery capacity relative to when it was new. A battery will have lower capacity as the battery chemically ages which may result in fewer hours of usage between charges. Depending upon the length of time between when the iPhone was made and when it is activated, your battery capacity may show as slightly less than 100%. A normal battery is designed to retain up to 80% of its original capacity at 500 complete charge cycles when operating under normal conditions. The one-year warranty includes service coverage for a defective battery. If it is out of warranty, Apple offers battery service for a charge. Learn more about charge cycles. “ Πηγή, Apple support page. Τώρα για τις οθόνες κλπ που έβαλες στην κουβέντα, δεν καταλαβαίνω που το πας. Να σου πω την αλήθεια επειδή το έφερε και η κουβέντα, εγώ έχω Apple care plus και Apple store δίπλα μου. Οπότε Παρακευή θα πεταχτώ να πάρω νέα συσκευή γιατί το έχω σπάσει λίγο πίσω.
 5. Ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση ή αν ανοίξεις την εφαρμογή Apple support θα σου δώσει τις πληροφορίες που ψάχνεις. Τώρα τα υπόλοιπα τα προσπερνώ γιατί ξέρω τόσα χρόνια με τι περιπτωσάρα έχω να κάνω, οπότε δεν θα ασχοληθώ.
 6. Χαίρω πολύ. Η απλ δίνει κάποιο όριο που αν πέσει κάτω από 80% τότε στην αλλάζουν δωρεάν. Αν όπως λες σε καινούργια συσκευή 15 μηνών έπεσε στο 80%, τότε κάποιο σοβαρό θέμα υπάρχει.
 7. Μια χαρά τότε, πήγαινε για νέα μπαταρία/συσκευή. Η απλ απ όσο θυμάμαι αλλάζει την μπαταρία ή την συσκευή εφόσον έπεσε στο 80 ή παρακάτω πριν τα 2 χρόνια.
 8. nikos523

  iPhone 12 Mini

  Από το 12 mini στο 12 και στο 13, το μέγεθος η αυτονομία και η τιμή δεν έχουν καμία σχέση. Ξεκαθάρισε πρώτα τι ακριβώς χρειάζεσαι και το budget σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου. Από θέμα μπαταρίας και μόνο, το 13 δεν έχει καμία σχέση με 12 και ειδικά με 12 μίνι. Αν τα χρήματα, το μέγεθος και το βάρος δεν σε ενοχλούν στο 13, προφανώς πας σε αυτό.
 9. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεσαι αυτοματισμό για κάτι τόσο απλό που γίνεται μέσο της στοκ εφαρμογής. 5 ξυπνητήρια επαναλαμβανόμενα για Δευτέρα- Παρακευή και όσα θες πάλι που επαναλαμβάνονται το ΣΚ. Η ακόμα και μέσο health στο sleep μπορείς να βάλεις τον ύπνο σου και να διαλέξεις Καθημερινές να έχει ξυπνητήρια όταν τελειώνουν οι ώρες ύπνου που ρύθμισες, όπως επίσης αν θέλεις ξυπνητήρια ή όχι για το ΣΚ.
 10. nikos523

  iOS 15

  Διάφοροι μύθοι απλά όπως και με τις μπαταρίες. Ότι πρέπει να περνάς με iTunes, restore, να φεύγουν «σκουπίδια» και διάφορα τέτοια. Έχω να κάνω wipe η εγκατάσταση αναβάθμισης από υπολογιστή κυριολεκτικά από το πρώτο galaxy S την εποχή που οι λάσπες ήταν στεγνές. Πάντα υποδειγματική η λειτουργία των συσκευών μου.
 11. Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας και ανάλογα και τι θα σου κάτσει. Εμένα είναι στο 97% κοντά στα 2 χρόνια η συσκευή και το coconut στο Mac την έβγαλε 97.6%. Στο παλιό (11 pro) της γυναίκας μου είχε πάει 97% στο 3μηνο, 93% στο χρόνο και ξανά στο 100% στον ενάμιση χρόνο. Την αυτονομία σου απλά κοιτα και μην βασίζεσαι στο νούμερο.
 12. Ο ήχος δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια και δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στα βίντεο. Αυτά ισχύουν και για τα MTWs 1 και για τα 2.
 13. nikos523

  iPhone 11

  Έχεις καταντήσει κουραστικός ρε φίλε. Βέβαια καταλαβαίνω και την ηλικία όταν ακούω για κολλητούς και BFF’s, οπότε δεν ασχολούμαι άλλο. Είμαι στις 2μιση ώρες Sot με 89% υπόλοιπο στο pro Max (συν 45 λεπτά στο τηλέφωνο) και στέλνω θότς εντ πρέιερς στον κολλητούλη σου!
 14. nikos523

  iPhone 11

  Τι 4ωρο; 2μιση ώρες sot έβγαζε το S9 σε μένα και η μπαταρία ήταν κάτω από 20%! Η συσκευή σου έχει σχέση γιατί είπες ότι δεν είσαι χθεσινός. Σαν να κάνω εγώ τώρα κριτική σε σημερινό pixel επειδή είχα το 1. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας, εγώ πάντως δεν κλείνω τίποτα. Οι χρόνοι που βλέπω στο pro Max μου, το pro της γυναίκας και το 11αρι φίλου που τα έχω σεταρει όλα εγώ είναι αναλογικά όπως θα έπρεπε χωρίς τεράστιες διάφορες με το επόμενο/προηγούμενο (pro Max>11>pro).
×
×
 • Create New...