Jump to content

pluss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    794
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

7.014 profile views

pluss's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

34

Φήμη

  1. Δεν θα είχε λογική μια τέτοια κίνηση, από την στιγμή που λέει για "εφάμιλλης ποιότητας κάρτες". Λογικά θα δώσουν τη Χρυσή Mastercard στους κατόχους των απλών καρτών Diners και την Platinum Mastercard για όσους έχουν Diners Prestige.
  2. Ρε παιδιά γιατί δεν λέτε τους κωδικούς των κουπονιών; Για να τα δίνουν έτσι εύκολα φαντάζομαι πως δεν είναι προσωπικοί κωδικοί, αλλά γενικοί, οι οποίοι δεν απενεργοποιούνται μετά τη χρήση τους.
  3. pluss

    NOVA 5G

    Πραγματικά, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! @Cris4524, με ποιο κινητό έβγαλες τις φωτογραφίες;
  4. Εγώ κάποια τέτοια σημάδια τα βλέπω και στην Αθήνα, ειδικά στα δυτικά προάστια. Προσωπικά, εγκατέλειψα τη Vodafone τότε που την έπιαναν τα κουλά και σε έριχνε χωρίς λόγο σε Ε, γιατί όταν χρησιμοποιούσα το αυτοκίνητο και είχα συνδεδεμένο το κινητό ασύρματα μέσω Android Auto, αμέσως έκανε αποσυνδέσεις και ήταν σπαστικό. Έτσι, πήγα τον κύριό μου αριθμό σε Cosmote και έχω και ένα καρτοκινητό Vodafone. Για μένα, έχει επαναπαυτεί η Cosmote. Όσο τέρατα και να είναι οι κεραίες που έχουν στα κτίρια του ΟΤΕ, χωρίς επιπλέον κεραίες, τα στενά πολλών συνοικιών στενάζουν στην κυριολεξία από τις χαμηλές ταχύτητες + ότι έχει και θεματάκια κάλυψης. Η Vodafone έχει σουλουπωθεί πολύ μέσα στην Αθήνα από άποψη ταχυτήτων (γιατί από κάλυψη δεν είχα ποτέ κανένα σημαντικό παράπονο μέσα στην Αθήνα) και με βλέπω στο μέλλον όταν λήξει η δέσμευσή μου στην Cosmote, να κάνω πάλι τη Vodafone την κύρια εταιρία (και ίσως πάρω και ένα καρτοκινητό Cosmote για τα πολύ δύσκολα σημεία της επαρχίας). Προσωπικά, ευελπιστώ να κάνει τα "μαγικά" της η Cosmote και να βάλει επιπλέον κεραίες, γιατί και 10G να βάλει, χωρίς επιπλέον κεραίες η απόδοση πέφτει κατακόρυφα.
  5. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κανένα τηλέφωνο μπας και δοθεί σε ειδική προσφορά το Unlimited All;
  6. Όσοι έχουν συμβόλαια με απεριόριστα λεπτά ομιλίας/SMS/data, ουσιαστικά δεν λαμβάνουν καμία "αποζημίωση". Θα ήταν πιο δίκαιο αν γινόταν πίστωση κάποιου ποσού στο πάγιο όσων έχουν συμβόλαια.
  7. pluss

    Nova 4G

    Και στην Αθήνα το πρόβλημα παραμένει. Ούτε εισερχόμενα SMS ούτε εισερχόμενες κλήσεις λειτουργούν.
  8. Προσπαθώ να στείλω SMS εδώ και ώρα σε συνδρομητή Nova και δεν παραδίδεται. Έχω προσπαθήσει και από Cosmote και από Vodafone. Έχει θέμα η Nova.
  9. Δεν ισχύει αυτός ο πίνακας. Με ετήσιο εισόδημα κάτω των 10.000€, μου ενέκριναν τη Black Mastercard, χωρίς καν να έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με την τράπεζα. Η δική μου εμπειρία γενικότερα λέει ότι οι μόνες περιπτώσεις που θα πρέπει να αποθαρρύνουν κάποιον από το να αιτηθεί πιστωτική κάρτα, είναι το να ανήκει σε κάποια καραμπινάτη "κόκκινη" κατηγορία, όπως για παράδειγμα, να είναι στη "μαύρη" λίστα του Τειρεσία ή να είναι άνεργος ή ενδεχομένως να έχει ήδη πολλές κάρτες/δάνεια. Όλοι οι άλλοι, αξίζει να μπουν στη διαδικασία να αιτηθούν την πιστωτική κάρτα που τους ενδιαφέρει και θα μάθουν πολύ σύντομα το αποτέλεσμα, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο.
  10. Γενικά, την ίδια ακριβώς επιστροφή δίνουν τόσο οι χρεωστικές όσο και οι πιστωτικές κάρτες. Εξαίρεση αποτελούν ορισμένες περίοδοι, όπου τρέχουν ειδικές προσφορές (π.χ. τώρα το Πάσχα), με αποτέλεσμα η επιστροφή να είναι μεγαλύτερη για τους κατόχους πιστωτικών καρτών σε επιλεγμένες επιχειρήσεις. Επίσης, μιας που αναφέρεις τον Σκλαβενίτη, εδώ και μήνες και μέχρι το τέλος του Απριλίου, σε συγκεκριμένες αλυσίδες super market δίνουν 2% επιστροφή οι πιστωτικές κάρτες, ενώ η ανταμοιβή στις χρεωστικές παραμένει στο 1%.
  11. Μιας που έχω φρέσκια εμπειρία από την Ιταλία (Ρώμη), διαπίστωσα το εξής: Μεταξύ WindTre και Vodafone, η Vodafone ήταν έτη φωτός μπροστά. Η WindTre σε κεντρικότατα σημεία σερνόταν πολύ συχνά. Ο κόσμος απίστευτα πολύς, αλλά με τη Vodafone έκανες άνετα τη δουλειά σου και με πολύ καλές ταχύτητες. Μεταξύ των δύο, συστήνω Vodafone. Για τα άλλα δίκτυα της Ιταλίας, δεν έχω άποψη.
  12. Προτιμώ τη Eurobank σε σχέση με την Πειραιώς, την οποία θεωρώ πιο δυσκίνητη σε κάποια θέματα.
  13. 1η Απριλίου λένε πλέον.
×
×
  • Create New...