Jump to content

Kwstas91

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    409
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Kwstas91

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Kwstas91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπαρχει Ζωη απο Βανδη και το φωναζω απο Πλουταρχο...αυτα τα δυο μου χουν κολλησει τωρα....!!!!!
  2. Aκυρωθηκε η συναυλια της Δεσποινας Βανδη στη Θεσσαλονικη λογω καιρου...θα γινει στις 29 Ιουνιου!κριμα!!!
  3. σημερα ακουσα το νεο τραγουδι της Βανδη ''υπαρχει ζωη''...θα ελεγα οτι ειναι αρκετα καλο,με ωραιο στιχο και με νοημα...!!!!
  4. πολυ ωραιο το τραγουδακι του Μυρωνα Στρατη ''πανω απ ολα''...το ακουω αρκετα τις τελευταιες μερες...
  5. Στις 18 Ιουνιου η Δεσποινα Βανδη θα δωσει μια συναυλια στη Θεσσαλονικη στο γηπεδο του Απολλωνα Καλαμαριας μαζι με τους Going through και τον Στελιο Μαξιμο...τα εισιτηρια κοστιζουν 15ευρω το μαθητικο-φοιτητικο και 20ευρω το κανονικο....εγω θα ειμαι εκει.Να δω μια φορα και τη Βανδη live!
  6. επειδη δε θυμαμαι αν εχω ξαναγραψει,ε ας ξαναγραψω...αγαπημενη τραγουδιστρια η Βανδη...αλλα μου αρεσουν κι αλλοι οπως Πα παριζου,Πλουταρχος,Τερζης,Πετρελης,Χατζηγιαννης,Αλεξιου,Ζηνα....αυτοι θαρρω!!!!
  7. τι ωραια που βαλαν και ενημερωση για το ποτε ληγουν...πολυ χρησιμο!!!
  8. το πηρα σημερα....!!!!αντε και την αλλη Κυριακη για να ολοκληρωσω τη συλλογη με τη Βανδη!!!!
  9. ναι πραγματικα η wind ειναι πολυ καλη στις Σερρες....αριστη! αλλα εχει βελτιωθει και η vodafone τωρα τελευταια αρκετα!!!
  10. εν ολιγοις τι εννοουν?οτι θα αυξηθει η χωρητικοτητα και το σημα?
  11. τεραστια πατατα το κινητο....θα συμφωνησω με το παιδι απο πανω αν και το χω ξαναπει κι εγω....αφηστε που οποιος το βλεπει και το χρησιμοποιει λιγο μου το επιστρεφει αμεσως.....θελω να αλλαξω οπωσδηποτε κινητο....!!!!
  12. γεια!!!μηπως μπορει κανεις να βρει το foolin του Rybak???δεν ειναι πολυ γνωστο αλλα εχω κολλησει και το θελω,δεν μπορω ομως να το βρω!
  13. εγω που χω forthnet ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα σε ταχυτητες περιμενα κατι καλυτερο...και μια που τον τελευταιο καιρο ακουω οτι η tellas εχει γινει πολυ καλη,ποιος ξερει ισως παω προς τα εκει...
  14. εγω πηρα το εθνος χτες μια που ειχε το δευτερο cd απο τη συλλογη με τη Βανδη την οποια λεω και α ολοκληρωσω.....!!!!καλη προσφορα για μενα!!!!
  15. εγω προτιμω goodys...εχουν καπως καλυτερη ποιοτητα απο τα μεταλαγμενα του mc donald....μια φορα εφαγα και αυτη στο εξωτερικο πριν κανα μηνα μιας που εκει δεν εχει goodys ενω mc donald ειχε σε καθε γωνια....και αυτη τη φορα που φαγα ηταν ψιλοχαλια....πολυ περιεργες γευσεις!!!!
×
×
  • Create New...