Jump to content

geomous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geomous

  1. Το παραδέχομαι δεν το περίμενα! Δεν είμαι fan του Android, η σύζυγος όμως είναι ήδη ενθουσιασμενη! Ευχαριστω απο καρδιάς!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. To πρώτ επισόδειο του φετινού κύκλου πολύ καλό, μας έμπασε άμεσα στο τι παίζεται. Λίγο απότομα μπήκε βέβαια για να χωρέσει το τι έγινε τους μήνες που πέρασαν αλλά εντάξει, το δέχομαι. ;)
  3. Με σπασμένο digitizer είσαι και για αρκετά έξοδα, οπότε κάνε απλά υπομονή ;)
  4. Καλά πάνω από το 50% αυτών που απάντησαν εδώ όμως, έχουν εμπειρία με κινητά που τοιυς επιτρέπει να καταλαβαίνουν τι διαθέτει μια συσκευή. Και δε νομίζω να πέσουμε έξω.
  5. Καλή επιλογή τπ Chuwi, iPad mini κλώνος, με καλό επεξεργαστή 1 GB RAM. Δεν θα έχεις πρόβλημα σε καθημερινή χρήση, μην περιμένεις όμως και να πετάει στα βίντεο. Με την τιμή αυτή όμως παίρνεις 2.
  6. Νομίζω η Nokia Care είναι η καλύτερη επιλογή σου σε αυτή την περίπτωση. Μπορείς να τους ρωτάς καθημερινά να σε ενημερώνουν, δουλειά τους είναι.
  7. Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε αν και πότε θα έρθει. Μετά το καλοκαίρι να περιμένεις να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από ότι διάβασα. Και πάλι, όχι σίγουρο. Είναι πανέμορφο, συμφωνώ πάντως. ;)
  8. Καλά βρε σεις, δεν είναι γραφτό μονο οι νικητές να κάνουν καριέρα. Σε πόσα ανάλογα παιχνίδια, οι 3οι-4οι τα πήγαν πολύ καλύτερα από τους νικητές. Ο Μαγαλιός δε νομίζω να έχει πρόβλημα να βρει την άκρη. Έδειξε τη φωνή και το στιλ του, θα βρει τον δρόμο του πιστεύω.
  9. Έλα ντε, μέσα στο παιχνίδι :p Σε κάθε τέλος επεισοδίου μας πορώνει. ;)
  10. Καλή τυχη σε όλους, λίγο παραπάνω σε εμένα όμως!
  11. αυτό θα σου πρότεινα. Με το Yaris μου (diesel) έχω βγάλει τα λεφτά του στην 5ετία με την κατανάλωση του. ;) Γλύτωσε τα χρήματα και βρες ένα καλό - μεταχειρισμένο. :)
  12. Δε νομιζω οτι επιτρέπονται, δεν έχω δει σε όλο το chat & fun videos :)
  13. Βρε παιδιά δεν είναι λίγο νωρίς να κρίνουμε τα WP? Μόλις στην πρώτη major αναβάθμιση τους είναι (8.1) και δεν έχουν 2 χρόνια στην αγορά μαζικά. Λίγο υπομονή τίποτα δεν κρίθηκε.
  14. Αξίζει αυτό το BB 10 να υποστηριχτεί λίγο ακόμα πάντως. Καλή κίνηση από τους Viber ;)
  15. Ναι μπορείς. Και οι εφαρμογές θα είναι όλες διαθέσιμες, εκτός και αν είναι καμία τι να σου πω, πολύ απαιτητική. Αλλά δε το νομίζω, θα τις έχεις.
  16. Νομίζω είναι θέμα του app προσωρινά αυτό (Youtube). Όπως σου είπαν ναι, μέσω IE παίζει χωρίς πρόβλημα για την ώρα.
  17. Και τον κωδικό να τον αλλάζεις μηνιαίως, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. ;)
  18. Κακή εξέλιξη δεν είναι, αλλά είναι όντως τόσο καλύτερο το επίπεδο της φωνής ρε παιδιά;
  19. Ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...