Jump to content

Ilovemetal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.903
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About Ilovemetal

  • Ημ. Γέννησης 26/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

10.752 profile views

Ilovemetal's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

37

Φήμη

  1. Να σε καλά φίλε μου. Εύχομαι και σε εσένα κάθε καλό. Θα επανέλθω άμεσα με μετρήσεις 5G Nova στην Πιερία. Νικόλα, περιοχή; Πάντως γενικά Πιερία η Nova είναι άριστη! Πολύ ευχαριστημένος έως τώρα.
  2. Γειά σου φίλε μου p_k. Έτσι ακριβώς. Έχω βάλει Nova οπτική ίνα 200mbps, καθώς και Nova Unlimited All. Δεν το μετάνιωσα λεπτό. Για 2 χρόνια ήσυχος. Και δώρο συσκευή παρακαλώ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
  3. Μερικοί γίνατε αφόρητα κουραστικοί με την πολιτική εδώ μέσα. Αν θέλετε πολιτική, γεωπολιτική ή οικονομική ανάλυση, να πάτε σε άλλα forums. Εδω ο κόσμος μπαίνει να ενημερωθεί για συγκεκριμένα πράγματα, όχι για τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Απορώ τι κάνουν οι moderators. Εδώ μιλάμε για καρτοκινητό Vodafone. Αρκετά πια.
  4. Αρκετά δελεαστική προσφορά. ΔΩΡΕΑΝ DATA ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ; BRING A FRIEND ΣΤΟ CU ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ 5GB ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΩΔΙΚΟ ΕΔΩ: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-bring-a-friend/?c_source=sms&c_medium=sms&c_owner=mk-cu&c_term=1st&c_name=20230424-cu-bringafriend
  5. Φίλε μου εγώ βάζω τα απεριόριστα λεπτά. Δεδομένα δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Και 2gb το μήνα μου αρκούν. Απλά συχνά μου έρχεται η προσφορά ανανέωσης, που δίνει 1000' προς όλους για ένα μήνα και κάποια gb. Πράγματι θέλω μελλοντικά να το δοκιμάσω το liquid. Εμένα η προσφορά έλεγε 1000' προς όλους για ένα μήνα και εν τέλει.. μου έδωσαν 5000' προς όλους! Και κάποια giga έλεγε, που εν τέλει έγιναν... απεριόριστα! Άρα σε εμένα έλεγε λιγότερα και έδωσαν περισσότερα.
  6. ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΚΑΙ 1000' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. Μου ήρθε και αυτό. Υ.Γ Στο τέλος θα μου στείλουν και καμία λευκή συσκευή δώρο! 😁
  7. Χαχα. Η αλήθεια είναι ότι έστειλα παραπάνω από μια φορά, διότι πίεζε ο χρόνος και ήθελα τα λεπτά ομιλίας. Αν είχα ενεργοποιήσει πακέτο λόγο της καθυστέρησης, τότε η προσφορά ανανέωσης θα ήταν μάταιη στο να περαστεί. Όπως και να έχει υπήρχε πράγματι γενικό τεχνικό θέμα και η Vodafone με αντάμειψε με το παραπάνω.
  8. Νεότερη ενημέρωση από τη "προσφορά μόνο για εσένα" που δε λάβαμε πολλοί, έπειτα από ανανέωση υπολοίπου. Μου έδωσαν: 4000' προς όλους αντί για 1000' προς όλους και 4gb αντί για 1gb.
  9. Η συνεργασία κρατά χρόνια και είναι δεύτερη sim. Ναι ισχύει, τι να πω, δε ξέρω.
  10. 4η μέρα ακόμα περιμένω. Τους ενόχλησα 2-3 φορές και μου είπαν από Δευτέρα. Ακόμα περιμένω. Απαράδεκτη η Vodafone το ελάχιστο.
  11. Και σε εμένα αυτό έγινε όπως έγραψα πιο πάνω. Κάνε την ανανέωση και στείλε μήνυμα στο chat.
  12. Τώρα τους έστειλα στο chat. Μου απάντησαν ότι αντιμετωπίζουν ένα τεχνικό ζήτημα με τις προσφορές και είναι προς επίλυση. Και μου είπαν κάνε ανανέωση και γράψε μας εδώ για να αποδοθεί. Έκανα την ανανέωση και τους έστειλα. Και μου είπαν εντάξει, θα αποδοθεί σε 2 με 3 ημέρες.
  13. Το ίδιο ακριβώς συνέβη σήμερα και σε εμένα. Ήταν 1000' προς όλους και κάποια Giga. Ήταν έως 22 Απριλίου. Ό,τι να ναι.
  14. Για όσους δεν έλαβαν γνώση της τελευταίας ανακοίνωσης. Έχουμε αρκετά πακέτα που θα καταργηθούν. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230403-anakoinosi-timologiakon-allagon-kartokinitis/
  15. Αθάνατη ελληνική νοοτροπία. Προσαρμόστηκαν και οι Γερμανοί στο τσίρκο. Πράγματι δε ξέρω γιατί δεν το αναφέρει.
×
×
  • Create New...