Jump to content

kostasthess_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasthess_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

kostasthess_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλημέρα, μια ερώτηση: ακολούθησα τον οδηγό για unroot και πήγαν όλα καλά. Στις ρυθμίσεις μου λέει κανονικό. Αλλά όταν μπαίνω σε Download mode μου λέει Custom binary mode: yes(1count) και από κάτω λέει official. Τι πρέπει να κάνω τώρα να μηδενίσω τον counter?
  2. Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους... έχω το Samsung GS3 το έκανα χθες root και απο rom πέρασα την omega 4.1.2 v43.9. να έρθω τώρα στην ερώτηση μου. όταν με καλούν αν και οι επαφές είναι όλες περασμένες δεν μου βγάζει το όνομα του καλούντος αλλά μόνο τον αριθμό. ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει? Παιδιά την βρήκα την λύση. Διαγραφή όλων των επαφών από τη συσκευή, Διαγραφή του λογαριασμού Google, Προσθήκη εκ νέου του λογαριασμού Google, και εκ νέου συχρονισμός επαφών. Μετά από αυτά τα βήματα λειτούργησε άψογα.
  3. καλησπέρα παίδες.... Λίγο τα φώτα σας Pleaaaaase!!! Έκανα χθες update σε jelly μέσω kies κινητό αγορασμένο απο πλαίσιο (vodafone) k έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία πέφτει με πολύ γοργούς ρυθμούς αν κ έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας με τις ίδιες ρυθμίσεις όπως πριν την αναβάθμιση... Δεν έχω κάνει Factory Reset (δεν ξέρω πως, κ δεν δεν ξέρω πως να πάρω back up απο επαφές μέχρι μηνύματα φωτος εφαρμογές και ρυθμίσεις).... βλέπεται είμαι μόλις ενα μήνα με android κ παλιος iphonakias οπότε αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει (για το πως θα πάρω back up απο επαφές μέχρι εφαρμογές και μετά για το πώς θα κάνω factory reset) θα του ήμουν πολύ ευγνώμων.... Έχεται παρατηρήσει εσείς κάτι σχετικό με μπαταρία ή μήπως έχω κάνει κάτι λάθος εγώ...? Και πάλι ευχαριστώ και Sorry για το μεγάλο post...
  4. να κάνω την αναβάθμιση μεσω wifi απο το κινητό κατευθείαν ή μέσω του kies? ποια μέθοδος είναι καλύτερη και πιο σίγουρη παιδιά?
  5. καλημέρα παιδιά! μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση σε jelly στο galaxy s3. αμα την κάνω θα χάσω ότι έχω μέσα? επαφές? εφαρμογές? πως μπορώ να κρατήσω κάποιο backup? είμαι νέος στα android και με φοβίζει η αναβάθμιση...
  6. παιδιά δεν μου ανοίγει το λινκ που δίνεται για να κατεβάσω το αρχείο ήχου που είανι απόλυτη σιγή όπως λέτε...
×
×
  • Create New...