Jump to content

mariodj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.970
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by mariodj

  1. Το πήρα σήμερα στην κόρη μου. Εγω εχω το POCO F3 και το 13 pro μου φαίνεται καλο και γρήγορο ! Ξέρει κανείς αν εχει η πότε θα πάρει την αναβάθμιση hyperos ? η πρέπει να βάλω κάποια άλλη χώρα για να την κατεβάσω ?

  2. 9 ώρες πριν, thomasbz said:

    Παιδιά υπάρχει τρόπος καταγραφής κλήσεων; Ποια rom έχει; Αν βάλω Ινδία η Κίνα rom θα δουλεύουν όλα; Το έχει δοκιμάσει κανένας; 

    Με την μαμα Rom το True_Phone_PRO_v2.0.18-2023-09-23_117_Mod εχει εγγραφή κλησεων (αυτο μην του κανεις καμια αναβάθμιση) και κανε τα παρακατο για δικαιώματα, και δουλευει άψογα !

     

    Ρηθμηση εγγραφης POCO F3.png

  3. 44 minutes ago, BASSstarlet said:

    Μόλις πριν λίγο, μου ήρθε ειδοποίηση:

    Το έχετε ξανασυναντήσει;

     

    ELTA.jpg

    Τι λέει εδώ;Ότι πρέπει να πληρώσω φόρο για ένα δέμα που θα παραμείνει 3 μέρες στο ταχυδρομείο, και μετά θα  υπάρχει ημερήσια επιβάρυνση!Επίσης, το tracking number δεν είναι valid, όταν το βάζω στο site της UPS....

    Οχι φιλε ειναι ψεύτικο (feke) !!!

     

  4. On 3/2/2024 at 2:27 ΜΜ, king2009 said:

    Καλημερα παιδια. Ποσο θα δινατε ενα poco F3 8/256 λευκο 20 μηνων? Οθονη δεν εχει τιποτα οι 2 οι γωνιες ειναι γδαρμενες απο πτωση απο εκει και περα δεν εχει κατι αλλο. 

    150€ μην ξεχνάς οτι τελειώνουν και η ενημερώσεις, και σε ενα χρόνο θα ειναι στα αζήτητα ! 

  5. 12 ώρες πριν, pazu said:

    Ρε παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Δεν είμαι ρουτ. Όταν συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου όλα καλά. Όταν αφήσω το κινητό για λίγα λεπτά με σβηστή τον οθόνη και το ανοίξω πάλι μου δείχνει ότι είμαι συνδεμένος αλλά δεν μπαίνει πουθενά απολύτως σε καμία εφαρμογή ούτε σελίδα με λίγα λόγια δεν έχω ίντερνετ καν. Πρέπει να κλείσω το wifi και να το ανοίξω πάλι για να λειτουργήσει το ίντερνετ. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ 

    Το εκανε και παλιότερα ? η τώρα ξαφνικά ? Αν το κανει τωρα, δυστυχώς θα συνέλθει με  επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων !

  6. On 21/8/2023 at 7:12 ΜΜ, minotavros said:

    Έχω την εντύπωση ότι δε θα πάρει το miui 15

    Poco f3 via Tapatalk
     

    Ετσι...ετσι ! μέχρι εδω ηταν !

  7. 3 ώρες πριν, Hliasat said:

    μικροπράργματα θα έλεγα,.

    παιδια δειτε λιγακι αυτο το προιον.οταν λέει αποστολή σε 24 ώρες τι εννοεί.ότι θα μου το στειλουν σε αυτο το χρονικο διαστημα,η σε 24 ωρες θα το παραλάβουν αυτοι;

    https://www.banggood.com/el/H6-Wireless-Earphone-bluetooth-V5_3-HiFi-Sound-400mAh-LED-Battery-Display-Waterproof-Soft-Wire-Sports-Neck-Hanging-Headset-p-1975105.html?cur_warehouse=CN&rmmds=CategoryElectronicsMR

    Αποστολή σε 24 ώρες, οχι παράδοση ! 

    • Like 1
  8. 35 minutes ago, StePits said:

    Αυτό το πρόβλημα που έχω αναφέρει δεν το έχει άλλος?

    """στην κεντρική οθόνη όταν πατάω κουμπί ήχου και βγάζει την μπάρα ήχου, οι τρεις τελίτσες στην κορυφή της μπάρας δεν κάνουν τίποτα. Ενώ κανονικά ανοίγουν και τις τρεις μπάρες media - ring - alarm. """

    Εμένα πριν λίγες μέρες μου ήρθε η MUIU Global 14.0.7 (TKHMIXM).

    Πώς ήρθε σε κάποιους η 14.0.9? Κάθε 2 - 3 μήνες δεν έρχονται συνήθως?

    Μια χαρα δουλεύουν οι τρεις τελίτσες

    1687003716309.jpg

    1686769892794.jpg.ddc15de27ae4c69e38f7744640d4043a.jpg

  9. 2 ώρες πριν, StePits said:

    Μετά την αναβάθμιση σε miui 14.0.4 έχω κάποια προβλήματα.

    π.χ στην κεντρική οθόνη όταν πατάω κουμπί ήχου και βγάζει την μπάρα ήχου, οι τρεις τελίτσες στην κορυφή της μπάρας δεν κάνουν τίποτα. Ενώ κανονικά ανοίγουν και τις τρεις μπάρες media - ring - alarm.

    Ισχύει σε όλους ή μόνο σε εμένα;

    MIUI Global 14.07 o.k. ! εκανα και ενα hard reset (Παλιά Συνήθεια) και ολα o.k. τρεχει μια χαρα η εφαρμογή της Vodafone, και το messenger και το viber και τα μηνύματα ερχονται αμέσως  !

  10. On 25/4/2023 at 2:25 ΜΜ, pisons said:

    Προτείνω να κάνεις αυτή την επιλογή όχι να το κλείσεις.d0efd819c38977738e8d64bdeb5fe2a6.jpg

    Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Ευχαριστω φιλε, έστρωσε !!! 😉

    • Like 1
  11. 2 ώρες πριν, tsimisde said:

    Πιθανόν να έχεις κάνει ήδη την αγορά αλλά θα τοποθετηθώ. Λοιπόν, σαν παλιός κάτοχος μιας συσκευής σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα σου πω τα εξής που αποκόμισα από την εμπειρία μου. Πολύ τίμια τηλέφωνα, προσφέρουν πάρα πολλά για αυτή την τιμή, θα έλεγα και παραπάνω πράγματα. Όμως, ο μεγάλος εφιάλτης τους, είναι το λογισμικό, το MIUI. Είχα 32 GB μνήμη και πραγματικά, το λογισμικό (ειδικά στις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις) έπιανε τη μισή μνήμη, ίσως και λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα, να τρώει κολλήματα το κινητό.
     

    Συνεπώς, αν υπάρχει κάποια σχετική πρόταση με παραπάνω χωρητικότητα μνήμης, να την λάβεις σοβαρά στα υπόψιν και επίσης, δεν ξέρω κατά ποσό μπορείς να επεκταθείς αλλά, ίσως με ένα μικρο άλμα στα 200€, θα βρεις πολύ καλύτερες προτάσεις γιατί με τα 150€ τη σήμερον ημέρα, δυσκολα να βρεις κάτι πραγματικά αξιόλογο

    Σε ευχαριστω φιλε μου. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγω και της πηρα το Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC Dual SIM (6GB/128GB) sta 209€  

    • Like 1
  12. 17 ώρες πριν, pisons said:

    Δώστε προτεραιότητα στο σήμα της κινητής και όχι στο wifi

    Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Αρα να κλεισω το volte, vowifi ?

  13. Εχω και εγώ θέμα με κλίσεις. Όταν παίρνω δεν ακούω, αλλά με ακούν, και όταν καπακι ξαναπάρω δουλεύουν ολλα τέλεια ! (εχω ενεργοποιημένο το volte, vowifi)  why ??? 

  14. 2 ώρες πριν, Zefir said:

    Σευχαριστω πολύ.

    Αυτό που εννοούσα είναι να μου λέει τις οδούς χωρίς να έχω βάλει κάποια διαδρομή. Δηλαδή να κάνω βόλτα με το αυτοκίνητο μέσα στην Αθήνα και αυτό να μου λέει σε ποια οδό βρίσκομαι κάθε φορά που στρίβω κάπου.

    Το iGO δεν ''λέει'' αλλα γράφει την οδο που βρίσκεστε !! 

     

  15. Ο κόσμος της τεχνολογίας έχει γεμίσει με φήμες για το λειτουργικό σύστημα της Xiaomi υπό ανάπτυξη, το MIOS (MiOS)Πρόσφατα, οι μυημένοι στο Twitter άρχισαν να δημοσιεύουν ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης “About”, η οποία φέρεται να έχει το «επίσημο» λογότυπο του MIOS. Αυτή η διαρροή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών, και παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν ψεύτικη, υπάρχουν ορισμένοι επιτακτικοί λόγοι να πιστεύουμε ότι το MIOS είναι πράγματι υπό ανάπτυξη.

     

    Οι φήμες για το MIOS κυκλοφορούν εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. To 2013 υπάρχουν οι πρώτες αναφορές ότι η Xiaomi εργαζόταν στο δικό της λειτουργικό σύστημα. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν φήμες ότι η πλατφόρμα θα έκανε το ντεμπούτο της μαζί με το ναυαρχίδα Mi 4. Αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Αντίθετα, το smartphone παρουσιάστηκε με το γνωστό σε όλους μας MIUI interface, όπως όλα τα επόμενα μοντέλα (με εξαίρεση τη σειρά Mi A). Αυτό υποδηλώνει ότι η ηγεσία της Xiaomi δεν είδε προοπτικές στην ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού συστήματος εκείνη την εποχή.

    Επιστρέφουμε όμως στο σήμερα, εδώ όπου όλα δείχνουν ότι η Xiaomi άλλαξε γνώμη. Το στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης “About” που διέρρευσε υποδηλώνει ότι το MIOS βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο άλφα ανάπτυξης. Και ο αριθμός έκδοσης ξεκινά από την αρχή. Όλα αυτά υποδεικνύουν ότι η Xiaomi δεν έχει ακόμη έτοιμη λύση ή δεν είχε μέχρι πρόσφατα – αφού με βάση τον αριθμό κατασκευής, η συγκεκριμένη έκδοση του MIOS ήταν διαθέσιμη στις 5 Νοεμβρίου 2022. Ενώ οι ιδιαιτερότητες του MIOS εξακολουθούν να είναι μυστήριο, αν όντως βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι πιθανό να γίνει ένα fork του Android, ακολουθώντας το παράδειγμα του HarmonyOS της Huawei. Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά θα είναι πιθανώς παρόμοια με αυτά του τυπικού MIUI. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσο θα διαφοροποιήσει η Xiaomi το λειτουργικό της σύστημα από το Android. 

    N. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

    Xiaomi-MiOS-2.webp

  16. 3 ώρες πριν, pazu said:

    Εγώ εχω θέμα με το messenger και το viber, ότι και να κάνω μηνύματα δεν μου έρχονται εάν δεν ανοίξω εγώ την εφαρμογή. Εννοείται τις έχω χωρίς περιορισμό στην μπαταρία αλλά τίποτα.... Μετά δεν μου ανοίγει με τίποτα την εφαρμογή της Vodafone και εννοείται έχω κάνει μέχρι διαγραφή και επανεγκατάσταση και με το Σκρουτζ μια ανοίγει και δύο δεν ανοίγει....

    MIUI Global 14.07 o.k. ! εκανα και ενα hard reset (Παλιά Συνήθεια) και ολα o.k. τρεχει μια χαρα η εφαρμογή της Vodafone, και το messenger και το viber και τα μηνύματα ερχονται αμέσως  !

    • Like 1
  17. Παιδεύομαι να βγάλω την ειδοποίηση για το  VoWiFi >>>> καμια ιδέα ? ευχαριστω ! 

     

     

    Screenshot_2023-03-15-21-56-55-570_com.mi.android.globallauncher.jpg

×
×
  • Create New...