Jump to content

orfeas92

Members
 • Δημοσιεύσεις

  969
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

6 Followers

About orfeas92

 • Ημ. Γέννησης 15/02/1992

Συσκευή

 • Συσκευή
  Xperia 1 II

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Αίγινα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

10.559 profile views

orfeas92's Achievements

 1. Αυτό το πρόβλημα πάντως πρέπει να αφορά τα mark III. Στο mark ΙΙ με μία sim, δεν είχα ποτέ θέμα. Μόνα τα κλασικά όπως να σέρνεται σε 4g/5g και να χρειάζεται να μπω σε λειτουργία πτήσης για λίγο, αλλά αυτό είναι μάλλον καθαρά θέμα της cosmote.
 2. Υπάρχουν αναφορές σε ξένα forum και στο xperia support γι΄αυτο το θέμα?
 3. Καλησπέρα σε όποιον διαβάζει ακόμη το θέμα! γράφω μετά απο τόσα χρόνια γιατί ψάχνω ένα μεταχειρισμένο w995 με το κουτί του, για να το προσθέσω σε μια μικρή συλλογή που έχω. Το δίνει κανείς?
 4. Μετά την αναβάθμιση στο 12, χάθηκαν τα service tests από το service menu. Έχει μόνο software info. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Ήταν χρήσιμο γιατί μπορούσαμε να δούμε την ζωή της μπαταρίας και αρκετά ακόμη. Το αναφέρουν και στο reddit. Δυστυχώς δεν με αφήνει να βάλω σύνδεσμο για κάποιο λόγο.
 5. Σωστά. Παρότι έκλεισα τα 30 πριν ένα μήνα, ακόμη δεν μου βάζουν το φόρο ακόμη.
 6. 22,70€ Για την ακρίβεια, έχεις 20gb και ισχύουν όλα σε περιαγωγή. Όσα δεν καταναλώσεις, μεταφέρονται στο επόμενο μήνα(για έναν μήνα μόνο επιπλέον). Καμία σχέση με το άθλιο καρτοσυμβόλαιο. Το σημαντικότερο βέβαια για εμένα είναι ότι ανάλογα τις ανάγκες σου, μπορείς κάθε μήνα να αλλάζεις το πακέτο, άρα και την τιμή. Στα 10gb και 500 λεπτά αν θυμάμαι καλά, βγαίνει 17€.
 7. Από θήκες η spigen είναι μονόδρομος. Από γυαλιά έχω βάλει της ultimate shield. Καλή αλλά όχι τέλεια και είναι κάπως ακριβή ενώ κάνει πάνω από μήνα να έρθει. Το καλό είναι ότι σου επιστρέφουν τα χρήματα στις 20 μέρες και μετά σου έρχεται το τζάμι. Το καλύτερο τζάμι πάντως το βγάζει επίσης η spigen, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά. Φίλος το πήρε για το xperia 1, και έχω να πω ότι είναι καλύτερο και από το τζάμι της οθόνης.
 8. Έχει πάρει κανείς το android 12?
 9. orfeas92

  Cosmote neo

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το "μελανό" σημείο για εμένα είναι ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους όταν θέλω να το διακόψω. Δεν είχα καθόλου καλή εμπειρία όταν ήθελα να φύγω από καρτοσυμβόλαιο και μάλιστα μετά από δικό τους λάθος. Το ότι είναι εύκολο να μπεις στο πρόγραμμα και δύσκολο να βγεις, μου θυμίζει τα κλασικά συμβόλαια και κάτι δεν μου αρέσει. Ωστόσο θα το σκεφτώ γιατί με συμφέρει. Η περίοδος των 6 μηνών σε περιαγωγή είναι οκ για εμένα. Όταν υπάρχουν προσφορές για unlimited data στην καρτοκινητή όπως αυτό το σκ, τις δίνουν και στο neo ή όχι?
 10. orfeas92

  Cosmote neo

  Καλησπέρα σας. Είμαι σε σκέψη να μετατρέψω το whats up σε neo διότι θα βρίσκομαι εξωτερικό τους επόμενους δύο μήνες και βλέπω ότι συμφέρει στα data. Οι ερωτήσεις είναι οι εξής: Χάνονται τα υπόλοιπα χρημάτων και mb που έχω τώρα στο whats up? Χρειάζεται να μου στείλουν νέα sim? Όταν το διακόψω, με γυρνάει πάλι σε κοσμοκάρτα σαν "νεο συνδρομητή" και πρέπει να στηλώ αλπακ για να γίνει whats up? Απο την εμπειρία σας, πόσες μέρες χρειάστηκαν για την ενεργοποίηση του? Θεωρώ ότι στην κατάστασή μου που είμαι μονίμως σε περιαγωγή σε Ευρωπαίκα δίκτυα, συμφέρει καθώς στο whats up δεν μπορώ να καταναλώσω ολόκληρα τα πακέτα έχω τα δωρεάν mb δεν ισχύουν. Αν κάνω κάπου λάθος, διορθώστε με.
 11. Καλησπέρα σας. Είμαι σε σκέψη να μετατρέψω το whats up σε neo διότι θα βρίσκομαι εξωτερικό τους επόμενους δύο μήνες και βλέπω ότι συμφέρει στα data. Η ερώτηση είναι αν χάνονται τα υπόλοιπα χρημάτων και mb που έχω τώρα στο whats up.
 12. Ως τώρα δεν έχουν διορθώσει ακόμη τον proximity sensonr..Τελευταία ελπίδα το android 12.
 13. Θα πρέπει με το flashtool να περάσεις την rom της cosmote για να έχεις volte. Δυστυχώς σε αυτό το μοντέλο πρέπει να υπάρχει η rom για να δουλέψει. Δεν είναι τίποτα πάντως να το κάνεις..Είναι λογικό μετά την αλλαγή πλακέτας να μπει η stock rom, γι αυτό και το είδες αυτήν την αλλαγή.
 14. Μετά το τελευταίο update, σας δείχνει και εσάς διπλά τα αποθηκευμένα δίκτυα wifi? Επιπλέον στο backup της Google δεν υπάρχει πια επιλογή για τα δίκτυα wifi.
×
×
 • Create New...