Jump to content

notorious1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by notorious1978

  1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλος. Η ίδια ερώτηση που έκανα παραπάνω ισχύει και σε εσένα. Δηλαδή, πόση από τη Ram των 6Gb χρησιμοποιεί το κινητό και πόσα GB μένουν διαθέσιμα από τα 64GB που δίνει αρχικά η συσκευή ; Επίσης, μιας και έχεις από ότι φαίνεται αρκετό καιρό το κινητό στην κατοχή σου, ισχύει /έχεις ακούσει ότι η Xiaomi δε θα δώσει updates και θα σταματήσει να κάνει support τη συσκευή; Σε ευχαριστώ!
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου... Μπορώ να ρωτήσω από που το έχεις προμηθευτεί; Γιατί κάτω από 285 γιούρο δε το βρίσκω πουθενά αυτή τη στιγμή με αποφυγή τελωνείου, βεβαίως. Επίσης αν σου είναι εύκολο. Πόση από τη Ram των 6Gb χρησιμοποιεί το κινητό και πόσα GB μένουν διαθέσιμα από τα 64 που δίνει αρχικά το κινητό; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλος για την άμεση απάντηση.. Αλλά μπορείς να μου το αιτιολογήσεις; Να μου δώσεις ένα λόγο; Σ'ευχαριστώ!
  4. notorious1978

    Honor 9

    Καλησπέρα στο forum μετά από πάρα πολύ καιρό... Εδώ και κανένα μήνα έχω καταλήξει σε δύο συκευές, αλλά δε μπορώ να αποφασίσω. Η μία είναι το Huawei Honor 9 και η δεύτερη είναι το Xiaomi Mi Note 3. Έχω δει και τις δύο συσκευές από κοντά και νομίζω ότι γνωρίζω τα θετικά και αρνητικά της καθεμιάς. Αναφορικά σας παραθέτω ότι το Xiaomi πιστεύω ότι έχει καλύτερη αυτονομία, μεγαλύτερη μνήμη και λίγο καλύτερη κάμερα ( για σέλφι δε γνωρίζω) , ενώ το Honor σίγουρα καλύτερο επεξεργαστή και πιο όμορφη οθόνη. Υπάρχει κάποιος χρήστης που να είχε στην κατοχή του και τις δύο συσκευές , έστω και για μικρό χρονικό διάστημα; Με ενδιαφέρει αρκετά η εμπειρία χρήσης. Σημειωτέον ότι είμαι χρήστης που κρατά τη συσκευές του αρκετό καιρό και η τωρινή συσκευή μου είναι μετά από 4,5 χρόνια ένα Nexus 5 ( αθάνατο). Το ερώτημα θα το θέσω και στην ενότητα του Xiaomi Note 3. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Καλησπέρα στο forum μετά από πάρα πολύ καιρό... Εδώ και κανένα μήνα έχω καταλήξει σε δύο συκευές, αλλά δε μπορώ να αποφασίσω. Η μία είναι το Huawei Honor 9 και η δεύτερη είναι το Xiaomi Mi Note 3. Έχω δει και τις δύο συσκευές από κοντά και νομίζω ότι γνωρίζω τα θετικά και αρνητικά της καθεμιάς. Αναφορικά σας παραθέτω ότι το Xiaomi πιστεύω ότι έχει καλύτερη αυτονομία, μεγαλύτερη μνήμη και λίγο καλύτερη κάμερα ( για σέλφι δε γνωρίζω) , ενώ το Honor σίγουρα καλύτερο επεξεργαστή και πιο όμορφη οθόνη. Υπάρχει κάποιος χρήστης που να είχε στην κατοχή του και τις δύο συσκευές , έστω και για μικρό χρονικό διάστημα; Με ενδιαφέρει αρκετά η εμπειρία χρήσης. Σημειωτέον ότι είμαι χρήστης που κρατά τη συσκευές του αρκετό καιρό και η τωρινή συσκευή μου είναι μετά από 4,5 χρόνια ένα Nexus 5 ( αθάνατο). Το ερώτημα θα το θέσω και στην ενότητα του Honor. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Σε ευχαριστώ φίλε μου για τισ χρήσιμες πληροφορίες, αλλά με τα χρήματα που διαθέτουμε και κοστίζει πλέον η συσκευή, μην είμαστε και πλεονέκτες.:wink:
  7. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Με κάλυψες απόλυτα.Να υποθέσω ότι είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με την συσκευή.Σωστά?
  8. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις σας.Να υποθέσω ότι αφού μπορούν να σωθούν στην κάρτα μνήμης του κινητού, αντίστοιχα μπορείς να τα κάνεις backup και στο pc. Σε τι format όμως... ? Txt, doc ή κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω? Ευχαριστώ.
  9. Παιδιά καλησπέρα... Είμαι και εγώ έτοιμος να αποκτήσω την συγκεκριμένη συσκευή, διότι πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες λύσεις στην αγορά αυτή την στιγμή, πάντα βέβαια βάση τιμής - απόδοσης. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες από το forum σχετικά με τα pros και τα cons του κινητού, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως τους παλαιότερους χρήστες το κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι από την συσκευή βάση των χρημάτων που έχουν διαθέσει για να την προμηθευτούν. Και κάτι τελευταίο αλλά αρκετά σημαντικό για εμένα που δεν το έχει αναφέρει κανείς μέχρι τώρα. Η συσκευή διαθέτει απεριόριστες καταχωρήσεις τηλεφωνικού καταλόγου, αλλά είναι δυνατόν να αποθηκεύει και απεριόριστες καταχωρήσεις SMS? Την συγκεκριμένη πληροφορία την έχω πάρει από το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Chip. Παραθέτω και σχετικό link. http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-Handys--index/all/id/598/ Αληθεύει αυτό ή όχι? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες.:)
  11. Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.'Οπως καταλαβαίνεις ζητάω ένα κινητό το οποίο να είναι αξιόπιστο και να μην δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, καθώς και προβλήματα επικοινωνίας διότι αυτή είναι και η πιο βασική του λειτουργία...Σωστά?:wink: Τώρα το θέμα του restart είναι ένα θέμα από μόνο του....¨Αμα το κάνει συχνά και ιδίως όταν η συσκευή είναι καινούρια είναι σοβαρό πρόβλημα.Επίσης και οι εξωτερικές φθορές ενός κινητού, πριν κλείσει χρόνο και εφόσον το προσέχεις ,είναι ένα άλλο σοβαρό θέμα...Δείχνει ότι η ποιότητα εργοστασιακής κατασκεής του δεν είναι καλή.Και εγώ είμαι άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί θήκες διότι δε μου αρέσει. @damgr Άποψη μπορεί να εκφέρουν όλοι και είναι σεβαστή και εννοείται θα ήθελα να ακούσω και την δικιά σου. Απλά θα με ενδιέφερε περισσότερο η γνώμη κάποιου που το έχει στην κατοχή του για αρκετό χρονικό διάστημα. Κάποιος άλλος που το έχει για αρκετό χρονικό διάστημα και θέλει να εκφέρει την γνώμη του???? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. Καλησπέρα σε όλους....Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά,λόγω επιδότησης, να προμηθευτώ την συγκεκριμένη συσκευή και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ίσως να είναι ένα από τα καλύτερα value for money κινητά της αγοράς (τιμή βάση δυνατοτήτων) θα ήθελα να σας εκθέσω τους εξής προβληματισμούς μου. Καταρχάς να σας ενημερώσω ότι έχω διαβάσει και τις 162 σελίδες του συγκεκριμένου thread (ήρωας :) ) , οπότε θα προτιμούσα κυρίως απαντήσεις από κατόχους που το έχουν περίπου 1 χρόνο + για να μου πουν τις εμπειρίες τους. 1) Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει παρουσιάσει προβλήματα στην οθόνη αφής , στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (είναι λογικό), στο software (όπως συχά κολλήματα, restart,etc), στην εξωτερική της κατασκευή (υπερβολικές μεταλλικές φθορές). 2) Δεν λέω καλές όλες οι νέες τεχνολογίες (βλέπε smartphones, touchscreens,etc),αλλά να μην ξεχνάμε τα ποιο σημαντικά.¨Εχει παρουσιάσει προβλήματα απώλειας σήματος, προβλήματα επικοινωνίας (πχ. να μην σε ακούει ή ακούς καθαρά τον συνομιλητή σου), προβλήματα αποστολής μηνυμάτων. και 3) Στην αγορά κυκλοφορεί πλέον και σε λευκό χρώμα και απ'ότι μου φάνηκε η οθόνη της κάμερας έχει κάλυμμα για τον φακό....Ισχύει ή όχι...Υπάρχουν διαφορές? Αλλάζω πάρα πολύ σπάνια κινητά, οπότε η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη. Συγνώμη εάν σας κούρασα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)
×
×
  • Create New...