Jump to content

funeros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About funeros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

funeros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δες το ποστ 873 του Έκτορα μήπως και σε βοηθήσει... "Γεια σας παιδια πριν λιγο καιρο το κινητο μου παρουσιασε το γνωστο προβλημα σε ολους σας να μην ανοιγει λεγοντας βελτιστοποιηση εφαρμογης 2απο2 δεν αναγνωριζε σιμ κι αλλα πολλα. επειδη το προβλημα το διορθωσα χωρις ροοτ χωρις pc θα σας πω τι εκανα. πατωντας το volume+ και power ταυτοχρονα συνεχως το κινητο δονηται τρες φορες και μετα ανοιγει η οθονη δινοντας δυο εντολες καθαρισμα και αναβαθμιση. ξετικαρα την αναβαθμιση και εδωσα εντολη καθαρισμα μνημης. το κινητο εσβησε και εκανε να ανοιξει περιπου 8 λεπτα. ανοιξε και επανηλθε στην αρχικη ρομ που ειχε διορθωνοντας ολα τα προβληματα.τωρα λειτουργει θαυμασια.εαν δεν λειτουργησει ξανακαντε τη ιδια διαδικασια μη φοβηθητε.αυτο σε μενα επιασε μακαρι να βοηθησω καποιους"
  2. funeros

    Honor 3X (G750)

    Καλησπέρα, είμαι πια στη 251 και θέλω να φλασσάρω τη 265. Τι είναι το twrp 2.8.1.0 either 2.7.0 biobio και πού το βρίσκω για να το κατεβάσω; Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για τον εξαιρετικό οδηγό!
  3. Καλημέρα Θανάση. Καταρχας δεν κανω συναντησεις με αγνωστους απο internet για κανενα λογο! Χωρις παρεξηγηση αλλα τοσα εχουν δει τα ματια μας. Κατα δευτερον δεν ειναι κατι δυσκολο η μετατροπη διαβασε πρωτα καλα τον οδηγο καταλαβε ολα τα βηματα επιβεβαιωσε οτι εχεις ολα οσα χρειαζεσαι απο αρχεια(μην τα ψαχνεις τελευταια σττιγμή) και ξεκίνα σιγα σιγα χωρις βιασύνες. Από όσα έχω διαβάσειι ειναι σχεδον απιθανο να μπρικαρεις αυτο το κινητό.
  4. Καλημέρα φίλε μου,

    βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Είναι εύκολο να κάνεις τη μετατροπή του u10 μου για να μη κάνω καμιά στραβή;

    Ευχαριστώ

    Θανάσης

  5. funeros

    Jiayu S3

    Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Υπάρχει κανείς τρόπος να περάσουμε το Navigon εκτός market; Ευχαριστώ
  6. Καλημέρα η συγκεκριμενη προσφορα πού βρίσκεται; Καλό Πάσχα σε όλους!!!!
  7. Αγόρασα σήμερα το g600 κι έχω κάποιες απορίες. Μήπως κανείς γνωρίζει πώς θα αντιγράψω τις επαφές από το k750 στο g600; Έχει το g600 δυνατότητα καταγραφής μηνιαίου χρόνου ομιλίας; μπορώ να δω τις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης σε πλήρη οθόνη; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...