Jump to content

CHIEF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    636
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by CHIEF

  1. 38 minutes ago, mobrol said:

    Εγω πηρα να κραξω γιατι στην 50αρα δεν εχω πιασει ποτε πάνω απο 32mb/s και πλέον ούτε πανω απο 28mb/s...
    Δεν εβγαλα ακρη και τελικα αφου εκανα online αιτηση για την νεα τιμη, μετα απο 5 μερες με πήραν απο μονοι τους...
    Οποτε πλέον απο τα 34ευρω ειμαι στα 28ευρω...
    Την διαφορά που κερδισα θα την βάλω στο speed booster

    Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Online αίτηση που έκανες ? Εννοω σε ποιο σημειο τπυ cosmote.gr thanks

  2. 13/10 λήγει το double play xl 100 . Θα επικοινωνήσουν για προσφορά ή πρέπει να κάνω αίτημα φορητότητας για να με πάρουν? Αφου είμαι στο τελευταίο μήνα, θα πληρώσω αν τελικά φύγω? Αν ειναι να πληρωσω να φύγω στις 14 ξέρω γω που θα χει λήξει. Sto mycosmote δεν έχει βγάλει κάποια προσφορά. 

    ΥΓ: Δίνω 39.50 (λόγω εκπτωσης 3 ή 5 % δε θυμαμαι λογω πάγιας εντολης cosmote world mcard πιστωτικης) να αναμενω καμια προσφορά γύρω στα 30-31 ή μπα ??

  3. 3 minutes ago, minast said:

    Φαντάζομαι στο adslgr δεν εννοείς αυτόν τον χάρτη;
    https://www.adslgr.com/features/map/

    Όπως και να έχει, όλοι οι πάροχοι για να περάσουν ίνες, σκάβουν συνήθως το κλασικό κανάλι παράλληλα με το πεζοδρόμιο και σε τακτά διαστήματα τοποθετούν φρεάτια για διακλαδώσεις ή άλλες παρεμβάσεις. Το σκάψιμο που είδες μπορεί να είναι απλά ίνα για backbone της Vodafone, και να μην σχετίζεται άμεσα με κάποια καμπίνα.

    Ωχ ναι αυτος ειναι! Μπηκα απο chrome και εμφανιστηκε κανονικα... Ποιος ξερει τι εχω κανει στον μοζιλα 😛

    Η πιο κοντινή καμπίνα σε απόσταση 2 παραλληλων οδων γραφει οτε παντως, παίζει κάποιο ρολο?

    Την Τρίτη θα υπολείπεται ένας μήνας ακόμα συμβόλαιο με την κοτέ θα περιμενω καλη - λογική προταση ανανεωσης αλλιως παω βόντα , βέβαια το μονο που σκεφτομαι μηπως εχω προβληματα ενω με την κοτέ αυτα τα 2 χρόνια ειμαι σταθερος , μια δυο φορές αυτά τα 2 χρονια ειχα προβληματα αλλα βρέθηκε ακρη με την εξυπηρετηση πελάτη..

    Screenshot_20220910_123732.jpg

  4. 8 minutes ago, minast said:

    To fttxgr.eu σκέφτεσαι.
    Καλή προσπάθεια, αλλά περιορίζεται προφανώς στις καμπίνες που οι ίδιοι οι χρήστες ανεβάζουμε. Πρέπει να έχει κανείς στο νου του ότι μπορεί να υπάρχουν και καμπίνες που δεν εμφανίζονται εκεί.

    Ναι ρε συ.. Αυτο ειναι! Πιο παλιά, περίπου όταν αρχισε να προσφερεται η vdsl 30 50 100, είχε εναν χάρτη στο adsl.gr στον οποιο είχα κανει κ εγω καταχωρηση και ηταν πιο ενημερωμένος, προσπαθω να τον βρω παλι! Απλα για να δω τι εταιριας καμπινα εχω, αν κ απο οτι καταλαβα λογω περιοχης εχω wind. Τις προαλλες πάντως εσκαβε στο δρομο παραλληλα με το πεζοδρομιο η βονταφον και εβαλε και καπακι vodafone σε κατι σαν υπονομο στο τελος του σκαψιματος 😕

  5. 1 ώρα πριν, kiriakos_tjet said:

    Είμαι Κορυδαλλό..παίρνω από καμπίνα Wind όπως παίρνεις κι εσύ λογικά τώρα που έχεις 100άρι. Πηγαίνει τρένο δεν έχω κανένα πρόβλημα..

    Παλιά είχα βρει ένα χαρτη που έλεγε και τις καμπίνες, στο fttx καπως ετσι που μπηκα λεει μονο τα dslams.. στο adsl.gr ηταν, ειχα βάλει και την καμπίνα του πατρικου μου με φώτο και ήταν περασμενο.. τεσπα δε το βρίσκω για να δω τι καμπινα παιρνω. Αποσυνδέσεις κλπ έχεις ?

  6. Είμαι στο Κερατσίνι - Ταμπούρια , με vdsl cosmote 100ρι το οποιο κλειδωνει (απ οτι δειχνει το ρουτερ) στα 107 ΜΒΡs .Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Σκέφτομαι όμως (επειδή σε ένα μήνα και 5 μέρες λήγει το συμβόλαιο) αν δεν μου κάνουν προταση για ανανέωση με 30-31 ευρώ (τώρα πληρώνω 39.50) να κάνω φορητότητα στην Βόντα που βλέπω στο site 27,κάτι ψιλα. Έχει κάποιος συντοπίτης βόντα να μου πει απόψεις ?

  7. 1 hour ago, Da_rudakos said:

    Ανά 2 βράδια φορτίζω με 10-15% υπόλοιπο!

    Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    επειδη ειμαι ασχετος, το φορτιζεις με δικο του φορτιστη ή του κινητου ? usb type c εχω λογω s10+

    edit : επισης, το φορας στη θαλασσα? κολυμπι μονο οχι βουτιες

    ευχαριστω για την απαντηση

  8. On 14/7/2022 at 3:30 ΜΜ, Da_rudakos said:

    Με galaxy watch 4 δουλεύει κανονικά εδώ.. Απροβλημάτιστα!
    Και σε χρήματα είσαι κοντά.
    https://www.skroutz.gr/c/1705/Smartwatches/m/28/Samsung.html?keyphrase=galaxy+watch+4&order_by=pricevat&order_dir=asc&o=galaxy+watch+4

    Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    τι αυτονομια εχουμε περιπου ; με χαλαρη χρηση ?

  9. Ερώτηση, γίνεται φορητοτητα σε καρτοκινητα στην κοσμοτε? Εγω που ειχα παει σε ενα καταστημα μου ειχαν πει πως κανουν φορητοτητα μονο αν ειναι να κανεις συμβολαιο. Δε φερνουν καρτοκινητα....

     

     

    Ναι, έκανα την περασμένη Πέμπτη απόγευμα και την Τρίτη κατά τις 12 το μεσημέρι ενεργοποιήθηκα. Έφυγα από cu σε whats up και την έκανα σε κατάστημα Γερμανός.

  10. Εμένα μου είχαν δώσει πριν 4 μήνες που τους ζήτησα αναβάθμιση χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιό μου 50άρι με Vf Tv Full pack στα 30,99€ και πριν 1 εβδομάδα έκανα αίτηση για 100άρι μαζί με την Tv στα 36€. Αυτά είναι με συνδιαστική έκπτωση σύν το 1€ της πληρωμής από το app.

     

     

    μαζι με τα αθλητικα ? Διοτι εμενα για φορητοτητα μου ειπαν 50 ευρω κατοσταρι ιντερνετ και αθλητικα αλλιως σκετο κατοσταρι στα 35..

  11. σε τι προγραμμα εισαι; .

    cosmote home double play M 50ρι και ληγει 21/11 (αλλά καλό θα ηταν να ειχαμε ενημερωτικα ολο το πινακακι, νομιζω ειχα διαβασει στο συμβολαιο πριν 3 (ειναι με ανανεωση) που το υπεγραψα... σ ευχαριστω!

  12. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει ή να μου δώσει link με το πόσα ευρώ πληρώνεις σε περίπτωση που διακόψεις νωρίτερα της λήξης το συμβόλαιό σου λόγω φορητότητας σε άλλο πάροχο;

    (ψάχνω το συμβόλαιο και δεν το βρίσκω στο αρχείο μου :O )

  13. Είμαι με voda vdsl 100 mbps και tv full pack περίπου 4 μήνες.

    Συγχρονίζω με 107 down και 11 up σταθερότατα χωρίς αποσυνδέσεις και επανεκκινήσεις.

    Απόλυτα ευχαριστημένος και λύθηκαν τα άπειρα προβλήματα που είχα με το adsl.

    Είμαι περίπου τέρμα Ιπποκράτους στον Αγ.Γιώργη

     

     

    ευχαριστω συντοπιτη, εγω ειμαι στο δημαρχειο, νομιζω το ΑΚ εχουμε το ιδιο, αγιου γεωργιου , αλλα ισως παιρνουμε απο καμπινα; Στον οτε συγχρονιζω 53και κατι (δειχνει μαξ 107 οτι μπορει να πιασει) και κατεβαζω σταθερα με 5 mb/sec. Αν επιτρεπεται ποσα δινεις ; με φορητοτητα ή νεα συνδεση; [αν δε θες να πεις δημοσια, pm ). σε ευχαριστω!:D

  14. Θα ήθελα τις εντυπώσεις από κάποιον που έχει vodafone κατά προτίμηση και με τηλεόραση [νοβασπορτς] στο Κερατσίνι ! Σκέφτομαι λόγω της τηλεορασης να βάλω. Εχω απροβλημάτιστο κοσμοτέ 50ρι και σκέφτομαι να εχω τη βοντα με τη νοβα και να παρω το κοτέ ott αθλητικα και να μαι καλυμμενος... :rolleyes:
  15. Όταν το είχες φοιτητικό σου έληγε το υπόλοιπο; Αν όχι, συνεχίζεται από όταν έγινε special;

     

    Sent from my Galaxy S10e

     

     

    μια δυο φορες που δεν εβαλα καρτα δεν εγινε κατι, εβαζα και βαζω 10 ευρω το μηνα για να παιρνω το πακετο.. (το οποιο δεν πολυχρησιμοποιω κιολας, ειχα φτασει ως και 22 χιλιαδες λεπτα προς ολους μεχρι που ξεχαστηκα μια φορα να βαλω το πακετο,εληξε και τα εχασα. τωρα εχω ηδη 9.000 λεπτα :P )

  16. Εμενα με πασο του 2012 ,το 2018 τον Δεκεμβρη μου ειπαν για τη προσφορα του καρτοσυμβολαιου και τον Μαρτη του 2019 το γυρισαν σε σπεσιαλ,που δε με χαλαει αν εξαιρεσεις οτι το κανανε 10ρικο
×
×
  • Create New...