Jump to content

melopittas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About melopittas

  • Ημ. Γέννησης 24/10/1980

melopittas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από εμένα, Κάτοχος του j7 και εγώ από σήμερα ύστερα από σχεδόν 4 χρόνια πάρεα με το Sony z2 το οποίο εκτός από το μικρόφωνο πετάει ακομη. Σαν μια πρώτη ματιά πιστεύω ότι άξιζε τα 245 ευρω που έδωσα, εντυπωσιαστηκα από το κινητό αν και δεν πρόκειται για ναυαρχίδα. Θα ήθελα τις γνώσεις των ειδικών, τι τύπο κάρτας μνήμης πρέπει να αγορασω για το J7? Ποια είναι η καλύτερη επιλογή μου; Ευχαριστώ!
  2. melopittas

    Nokia 6

    Φίλε dihnekis300 ευχαριστώ πολυ, ήσουν κατατοπιστικοτατος. Να κάνω και άλλη μια ερωτηση, Από που το αγοράζουμε το 4/64; Το βλέπω στο σκρουτζ σήμερα έπεσε η τιμή στα 289. Είναι κινέζικο; Πως θα το ξεχωρίσω και πως θα είμαι σίγουρος για την εγγύηση; Παρεμπιπτόντως μόλις είδα ήρθε και το νόκια 8 στα 600!!
  3. melopittas

    Nokia 6

    Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Nokia 6 στην έκδοση 4/64 διότι θέλω να το χρησιμοποιώ με 2 καρτες σιμ, χωρίς κάρτα μνήμης. Θα ήθελα να μάθω από τους φίλους που έχουν το nokia6 με 2 σιμ, αν η μπαταρία έχει διάρκεια, και αν οι δύο κάρτες σιμ δουλεύουν ταυτοχρονα γιατί κάπου έχω μπερδευτεί. Δηλαδή 2 κεραίες, δύο σήματα, και διαλέγω κάθε φορά από που θέλω να κάνω κλήση. Όχι κλείνω τη μια κάρτα και ενεργοποίητε η άλλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...