Jump to content

djdog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by djdog

  1. "Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο".

    Μοναδικος και απολυτος δεικτης επιτυχιας ενος προιοντος,ειναι το συνολο των πωλησεων και τα κερδη που αποφερει.

    Καμια εταιρεια δεν ενδιαφερεται για το αν θα κανει "ευτυχισμενους" τους αγοραστες,περισσοτερο απο το ποσα φραγκα θα "παντελονιασει".;)

  2. Αυτες τις συζητησεις και τις αντιπαραθεσεις τις θεωρω εντελως λανθασμενες,γιατι οι περισσοτεροι βλεπουν το δεντρο και οχι το δασος.

    Τα καλυτερα κινητα καθε χρονο,με τις περισσοτερες ευκολιες και αναβαθμισμενη εμπειρια χρησης,προσφερονται με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπο το ΚΕΡΔΟΣ..Να πουλησουν οι εταιριες περισσοτερα κομματια,η να μειωσουν το κοστος κατασκευης ωστε να μεγιστοποιηθει το κερδος.

    Η Apple και η καθε εταιρια που λανσαρει ενα προιον δε σκεφτεται "Αααα..καλα..θα παθουν πλακα!..Θα τους κανω ευτυχισμενους με τις καινουριες δυνατοτητες!!"...ΤΟ ΧΡΗΜΑ σκεφτονται που θα βγαλουν,αν το κανουν τοσο ελκυστικο ωστε να πας να το αγορασεις.

     

    Και κατι ακομα που κανενας,μα κανενας δεν αναφερει σε κανενα τοπικ αντιπαραθεσης εδω μεσα..

    ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ...

    Γνωριζετε πως η υπαρξη πληθωρας αξεσουαρ,ειναι κινητρο για πολλους ωστε να επιλεξουν ενα συγκεκριμενο smartphone?Και δεν τα λεω εγω αυτα,αλλα διεθνεις αναλυτες..

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ εταιριες που βγαζουν θηκες ΖΟΥΝΕ απο την Apple..

    Ξερετε τι παρτυ θα κανουν οι εταιριες που βγαζουν θηκες για iphone,αν οντως διατηρηθει για 3η χρονια το ιδιο design?..(Που ηδη βεβαια κανανε παρτυ γιατι ετσι κι αλλιως μεχρι τωρα,βγαζανε ενα σχεδιο και το πουλουσαν για 2 χρονια..Ποσο μαλλον τωρα που θα ειναι για 3) ;)

    Για αυτο πας σε ενα μαγαζι να παρεις μια θηκη και βλεπεις εκατονταδες για iphone και ελαχιστες για τα αλλα κινητα.

    Ξερετε τι παρτυ εγινε με το SE?..Που οτι θηκες ειχαν μεινει στην αποθηκη απο 5 και 5s,ξαναβγηκαν στα ραφια και μοσχοπουληθηκαν?

     

    Και επαναλαμβανω τη προταση.."Γνωριζετε πως η υπαρξη πληθωρας αξεσουαρ,ειναι κινητρο για πολλους ωστε να επιλεξουν ενα συγκεκριμενο smartphone?"

×
×
  • Create New...