Jump to content

petros11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.525
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

6 Followers

About petros11

  • Ημ. Γέννησης 21/08/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

petros11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το συγκεκριμένο κινητό σε πραγματικά άψογη κατάσταση. Δεκτός κάθε έλεγχος. Η χρήση του έγινε πάντα με θηκούλα και tempered glass. Μαζί με το κινητό δίνονται 4 θήκες και ένα ακόμη tempered glass, όπως επίσης διατίθεται και το κουτί του με το καλώδιο φόρτισης. Εάν γίνει κατάθεση σε τράπεζα ή paypal, τα έξοδα αποστολής δικά μου.

    350 €

  2. petros11

    iPhone 7

    Ευτυχής μετά και την αναβάθμιση σε 13.0!!!Σφερατο και το dark mode στα menu..... απλά τα σπάει!!!!Νεο στυλ στην γκαλερί....επίσης έχουν βάλει πολλά καλούδια και στο CarPlay,για όποιον το χρησιμοποιεί Για μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμη....θα σας πω μετά από μερικές μέρες χρήσης. Ποια η δίκη σας γνώμη;;
  3. petros11

    iPhone 7

    Καλησπέρα φίλε! Δεν νομίζω να έχει θέμα η μπαταρία... ποια έκδοση φοράς?? Τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ πριν κάνα μήνα...άλλα έστρωσε μόνο του.Κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο πρέπει να το προκαλούσε. Παρακαλούθησε το λίγο και δες πως θα πάει... δες αν έχεις κάνει και όλες τις τελευταίες ενημερώσεις των εφαρμογών σου.
  4. Καλησπέρα, εάν έχω πρόβλημα στην Nand,τι κάνω??Service?
  5. Ούτε εγώ κατάλαβα πως το έκανα να ξανά λειτουργήσει....ένα βήμα πριν το πετάξω στο τοίχο και άνοιξε.:X:X Τέλος καλά όλα καλά...ποιος ξέρει τι κόλλημα είχε φάει.Ευχαριστώ πάντως.
  6. Καλησπέρα στην παρέα! Έχω ένα mini το οποίο είχα δώσει στην μητέρα μου.Πηγε να το ανοίξει σήμερα και με πετάει στο menu που λέει S-on,fastboot κτλ.Παταω reboot και με πετάει στην ίδια οθόνη.Δεν ανοίγει το κινητό!!Ξερουμε τι έπαθε;;
  7. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ψάχνω ένα δωρεάν, εύκολο γενικά στη χρήση και αρκετές επιλογές για edit σε βίντεο. Έχετε να προτείνετε κάποιο?
  8. petros11

    iPhone 7

    Δυστυχώς δεν στρώνει....θέλει νέο update!!
  9. petros11

    iPhone 7

    Ακριβώς...παιδιά του έχω κάνει πόσα reset αλλά δεν στρώνει με τίποτα.....από μπαταρία πώς πάτε??? Εγώ προς το χειρότερο μετά και την 11.3...:wacko:
  10. petros11

    iPhone 7

    Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχω παρατηρήσει ότι μερικά από τα εικονίδια των εφαρμογών που έχω σαν τα τέσσερα βασικά μου εικονίδια στη βάση της οθόνης μένουν σαν ανοιχτά να το πω...δεν ξέρω τι bug είναι αυτό. Οπως φαίνεται και στο screenshot που πήρα από την οθόνη μου, η εφαρμογή του μηνύματος και της κάμερας, έιναι λες και είναι πατημένα...είναι πιο θολά αν παρατηρήσετε. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό? http://i64.tinypic.com/oa2ers.png
  11. Τζαμάκι προστασίας της οθόνης φοράει κανείς και αν ναι από που το έχει προμηθευτεί;
  12. Καλημέρα!!! Τελικά πήραν αυτή τη θηκουλα https://www.mythiki.gr/thikes/apple/ipad-pro-10-5/xcase-smart-cover-tpu-case-navy-blue-ipad-pro-10-5-detail.html. Αρκετά ποιοτική θηκουλα!
  13. Καλημέρα και Χρόνια πολλά με υγεία!! Τελικά παρέλαβα και εγώ τη συσκευή σε space gray wifi 64gb. Σούπερ σε όλα η συσκευή!Θα επανέλθω με περισσότερα όταν την δουλέψω λίγο παραπάνω. Από θηκούλες έχετε να προτείνεται κάτι ?? @alextrela Σούπερ το skin!
  14. Μάλιστα,πολύ ωραία!Δεν το ήξερα αυτό....όποτε μια χαρά φωτό θα τραβάει! Με την αναβάθμιση σε 11+ έχετε θεματάκια,όπως αυτά που είδαμε στα iPhone?
×
×
  • Create New...