Jump to content

il_tifosi

Members
 • Δημοσιεύσεις

  902
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by il_tifosi

 1. Και γω τόσο καιρό κράτησα το S9 plus. Παράπονο δεν είχα με τη συσκευή και γι'αυτό το σκεφτόμουν, αλλά τελικά άξιζε. Στα θετικά οι καλύτερες νυχτερινές λήψεις και η καλύτερη οθόνη. Μπορεί να κάνει κάποια μικρά σπασιματάκια το Ui που δεν είχε το S9, αλλά γενικά είναι αναμενόμενα γρηγορότερο το Fe και φαίνεται.
 2. Με γεια! Αρκετά πρόσφατο, εγώ το είχα πάρει από πάμπλικ τον Ιούνιο με τις πρωωθητικές και έχει ημ. κατασκευής Νοέμβριο 2021.
 3. Με wifi και γω παρατήρησα ότι βρίσκω το ποσοστό εκεί που το άφησα, ενώ παλιά δεν ίσχυε. Θα το δοκιμάσω και με δεδομένα, εκεί έπινε πολύ.
 4. Μπα. Είναι ταχύτερος και από τους δύο, ειδικά στη gpu.
 5. Κάνω αρκετή χρήση έως να πέσει στο 85 αλλά δεν φαντάζομαι να είναι από μόνο του αυτό το πρόβλημα του συμφορουμίτη. Πάντως αυτό το χρόνο χρήσης από 100 έως το 85 δεν καταλαβαίνω γιατί να το χάσω. Είναι που είναι 4300 η πραγματική χωρητικότητα, αν της κόψεις και 15%, άντε να ζήσει ο 888 με 3700 mah. Αφού υπάρχει δυνατότητα για καινούρια πριν το τέλος της εγγύησης με δωρεάν το κόστος εργασίας, μπορούμε να τη φορτίζουμε στο 100 πιστεύω, προσέχοντας τα υπόλοιπα, θερμοκρασίες κλπ.
 6. Τι να σας πω, εγώ κάθε 2 ημέρες το φορτίζω και παίζω και παιχνίδια. Για wifi μιλάω, με data θα χρειαστεί φόρτιση στο τέλος της μέρας.
 7. Επειδή κι εμένα με ενοχλούσαν κάποια στιγμιαία κολληματάκια στο S21 fe, τίποτα τραγικό, αλλά είχα συνηθίσει εντελώς βουτυρένια συμπεριφορά όσο είχα το S9+, άλλαξα μια ρύθμιση που ξεγελάει κάπως το μάτι. Την είχα και στο S9+ (προταθείσα κάποτε από @s_wind). Μέσα στις επιλογές προγραμματιστή άλλαξα όλες τις κλίμακες από 1χ σε 0,5χ. Φαίνεται πιο σπίρτο στο μάτι.
 8. Για ποιο λόγο δεν σου φαίνεται φυσιολογικό; Για οποιοδήποτε λόγο χρησιμοποιήσεις τη συσκευή εσύ που δεν έχεις κλείδωμα ή αν έχεις και το ξεκλείδωσες, μετά η οθόνη θα σβήσει σε όσο χρόνο έχεις ορίσει. Για ποιο λόγο να έχει διαφορετική συμπεριφορά στις κλήσεις; Αν υπάρχει κλειδωμένη οθόνη και η συσκευή χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο χωρίς να ξεκλειδώσει, η οθόνη θα σβήσει σε 3-4 δευτερόλεπτα. Αν σε κάποιες ενέργειες θέλεις διαφορετική συμπεριφορά δοκίμασε bixby routine, να ορίσεις πχ να σβήνει η οθόνη αμέσως μετά τον τερματισμό μιας κλήσης. Δεν ξέρω αν γίνεται, φαντάζομαι...
 9. Σε εμένα σβήνει σε 4 δευτερόλεπτα περίπου. Μήπως επειδή δεν έχεις κλείδωμα οθόνης; (Αυτό το συμπεραίνω γιατί γράφεις ότι σε πάει μόνο του στη home screen).
 10. Αυτά τα "σπασίματα", όπως τα περιγράφει παραπάνω ο thanosdurex, δηλαδή στιγμιαία, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μου τα κάνουν και το S21fe και το Tab S6. Π.χ. την πρώτη φορά που θα ανοίξω μια εφαρμογή ή που θα κατεβάσω το συρτάρι ρυθμίσεων. Αν απανωτά κατεβάσω και επαναφέρω την εφαρμογή ή το συρτάρι, ακόμη και 50 φορές, δεν θα το ξανακάνει. Θα το κάνει αφού κάνω κάτι άλλο π.χ. παίξω για λίγη ώρα και ξανακατεβάσω το συρτάρι. Το S9+ που έχω ακόμη ανοιχτό και το δουλεύω δεν τα κάνει. Ίσως κάτι με το android 12, αφού τα κάνει και στα S22...
 11. Εγώ έχω τη ringke fusion, σε διάφανο. Και στο προηγούμενο αυτήν είχα. Έχει ενισχυμένες γωνίες και προεξέχει ελαφρώς στην κάμερα και πάνω - κάτω από την οθόνη. Είχε φάει πολύ δυνατές τούμπες το S9+ με την κυρτή οθόνη και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Δεν του είχα και τζάμι μπροστά!! Είναι αρκετά παχιά όμως στο S21fe, συγκεκριμένα κάνει όλη η πλάτη όσο το εξόγκωμα των καμερών. Κάνει λίγο τουβλάκι το κινητό. Αν πάρεις τη spigen θα με ενδιέφερε άποψη! Το πιο έντονο ζέσταμα που είχα ήταν παίζοντας στην παραλία. Όχι υπερβολικά, απλά πολύ ζεστό.
 12. Παιδιά κάπου τόσο είμαι και γω, γύρω στις 5-5μισι ώρες sot με κυρίως χρήση wifi και γύρω στις 3μισι όταν βασίζομαι στα δεδομένα κινητής. Με χρήση data ΠΙΝΕΙ γύρω στο 4% την ώρα απλώς να κάθεται, χωρίς aod, την έχω στο πατήστε για εμφάνιση. Οπότε δεν είναι και τέρας αυτονομίας αλλά οκ, τη μέρα μου τη βγάζω, ακόμη και με αυτές τις συνθήκες, χωρίς περιορισμούς, αυτόματη φωτεινότητα, 120χζ, φωτεινό θέμα. Θα κάνω μια δοκιμή και στα 60 κάποια στιγμή, έτσι από περιέργεια.
 13. Θεωρητικά, το S22+ έχει επόμενη γενιά επεξεργαστή και οθόνη που αλλάζει hz, δε δουλεύει συνέχεια στο τέρμα. Οπότε αναμενόμενο να κάνει καλύτερη διαχείριση της ίδιας σε χωρητικότητα μπαταρίας.
 14. Ωραίος, νομίζω είναι η πρώτη συνολική άποψη για τη συσκευή. Με γεια!! Από μπαταρία οκ;
 15. Α όχι δεν είναι τόσο υπερβολικό, δηλαδή εγώ με το ζόρι πρόσεξα λίγο που κάνει σα νερά. Σε screenshot φαίνεται;
 16. Ναι το κάνει, δε μοιάζει με bug, μοιάζει να κάνει διαφορετικό είδος θολώματος, ίσως επειδή έχει και την οθόνη κλειδώματος από πίσω.
 17. Ξέρει κάποιος τρόπο, στην aod, να ισχύει ταυτόχρονα η ρύθμιση "εμφάνιση για νέες ειδοποιήσεις" και "πατήστε για εμφάνιση"; Θέλω να ανάβει για νέες ειδοποιήσεις αλλά και όταν την κάνω ταπ, όταν έχω δει την ειδοποίηση και είναι σβηστή. Το κάνει μήπως το aod notify, αν το έχει κανείς;
 18. @Lorgan21 @konakis Παρατήρησα όμως ότι έχουν προκαθορισμένη ρύθμιση να λειτουργούν κάποιες εφαρμογές κάτω από την τρύπα, π.χ. σε πλήρη οθόνη στο youtube, σε παιχνίδια, μπορεί και αλλού, δε θυμάμαι τώρα. Μαυρίζει όλη η λωρίδα και έχεις απρόσκοπτη θέαση. Κι αν δεν το θέλει κάποιος αυτό, αλλάζει. Σε συνδυασμό με τη σκουρόχρωμη λειτουργία, στις εφαρμογές που την υποστηρίζουν, γίνεται καλή δουλειά. Στρώνει κι άλλο όσο περνούν οι μέρες. Κάτι μικροlagaκια στην αρχή αποτελούν παρελθόν και χθες έβγαλα 48 ώρες αφόρτιστος, με μέτρια χρήση, περίπου 5 ώρες οθόνης εντός 2 ημερών, με 2σιμ, 120χζ, φωτεινό θέμα.
 19. Έγραψα σεντόνι: Έχει καμιά βδομάδα που βρέθηκε και στα δικά μου χέρια ένα S21 FE (ε, συμβαίνουν αυτά 😜) Η εντύπωση είναι πολύ θετική, όμορφο, ελαφρύ, μεγάλη αλλά όχι υπερπαντόφλα οθόνη. Μόνο λίγα θεματάκια θέλουν ακόμα συνήθεια (η τρυπάρα μέσα στην οθόνη, πλήκτρα έντασης στα δεξιά, πίσω κάμερες που δαχτυλιάζω συνέχεια σε αντίθεση με το S9+ που ήταν στο κέντρο και έπρεπε να καταβάλω προσπάθεια για να τις αγγίξω). Μόλις πρωτοάνοιξε έκανε 2 πολύ μεγάλες αναβαθμίσεις, έφαγε μια επαναφορά να στανιάρει, πέρασα εφαρμογές και κάποιες ρυθμίσεις με smart switch, έκανε καμιά 50αριά ενημερώσεις από play store και samsung store. Όλα αυτά σε μια ώρα. Ζεστάθηκε νορμάλ και έκαψε 15%. Μια χαρά ήταν η πρώτη επαφή! Και στη συνέχεια καλά τα πάει με τη μπαταρία, ούτε ζεσταίνεται πολύ γενικά. Δεν κατεβαίνει γρήγορα με τη χρήση αλλά καίει αρκετά στο standby με data, πίνει 2-4% την ώρα χωρίς aod. Με wifi ελάχιστα, 0-1% την ώρα. Έχει οθονάρα. Μικρότερη ανάλυση από το S9+ αλλά δεν το καταλαβαίνω, είναι πάρα πολύ καλή. Θα ήθελα μια ενδιάμεση ρύθμιση στα χρώματα, πολύ ξεπλυμένο το βασικό και πολύ έντονο το... έντονο, αλλά μικρό το κακό. Από κάμερα δε βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά στις ημερήσιες με το S9+, που λόγω μεταβαλλόμενου διαφράγματος βγάζει πεντακάθαρα ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα. Λίγο πιο ζωντανά έως και υπερρεαλιστικά χρώματα στο S21fe. Στις νυχτερινές όμως δεν υπάρχει επαφή, η απλή λήψη του S21fe είναι πιο καθαρή από του S9+ με night mode. Θα κάνω ένα συγκριτικό 😜 Και το ζουμ του πολύ καθαρό. Γενικά ευχαριστημένος, δεν ξέρω γιατί έχει φάει τόσο θάψιμο σε reviews, εκτός αν λάμβαναν υπόψη την εξωφρενική τιμή που κυκλοφόρησε ή μπορεί και οι αναβαθμίσεις να έκαναν δουλειά σε σχέση με όταν πρωτοβγήκε. Εν τω μεταξύ, φτάσαμε τέλη Ιουνίου. Είμαι στο forum πριν από το πρώτο Galaxy S. Πρώτη φορά βλέπω τα θέματα της τρέχουσας σειράς S τόσο ψόφια. Μόνο τα ultra και τα FE κινούνται καθημερινά 🤔🙄
 20. Ναι κυκλοφόρησε τέτοια φήμη, το λένε και στο sammobile. Περίεργη επιλογή ο 720 για τη σειρά S... 🤔
 21. Τικτοκ δεν έχω αλλά ο chrome πίνει αρκετά. Με αυτό το δεδομένο, ε δεν το λες και υψηλή κατανάλωση το 1% σε 5 λεπτά... Πάντως έχω παρατηρήσει ότι με το Samsung browser η δική μου συσκευή (S9+) ζεσταίνεται λιγότερο, έχει μικρότερη κατανάλωση και είναι πιο γρήγορος. Επειδή σε όλα τα υπόλοιπα χρησιμοποιώ τον chrome, τους έχω βάλει να συγχρονίζουν μεταξύ τους και ζωάρα.
 22. Όχι όχι, ή τιμολόγιο ή yellows. Αν είναι δυνατόν, εμένα στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν υπήρχε θέμα με τα ακουστικά και θα μου τα έδιναν. Μάλλον τους έκραξαν πολλοί και άλλαξαν τακτική.
 23. Δε θα διαφωνήσω. Οθόνη 2k και χωρίς τρύπα καταμεσής, που να την αφήσω;😇🤩 Σόρρυ για το offtopic
 24. Και σε μένα έγινε αυτό. Αποφάσισα μετά από 4 χρόνια να αλλάξω κινητό και αφενός είχα το θέμα με τα ακουστικά, μου είπαν δεν τα είχα βάλει στο καλάθι, ενώ δεν έλεγε πουθενά να κάνω κάτι τέτοιο, κάτι που όμως θα μου το έλυναν επί τόπου (είχα βάλει παραλαβή σε κατάστημα). Αφετέρου είχα θέμα με τα yellows, μου είπαν ότι δεν συνδυάζεται η προωθητική ενέργεια για την επιστροφή 20% σε yellows με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ. Έτσι είχα πάρει το tablet πριν κάποια χρόνια, αλλά μάλλον άλλαξαν οι όροι. Δεν έκατσα να ασχοληθώ παραπάνω, το άφησα κι έφυγα. Το S9+ θα ζήσει κι άλλο 😅
 25. 'Ετυχε να το δω και γω, τρελό γέλιο, αν εξαιρέσεις τις νυχτερινές που, είτε τις έβγαλε γιωτάς, είτε είχε θέμα η συσκευή, το Sony έβγαζε τις με μεγάλη διαφορά καλύτερες φωτογραφίες και κάθονταν οι άλλοι κι έλεγαν τι χάλια που βγάζει και χαίρονταν με το σιέλ ουρανό και τα υπερκορεσμένα γρασίδια των άλλων δύο, ντάξει τραγικό. Εν τω μεταξύ, 23 λεπτά βίντεο και δεν έκαναν έστω μια μεγέθυνση να δούμε λεπτομέρεια, έστω σε 2-3 δείγματα.
×
×
 • Create New...