Jump to content

kosvou

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.019
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About kosvou

 • Ημ. Γέννησης Μάϊος 29

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

kosvou's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

12

Φήμη

 1. Ναι ισχύει αν ενεργοποίησεις πακέτο απο το wifi Greece μεταφέρετε και ο χρόνος λήξης του υπόλοιπου των χρημάτων που έχεις.
 2. Τα welcome δώρα που δίνει το frog για νέα νούμερα τα παίρνεις ακόμη και αν κάνεις μετατροπή από whats' up ή cosmocarta ή μόνο αν παραγγείλεις κάθε αυτού μέσα από το site της frog;
 3. Και εγώ τελευταία φορά που έβαλα τον Απρίλιο κάρτα διπλασιάστηκε κανονικά.
 4. Επικοινώνησε μαζί τους μέσω του messenger της Cosmote. Έτσι μίλησα μαζί τους πολύ γρήγορα.
 5. Μου το είπαν οι ίδιοι ότι τα 120MB ισχύουν ακόμη και μου το έθεσαν σαν επιλογή. Το έβαλα και όντως ισχύει ακόμη.
 6. Έβαλα εγώ σήμερα πακέτο 6GB και δεν προστέθηκαν με τα παλιά που είχα μαζεμένα από το παλιό πακέτο των 2GB τα οποία θα λήξουν αύριο. Τους έστειλα μήνυμα να δω τι θα απαντήσουν. Αφού υποτίθεται τα 6 αντικατέστησαν τα 2 γιατί δεν τα πρόσθεσαν; EDIT: Τελικά μου απαντήσαν αυτό: "Σε ευχαριστούμε για τα στοιχεία που μας έστειλες. Στο πακέτο των 6 GB με τη χρέωση των 5,35 ευρώ μπορούν να προστεθούν μόνο τα GB από ίδιο πακέτο που έχει ενεργοποιηθεί και δεν έχουν λήξει ή καταναλωθεί. Από τον έλεγχο που έχουμε πραγματοποιήσει δεν είχες ενεργοποιήσει τελευταία φορά το πακέτο internet με τη χρέωση των 5,35 ευρώ." Εγώ τους απάντησα ότι είναι ο πρώτος μήνας που υπάρχει αυτό το πακέτο δεν θα μπορούσα να έχω μαζέψει τα GB με αυτό το πακέτο. Τέλος τους είπα να ακυρώσουν την ανανέωση που έκανα και θα κάνω για αρχή τα 120MB για να κρατήσω τα μαζεμένα GB που έχω. Όταν χρειαστώ τότε θα αρχίσω με το καινούριο πακέτο.
 7. Καλημέρα τα GB κανονικά επεκτείνονται και μαζεύονται. 3 μήνες έχει που βάζω την κάρτα και έχω περίπου 18 GB. Δεν ξόδεψα σχεδόν καθόλου.
 8. kosvou

  iPhone 12 Pro Max

  Γι' αυτό αγχώθηκα λίγο. Έτσι στο άσχετο γιατί να ζητήσει αλλαγή κωδικού; Edit: Τον ξανά άλλαξα τον κωδικό από τον υπολογιστή, μου τον ζήτησε και στο τηλέφωνο τον επιβεβαίωσα και είμαι εντάξει νομίζω τώρα.
 9. kosvou

  iPhone 12 Pro Max

  Δεν μου έδωσε κάποιο link. Το μήνυμα ήταν σε φούσκα όπως πχ όταν έρχεται ένα μήνυμα στην αρχική οθόνη κλειδώματος. Δεν μπήκα σε κανένα browser να τα κάνω αυτά. Εξάλλου έχω τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων ενεργοποιημένο.
 10. kosvou

  iPhone 12 Pro Max

  Στο τηλέφωνο μου ήρθε σαν ειδοποίηση. Μπήκα στο icloud μέσω υπολογιστή και μπήκα με τον νέο κωδικό που έδωσα. Άρα μου τον άλλαξε τελικά παρά τα σφάλματα που έβγαζε.
 11. kosvou

  iPhone 12 Pro Max

  Καλησπέρα πριν λίγο σε iPhone 12 Pro Max μου έβγαλε μήνυμα να βάλω τον κωδικό του Apple id μου για επαλήθευση. Τον έγραψα κανονικά και μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν είναι αυτός ο κωδικός. (Υπόψιν τον κωδικό το ξέρω δεν τον έχω ξεχάσει τον έχω και σημειωμένο κάπου). Πατάω επαναφορά κωδικού αφού δεν δεχόταν τον κωδικό μου και μετά από αυτό μου λέει να βάλω το νούμερο του κινητού τηλεφώνου που έχω δηλώσει. Γράφω τον αριθμό του κινητού μου και μου βγάζει να κάνω επαναφορά του κωδικού Apple id. Γράφω τον καινούριο κωδικό 2 φορές πατάω να τελειώσω την διαδικασία και μου βγάζει σφάλμα αρκετές φορές δεν έπαιρνε τον καινούριο κωδικό. Τελικά δεν ξέρω αν το πήρε ή όχι. Στο τέλος μου ζήτησε το PIN που δίνω για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Το γράφω και αυτό και μου έβγαζε πάλι σφάλμα ότι δεν είναι σωστό. Εννοείται πως το PIN το ξέρω γιατί με τις μάσκες που φοράμε τις περισσότερες φορές με αυτό ξεκλειδώνω τη συσκευή. Έτσι πάτησα ανάκτηση του PIN και για αρκετή ώρα γυρνούσε το γρανάζι στη μέση της οθόνης και δεν έκανε τίποτα. Έτσι ακύρωσα τη διαδικασία πάτησα το κουμπί στο πλάι να κλείσει η οθόνη και όταν το ξανάνοιξα έβαλα το PIN μου κανονικά και η οθόνη ξεκλείδωσε. Αυτό συμβαίνει στα iPhone να ζητάει να γίνεται επαλήθευση του κωδικού Apple id; Και αν ναι κάθε πότε;
 12. kosvou

  iPhone 12 Pro Max

  Εγώ όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ δεν έκανα επαναφορά της συσκευής επανήλθε μόνο του.
 13. kosvou

  iPhone 12 Pro Max

  Καλημέρα την προηγούμενη εβδομάδα μου παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο ρούτερ της δουλειάς. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων του δικτύου του κινητού, επαναφορά του ρούτερ και μέχρι που έφυγα από το γραφείο δεν είχε διορθωθεί κάτι. Όταν γύρισα στο σπίτι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα εκεί δούλευε κανονικά. Την επόμενη ημέρα όμως που πήγα ξανά στη δουλειά, δούλευε κανονικά χωρίς να κάνω κάτι παραπάνω.
×
×
 • Create New...