Jump to content

chrigi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chrigi

  1. Θα σας πω την συνεχεια:Κανενας απο το καταστημα αυτο δεν με εχει παρει ακομα τηλεφωνο.Οσο για το τηλεφωνο τους σημερα ημουν για 25 λεπτα σε αναμονη.(Οποιος θελει να ακουσει ποιοτικη jazz σε χρεωση ΟΤΕ και χωρις ενοχλησεις ας τηλεφωνησει στο 2310476674) Δεν περιμενω να μου το φερουν σπιτι μου αλλα αυτο που θελω ειναι να το επισκευασουν και να μου στειλουν sms για να παω να το παρω. Κινητο αντικαταστασης δεν υπηρχε οποτε καλα που ειχα το δικο μου. Η επικοινωνια μου με τα κεντρικα παντα γινεται με το 1399 (ή καπως ετσι) και τα παιδια εκει εχεουν καταγραψει το παραπονο μου. Τελος μεταφερομαι με φορητοτητα στην Wind πραγμα που θα γινει πολυ συντομα.Αν οχι αυριο. Κατι μου λεει οτι τα πραγματα θα ειναι καλυτερα εκει.
  2. Παιδια τον καταλογο τον εχω σε PC, laptop και αντιγραφο ασφαλειας στην micro sd του κινητου καθως και τον εστειλα και στο vodafone address book (το οποιο ενα πρωι αποφασισαν να το καταργησουν).Νομιζω οτι ειναι αρκετα.Αυτο που δεν εχω ειναι ενα δευτερο αναλογο κινητο μιας και το προηγουμενο μου πνιγηκε.Αυτος ειναι και ο λογος που πηγα σε vodafone και οχι σε se γιατι πιστευα οτι θα με καλυπταν απο θεμα συσκευης. Φιλε BTESTER εσυ μπορει να μπορεις να κανεις και service μονος σου αλλα εγω ειμαι της αποψης οτι εφοσον τοσα χρονια ο πιο φθηνος λογαριασμος που δωσα ειναι 150 και εφοσον ειμαι συνεπης πρεπει και αυτοι να ειναι. Η ευθυνη δεν ειναι μονο του καταστηματος αλλα και της εταιριας που δεν εκπαιδευει και δεν στελνει το σωστο αριθμο υπαλληλων.(Με το service δεν εχω τιποτα αφου ακομα δεν το αγγιξαν το κινητο αλλα να ξερετε οτι η vodafone δεν στελνει σε sony ericsson αλλα σε μια αλλη εταιρια)
  3. Γεια σας. Θα σας πω και εγω την περιπετεια μου.Στις 17/8 πηγα το κινητο μου K800i στην Vodafone για Service γιατι εμφανισε μικρα προβληματα (Δεν μπορουσε να συγχρονιστει με υπολογιστη δεν εμφανιζε καταλογο ονοματων στα μυνηματα και αλλα τετοια).Τους ειπα οτι το χρειαζομουν συντομα γιατι το παλιο μου κινητο δεν μπορουσα να μεταφερω τον καταλογο μου τον οποιο χρειαζομουν για επαγγελματικους λογους και τους παρακαλεσα να κανουν γρηγορα.Μου ειπαν οτι σε 7 ημερες θα ερχοταν μυνημα στο κινητο μου για να περασω να το παρω αφου ΣΙΓΟΥΡΑ θα ηταν ετοιμο.Περασαν λοιπον οι 7ημερες και δεν ειχα κανενα μυνημα.Στις 25/8 προσπαθησα να επικοινωνησω με το καταστημα ματαια ομως αφου δεν σηκωνουν το τηλεφωνο ποτε.Στις 27/8 και επειτα απο πολλα αναπαντητα τηλεφωνα που τους εκανα πηγα απο το καταστημα οπου μια κοπελα με διαβεβαιωσε οτι σε 2 ημερες το πολυ το κινητο θα ηταν στα χερια μου.Της ειπα οτι προκειμενου να χρονοτριβουμε γιατι το χρειαζομουν αμεσα το κινητο να μου δωσει το τηλεφωνο του service και να επικοινωνησω εγω με αυτους ωστε να περασω ο ιδιος να το παρω οταν ηταν ετοιμο και μου ειπε οτι εφοσον το παρεδωσα σε αυτους μονο απο αυτους μπορουσα να το παρω και δικαιολογηθηκε λογω των αδειων του service κτλ.Στις 1/9 πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων οι οποιοι με ενημερωσαν οτι το κινητο μου παραδοθηκε στο service στις 31/8(14 ημερες μετα που τους το αφησα) και ωρα 14,50 και οτι καποιο λαθος εγινε σιγουρα και το κινητο μου ξεχαστηκε.Πηγα ξανα εκνευρισμενος πλεον απο το καταστημα με σκοπο να ζητησω τα ρεστα απο τον υπευθυνο αλλα... δεν υπηρχε γιατι ελειπε για διακοπες.(Πιστευω οτι κρυβοταν).Το service ηταν κλειστο (τα Σαββατα δεν δουλευουν )και απο την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι το παραπονο μου καταγραφηκε! Με τοσα προβληματα που μου εχει δημιουργησει αυτη η εταιρια (αυτο ειναι το τελευταιο απο τα πολλα) απορω αν εγω ειμαι ατυχος ή αν αυτοι ειναι ανεκπαιδευτοι ανθρωποι οι οποιοι λουφαρουν ανεξελεγκτα σε στυλ φανταρου. Εκτος απο το e-mail τα οποια εχω στειλει σας παρακαλω πειτε μου πως να αντιδρασω ωστε να βρω το δικαιο μου. ps Εχω επαγγελματικο συμβολαιο αρα θα μπορουσε να μου δωθει καποια προτεραιοτητα και δευτερον συμφωνα με τα δεδομενα της τσεπης μου τους χρυσοπληρωνω.
×
×
  • Create New...