Jump to content

fatsoni

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fatsoni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ...τώρα τελευταία όχι...μήπως φταίει οτι είμαι ξενιστής... :alien: :wacko:
  2. Μην είσαι απαισιόδοξος :) Θα είναι "πολύ & πολλά" περισσότερα από οτιδήποτε φανταζόμαστε, πιστεύω... Πάρε ως παράδειγμα την τεχνολογία "παραγωγής" που βιώνουμε / χρησιμοποιούμε σήμερα...και προσπάθησε να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτήν...μήπως τα θεωρούμε όλα τόσο δεδομένα και "προχωρημένα" ώστε απαξιώνουμε κάθε "επόμενη στιγμή", οτιδήποτε νέο / φρέσκο και εξυπηρετικό μας προσφέρουν (σαφώς με το αζημίωτο) ?... Θα ζήσουμε μέρες απερίγραπτης χαράς (έως και "ηδονής"), για τη ευκολία και εξυπηρέτηση που θα μας προσφέρει η τεχνολογία... Αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί (αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε γιατί βιώνουμε την ανάπτυξη / εξέλιξη της τεχνολογίας τόσο άμεσα ώστε είμαστε "κομμάτι" της), είναι ότι κάποια στιγμή θα μας είναι απαραίτητη σε απίστευτο βαθμό, θα καθορίζει παραμέτρους της ζωής μας σε αφάνταστο βαθμό και θα βιώνουμε, στο πολλαπλάσιο σε σύγκριση με "σήμερα", μια κατάσταση "τύπου": "...βαράτε με κι ας κλαίω...", "...πονάει, αλλά μ' αρέσει...", "...μαζί δεν κάνουμε [με την τεχνολογία δηλαδή] και χώρια δεν μπορούμε...". :) Όσον αφορά το site της VODA, είναι πολύ όμορφο... Υποθέτω, δε, ότι έχει ακόμη "πολύ ψωμί" μπροστά του... Και υποθέτω ότι πολύ σύντομα, κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα / υπηρεσίες, θα συζητώνται έντονα "εντός" (myphone) ! ;) :)
  3. Ομοίως: μπες στην ιστοσελίδα της VODAFONE και διάβασε σχετικά με το mms album. http://www.myvodafone.gr/portal/dt?psdt.suid=uid=authlessanonymous,ou=People,o=vodafone.gr,o=isp :)
  4. Όντως...δυναμικός... :happy: ΄ Συμφωνώ σε όλα....και ως πιο μετριοπαθής...τονίζω αυτό: :whistle: ;) :) :happy:
  5. ...μην είσαι γρουσούζης ρε π@@στη μου!... :lol: :lol: :) ...καλαμπούρισέ το λίγο...Chat 'n' fun είναι το ρημάδι... :lol: :lol: :lol: :) ;) :)
  6. ...έχετε προσέξει ότι στην πίσω πλευρά των πινακίδων οδικής σήμανσης γίνεται αναφορά σε ..."φυλάκιση μέχρι 2 έτη" (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι την ακριβή ένδειξη,. τώρα) Ε λοιπόν, όταν ήμουν μικρός, νόμιζα, ο μ@λ@κ@ς ( :lol: ), ότι ο "ποιητής" εννοούσε το όριο της πραγματικής ηλικίας !!! :lol: :lol: :lol: :stupid: :) :wacko: :)
  7. ....δδδδΕΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩ!!... :cry: :cry: :cry: :cry:
  8. ...τα παράλια της νοτίου Κρήτης, "ξέβρασαν" νεκρά ψάρια...ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ??? :lol: :lol: :lol:
  9. Σήμερα προτείνω: "ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΡΩΝ" ΒΕΝΕΖΗΣ / ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ / ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ / ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑ Επίσης, κυρίως οι "κάπως" μεγαλύτερης ηλικίας, νοσταλγείστε... ...και...προτρέψτε / γαλουχείστε παιδιά σε "τρυφερές" ηλικίες, να διαβάσουν ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ και ΙΟΥΛΙΟ ΒΕΡΝ... Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνείσετε ότι τα βιβλία τους είναι μαγικά... Ενδεικτικά αναφέρω το βιβλίο "Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος" (Π.Δ.) & το βιβλίο "οι περιπέτειες ενός Κινέζου" (Ι.Β.) ...μου έχουν αφήσει "εικόνες" από την παιδική ηλικία, απερίγραπτες και μοναδικές... Τέλος, όσοι έχετε ήδη "ποστάρει", θα "ποστάρετε" ή θα "ξαναποστάρετε", είστε ΑΠΙΘΑΝΟΙ (-ΕΣ) ! Σημειώνω το Υ.Γ. του φίλου, που νομίζω μας εκφράζει όλους: :) Γιώργος :)
  10. Προτείνετε, ένα βιβλίο, ανεξαρτήτως θέματος, περιεχομένου, προσανατολισμού κλπ. Φαντάζομαι (και επιθυμώ), μετά από πολύ καιρό, να αποτελεί αυτό το thread, μια "γωνία αναζήτησης" για οποιονδήποτε θελήσει να έχει έναν "όγκο" προτάσεων. Τέλος, προτείνω να τηρούμε ένα συγκεκριμένο "format" παράθεσης βασικών πληροφοριών, ως ακολούθως. (...δεν παραθέτω περίληψη ή σχόλια / θεωρώ ότι η "μαγεία του βιβλίου" ξεκινά από την αναζήτηση και το ξεφύλλισμα στο βιβλιοπωλείο...) Ξεκινώ, λοιπόν, προτείνοντας το εξής: Τίτλος: Ιστορία του Ελληνικού Κόσμου & του Μείζονος Χώρου (2 τόμοι) Συγγραφέας: Σαράντος Καργάκος Εκδοτικός Οίκος: GUTENBERG Ευχαριστώ. :)
  11. ...το καλομαγειρεμένο ποδαράκι...ε... θέλει την πατατούλα του... :lol:
  12. ...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !... :lol: :lol: :lol: ...δεν θα μου μείνει άντερο... :lol: :lol: :lol:
×
×
  • Create New...