Jump to content

haspanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About haspanos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

haspanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. που ειναι το link για το We-Travel 0.9.08 Full Screen LG GT505? αξιζει να μπω στον κοπο λειτουργει κανονικα η θα χασω τον χρονο μου και μετα θα το παρατησω?
  2. φιλε logic!εγω με το σερφρισμα δεν εχω καποιο προβλημα.το gps ψαχνω να δω πωσ δουλευει και κυριωσ χωρις χρεωση!κατεωασα ενα προγραμμα που εχουν ανεωασει τα παιδια το wetravel αλλα κολαω σε καποιο βημα της εγκαταστασης.εγω πιο πολυ για το gps το πηρα να δω τι λεει.κατα τα αλλα το gt505 εχει μονο οθονη αφης(ενω το gt500 εχει και πληκτρολογιο) η οποιοα μου την σπαει ειδικα στα μηνυματα ακομα και αν δεν στελνω πολλα.επισης αυτο που διαπιστωσα δυστυχως εκ των προτερων ειναι οτι εχει τρομερη ακτινοβολια,ενα θεμα το οποιο εαν το ειχα προσεξει θα επαιζε σημαντικο ρολο στην αποφαση μοιυ να το παρω η οχι.για το gps μονο η γνωμη μου ειναι να μην το παρεισ.παρε ενα φυσιολογικο κινιτο φθηνοτερο και δωσε και καποια ακομα συν αυτα που θα γλιτωσεις και παρε ενα gps καλο πχ mls με σχεδον 200 ευρω.ουφφφ αυτα ελπιζς να βοηθησααα....
  3. Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπιζω προβλημα με το βημα 5. παω να τρεξω το αρχειο και μου λεει "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας". ξερει κανείς κατι?ευχαριστω προκαταβολικά:)
×
×
  • Create New...