Jump to content

geovoul23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    545
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geovoul23

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

geovoul23's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Αν διαβάσεις το άρθρο σου δίνει την αίσθηση ότι ήταν άνιση γιατί ήταν εναντίον της Apple και όχι γιατί λέγανε μπαρούφες…
  2. Μπορείτε να μου εξηγήσετε από που βγαίνει ότι η μάχη ήταν άνιση?
  3. Σοβαρά τώρα? Είμαστε στο 2022 και η xiaomi ανακάλυψε τις 64bit εφαρμογές??? Λιγη ντροπή...
  4. Ρε παιδιά καταντάει κουραστικό την κάθε βλακεία, της κάθε εταιρίας, να την βάζετε σαν τίτλο σε άρθρο και μάλιστα τεχνολογικό, άκου εκεί σχεδίαση από άλλο σύμπαν? δηλαδη πραγματικά τώρα τι το εξωσυμπαντικό έχει από το προηγούμενο μοντέλο ή από αλλά που κυκλοφορούν τόσα χρόνια?
  5. Για αυτό τρέχει και βγάζει στο εξάμηνο τα FE, τα οποία τα θεωρώ πολύ καλύτερα… ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ απόλυτα! Μακάρι να σταματήσει να ακολουθεί τα βήματα της Apple.
  6. Επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα της Samsung είναι τα Α2x & A5x με τις ναυαρχίδες τις να πλέουν τα λοίσθεια και να συναγωνίζονται τις πωλήσεις του 12 mini…https://m.gsmarena.com/report_sales_of_samsung_galaxy_s21_series_are_lower_than_s20_s10_sales-news-50385.php
  7. Αρα ότι λέει η Xiaomi περί του ότι βρήκαν έναν τρόπο να προσφέρουν λίγη δροσιά καταπολεμώντας τις υψηλές θερμοκρασίες αυτού του chip είναι ψεματα?
  8. Το επόμενο SE θα είναι το καλούπι του 11 και λογικά θα βγει μέσα στο 22.
  9. Αυτό θα φανεί με τις πρώτες μετρήσεις! Αλήθεια ποιος άλλος τρόπος υπάρχει ένα τέτοιο κατασκευαστικό λάθος να λύνεται με software update?
  10. Μαγικές software λύσεις σε hardware πρόβλημα δεν υπάρχουν, οπότε η φίλη μας μάλλον έκανε ότι και η 1+ στα 9!
  11. Μα μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει στόχο την Samsung αφού μόνο την Apple αντιγράφει! Δεν είναι τυχαίο που όλος ο πλανήτης την λέει η Apple των φτωχών.
  12. Δεν είναι ακατόρθωτο, να σου θυμίσω ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό η Huawei είχε καταφέρει να φτιάξει όνομα με πραγματικά καλές συσκευές. Απλά θέλει δουλειά και στόχο, κάτι που η Xiaomi δεν έχει σκοπό να κάνει μιας έχει βολευτεί με την φτηνή και μεσαία κατηγορία!
  13. Πρώτη φορά το ακούς εσύ ότι οι παλιότερες συσκευές θα πάρουν τα 6 από τα 10 νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού???
  14. Όταν η ίδια η χώρα νομίζει ότι μπορεί να σταθεί το παραπάνω ως δικαιολογία για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το να βάλεις πέντε ή δέκα εταιρίες στην μαύρη λίστα είναι χάδι! Ήθελα να ήξερα το διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων τι κάνει???
×
×
  • Create New...