Jump to content

SIRHC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.921
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by SIRHC

  1. πηρε προσφατα ο αδερφος μου ενα note 4 n910c..το εβαλα στο τραπεζι μετην οθονη προς τα κατω και κανει καπως σαν curve..δηλ εκει που ειναι καμερα εχει σαν λιγο βαθος,παραθετω μια φωτογραφια,δεν ξερω αν φαινεται καλα..ειναι φυσιολογικο αυτο η εχει προβλημα???

     

    Δεν εμφανίζεται εικόνα με το post σου

  2. καλησπέρα, αύριο το πρωΐ θα το έχω και εγώ στα χέρια μου. Τι πρέπει να κάνω αρχικά? Το τηλέφωνο που έχω τώρα (LG-P970), "φοράει" κανονική SIM (σε διαστάσεις εννοώ.....) .

     

    Πρέπει να πάω COSMOTE για άλλη κάρτα? Αν φοράει micro-sim, κόβουν την υπάρχουσα? ή εκδίδουν καινούργια? Αυτό γίνεται αμέσως?

     

    Με τις επαφές μου τι κάνω...? Βασικά, από ότι είδα, είναι όλες "στο τηλέφωνο"... άρα μάλλον στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου....

     

    Ευχαριστώ....

     

    Η SIM αν θέλεις κόβεται. Η Cosmote δίνει καινούργια αμέσως και με 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

     

    Οι επαφές δεν είναι synced με κάποιο cloud? Πχ gmail / google contacts

  3. Μπήκε και σε εμένα το L χωρίς να γράψει ο KNOX.

     

    Αν δεν σας βλέπει το κινητό το odin δοκιμάστε το παρακάτω, σε εμένα μόνο έτσι δούλεψε:

     

    1. Πατάτε home+Vol. down+Power μέχρι να εμφανιστεί το warning

     

    2. Συνδέετε το USB με το odin ανοιχτό

     

    3. Πατάτε Volume up

  4. Αμα αλλαξεις rom θα αλλαξει και το csc αυτοματα και θα εχεις ΟΤΑ της χωρας που εβαλες... χωρις root.

     

    Ευχαριστώ για την απάντηση και συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός.

     

    Οπότε η απάντηση

    Έχω KNOX Flag, φλάσαρα επιτυχώς τη νέα έκδοση λογισμικού αλλά όταν πατάω να ελέγξω για τυχόν ενημερώσεις μου βγάζει πως έχω τροποποιημένη έκδοση λογισμικού;

    Αυτό συμβαίνει σε περίπτωση που δεν έχουν περαστεί με το φλασάρισμα όλα τα μέρη του λογισμικού, δηλαδή BOOTLOADER, PDA, MODEM, CSC. Τα πρώτα 3 μπορούν να περαστούν "χωρίς" πρόβλημα, το CSC όμως απαιτεί root για να αλλαχτεί.

    Άρα αν δεν έχεις περάσει αναβάθμιση που έχει βγει για το region σου όχι, δεν θα μπορείς να πάρεις OTA αναβάθμιση, ούτε για το region σου αλλά ούτε και για το region του οποίου πέρασες το λογισμικό.

     

    από τον οδηγό εδώ δεν ισχύει (πια). Σωστά;

  5. Η μπροστινη καμερα σας, δουλευει καλα? Εμενα το βραδυ (σε φωτισμο πχ 200W) μου βγαζει αθλιες φωτογραφιες, σαν να ειναι το ISO στο 12800! Ειναι παρα πολυ grainy.

     

    Και εμένα δεν μπορώ να πω ότι δουλεύει ιδιαίτερα καλά, ούτε μέρα ούτε νύχτα. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει καμία σχέση με το iPhone 6.

  6. Παιδιά βλέπω άρχισαν η αναβαθμίσεις. Η ελληνική τι αρχικα έχει.όχι vodafon. ελληνική καθαρη εννοώ..

     

    Μόνο η έκδοση της Voda υπάρχει.

     

    Το γιατί έχει κυκλοφορήσει η branded η οποία θέλει (λογικά) κάποιες τροποποιήσεις πριν την unbranded, δεν το καταλαβαίνω...

  7. Να σαι καλα.Αυτο που ξερω ειναι οτι οι εταιρειες δε χρησιμοποιούν 4g δικτυο για τις κλήσεις οποττε οταν μιλας δεν υπαρχουν δεδομένα.Αβ κανω λαθος ας με διορθώσει καποιος..

     

    Το N4 υποστηρίζει SVLTE οπότε δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό.

  8. Παιδιά ψάχνω μία εφαρμογή για εκτύπωση mail αλλά θέλω να μπορώ να έχω επιλογές στην ποιότητα και στο μέγεθος του χαρτιού ευχαριστώ

     

    H εφαρμογή της εταιρίας του εκτυπωτή σου δεν έχει τέτοια επιλογή; Πχ, θυμάμαι ότι η εφαρμογή της EPSON σου έδινε τέτοιες επιλογές.

  9. Γιατι βρε παιδιά βιάζεστε; ; Είστε απογοητευμενοι απ την 4.4.4;;; Ειναι η πιο σταθερή kitkat χωρις bugs ή το παραμικρό θεματακι. Ας πηρε το S5 πρώτο την 5.0 Οι κατοχοι note 4/ galaxy alpha θα παμε αμεσως στην 5.0.2 οποτε η αναμονή αξίζει

     

    Δεν είπα το αντίθετο, μακάρι να είναι stable η 5.0.2 και ας έρθει και τον Μάρτιο.

  10. Ή έχουν κάνει λάθος στη μέγιστη ρύθμιση ή είναι κάποιο bug.

    Μάλλον όμως το πρώτο.

     

    Νομίζω ότι το κάνει για να αυξήσει το contrast και να φαίνεται με τον ήλιο να χτυπάει πάνω. Το κάνει και το δικό μου και γίνεται αρκετά καλύτερη η εικόνα σε σχέση με το N3 της κοπέλας μου στις ίδιες συνθήκες.

  11. Μήπως οι γρατζουνιές είναι στην ζελατίνα που έρχεται (αν έρχεται) από το εργοστάσιο; αν ισχύει αυτό και με τόση προσοχή από τον χρήστη μου φαίνεται αρκετά ευαίσθητο.

     

    Από το εργοστάσιο έρχεται με τη ζελατίνα που γράφει πάνω τα specs του κλπ, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με αυτή πάνω.

  12. Σαφως, data,location και συγχρονισμος ειναι μονιμα ανοιχτα οταν ειμαι σπιτι, τα κλεινω μονο οταν ειμαι στο δρομο που δεν εχει ετσι και αλλιως wifi , τωρα αν καθησω καπου ανοιγω 3g (wind) + ολα τα υπολοιπα για οση ωρα τα χρειαζομαι ειπειτα τα ξανακλεινω, εαν εχει wifi το εχω μονιμα μαζι με τα υπολοιπα, φωτεινωτητα την εχω στο αυτοματο -2 το πρωι εως +3 (οχι αυτοματο) το βραδυ...

     

    edit:

     

    Να σημειωσω οτι εχω greenify (το απλο χωρις root) και το the cleaner οπου οταν κανω "clean" μου ρειχνει την ραμ στα 1,30GB/2,72GB..ισως να παιζει και αυτο ρολο που κραταει η μπαταρια τοσο πολυ..viber, whatsup,tapatalk κτλ τα δουλευω κανονικα χωρις greenify!

     

    Έχεις το C ή το F;

  13. Επισης σε εφαρμογη οπως fb δεν βλεπω καλο σκρολαρισμα κατι που με το note 3 δεν ειχα θεμα..

     

    Εγώ έχω καλύτερο σκρολάρισμα απ' ότι είχα με το 3.

    Για σήμα δεν μπορώ να μιλήσω επειδή κράτησα το 3 πολύ λίγες μέρες αλλά το σκρολάρισμα θυμάμαι ότι με ξένισε στο 3 ενώ στο 4 δεν με ενοχλεί.

×
×
  • Create New...