Jump to content

s_christ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by s_christ

  1. καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση και ελπίζω να είναι κατάλληλο αυτό το forum. Είμαι root και θέλησα για τους γνωστούς λόγους, να εγκαταστήσω το Link2SD. Προσπάθησα να δημιουργήσω 2ο partition, κάνοντας ότι ακριβώς λέει εδώ αλλά κάθε φορά μόλις έκανα apply και ολοκληρωνόταν η διαδικασία χωρίς πρόβλημα, το ace που έλεγε ότι η κάρτα μνήμης είναι κατεστραμμένη. Έχω μια 8GB κάρτα, και το 2o partition ήταν περίπου 770MB. Το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος? έχει κανείς να προτείνει κάποια εναλλακτική?
  2. Επειδή η μπαταρία δεν είναι και το ισχυρό σημείο αυτού του τηλεφώνου, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004WA1LB6/ref=oss_product και έχετε και ζελατίνα, και φορτιστή αυτοκινήτου, και stylus και θήκη. όλα αυτά για 4,5€ επιπλέον θήκη, http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004WKX2RW/ref=ox_ya_os_product με 1,3€ και επειδή είναι από την ίδια εταιρία και τα 2 πακέτα, τα μεταφορικά κοστίζουν 5,5€ Δεν ξέρω τι ποιότητας είναι. Πάντως τα έχω παραγγείλει και σε 10 ημέρες θα τα έχω, οπότε θα μπορώ να σας πω περισσότερα.
  3. 1. αν το χρησιμοποιήσεις σαν smartphone (λίγο wifi, λίγο calendar, να πάρεις κανά mail και να στείλεις καμμία απάντηση, και να δουλέψεις και το gps), τότε χρειάζεσαι να έχεις φορτιστή μαζί σου, όπου και αν βρίσκεσαι. Επίσης το καλώδιο usb είναι πάρα πολύ μικρό, οπότε και usb φορτιστή να έχεις στο αυτοκίνητο, θα χρειαστείς και επέκταση καλωδίου. 2. δεν έχει συμβεί σε εμένα. 3. οι επιδόσεις του είναι πάρα πολύ καλές 4. όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω, λειτουργεί αυτόνομα αλλά, θα χρειαστείς όμως κάποια εφαρμογή τύπου Ndrive, Navigon, κλπ Σε γενικές γραμμές το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό, το μόνο μείον για μένα είναι η μπαταρία. Δεν είναι δυνατό να έχεις ένα smartphone και να μετράς την διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την αναμονή κλήσης ή άντε το πολύ πολύ με την ομιλία. Σε αυτή την περίπτωση πας και αγοράζεις ένα τηλέφωνο των 19€ και έχεις όση αναμονή θέλεις.
  4. Να ρωτήσω αν έχει κανένας άλλος παρατηρήσει ότι η φόρτιση της μπαταρίας όταν γίνεται μέσω της σύνδεσης με τον υπολογιστή (με το καλώδιο USB) κρατάει αφύσικα πολύ χρόνο, ενώ όταν συνδέεται στην πρίζα, γίνεται πολύ πιο γρήγορα? Σε εμένα τουλάχιστον, θέλει περίπου 6 ώρες όταν γίνεται μέσω υπολογιστή. Επίσης, όταν ανοίξω το wifi, η μπαταρία αδειάζει για πλάκα. Δεν κρατάει ούτε 3 ώρες. Το παρατηρείτε όλοι αυτό? Να πω ότι το έχω 10 ημέρες το τηλέφωνο, και ότι έχω μόνιμα bluetooth.
  5. εκτός από την εγκατάσταση στο κινητό, πρέπει να κατεβάσεις στο PC σου, την εφαρμογή από το http://www.mobiledit.com
  6. υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον ήχο στα εισερχόμενα μηνύματα και στο ξυπνητήρι και νά βάλω δικό μου mp3. βρήκα πως να αλλάξω τον ήχο στις εισερχόμενες και να βάλω mp3 αρχείο, αλλά για τα sms και το alarm δεν μπόρεσα να κάνω κάτι.
  7. ούτε σε εμένα ανοίγει το link για το αρχείο ήχου. Καμμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...