Jump to content

evansarmor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.896
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by evansarmor

  1. Που εξαφανίσθηκες και δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τους "πικραμμένους" ;;:):)

    Ελπίζω να μην συμβαίνει τίποτα ...

  2. country of destination είναι η Ολλανδία, θέλει άλλες 7 ημέρες περίπου γιά Ελλάδα, και θα εμφανισθεί μετά.
  3. Τα "γερά νεύρα" το έγραψα, γιατί από την στιγμή που θα πληρώσεις, ασχέτως με το τί φράφουν, χρειάζονται 2 ημέρες γιά να "επιβεβαιώσουν" την πληρωμή, και δίνουν 12 ημέρες στον πωλητή γιά να σου ταχυδρομήσει το δέμα. Επίσης, η προθεσμία γιά να σου έλθει είναι 60 ημέρες, οπότε το σύνολο γίνεται αυτομάτως 75 ημέρες περίπου.

    Εάν σου έστειλε χαλασμένο ή άλλο αντικείμενο, μπορείς να κάνεις dispute και θα σου δώσουν 10 ημέρες γιά να συνεννοηθείς με τον πωλητή. Μετά έχει άλλες 4 ημέρες να απαντήσει σε αυτούς εάν δεν τα βρήτε, μετά άλλες 8-10 γιά να εξετάσουν αυτοί την διένεξη, και εάν αποφασίσουν υπέρ σου, σου επιστρέφουν τα χρήματα μετά από άλλες 10 ημέρες ...

    Πάντως εγώ αγόρασα πράγματα, και το πιό γρήγορο ήλθε σε 40 ημέρες σύνολο. Δεν μου έτυχε να επιστρέψω ακόμη τίποτα,μόνο με ένα τηλέφωνο που δεν είχε Ελληνικά όπως έλεγε ο πωλητής και που έκανε 70 δολλάρια, και τελικώς το κράτησα και μου επέστρεψαν 20 δολλάρια.

    Ελπίζω να βοήθησα. Εάν θέλεις τίποτα άλλο, να σου πώ.

  4. Φίλε μου μόλις είδα το μήνυμά σου.

    Οι αγορές από εκεί είναι εντάξει και δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ψάξεις πολύ, αλλά και να έχεις .. γερά νεύρα. Γιά να γίνω πιό σαφής, πρέπει να κοιτάζεις την βαθμολογία του πωλητού, και να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

    Εν συνεχεία να προσέχεις τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να ζητάς διευκρινήσεις με το "τσατ" ή με μήνυμα. Εάν δεν σου απαντήσει σε 2-3 ημέρες, πήγαινε αλλού.

×
×
  • Create New...