Jump to content

ioterl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.300
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by ioterl

  1. 21 ώρες πριν, petpapoy said:

    Επιβεβαιώνω και εγώ στο 4 μου έγινε. Απλά πήρε μόνο την πρώτη ερώτηση για καιρό Αθήνας. Μου έβγαλε απο κάτω προτάσεις στα ελληνικά για καφετέριες, γήπεδα κλπ . Από την επόμενη ερώτηση γύρισε πάλι στα αγγλικά. 

    Εδώ να πω ότι την είχα απενεργοποιημένη την βοηθό και την ενεργοποίησα μόνο για το δοκιμάσω,

    Επίσης, κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν είπα "τι καιρό θα κάνει στην Αθήνα αύριο" πέρασε τις λέξεις όλες στα αγγλικά και μετα τις μετάφρασε στα ελληνικά πριν μου δώσει απάντηση.

    Λέτε να ετοιμάζεται; Μακάρι!

     

    Υπάρχουν πληροφορίες ότι έρχεται ένα μεγάλο update. Αυτό ταιριάζει και με την παρουσίαση του 6 στο τέλος του μήνα. Θα δούμε σύντομα.

    • Like 1
  2. 6 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

    Ωχ...τέτοια λέγε μου και το έχω μόλις 2 εβδομάδες..

    Μην αγχώνεσαι. Συνήθως τέτοια προβλήματα διορθώνονται με επαναφορά. Δεν είναι πρόβλημα συσκευής, εφόσον στο παρουσίασε μετά την αναβάθμιση. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση. Αν μετά από επανεκκίνηση δεν φτιάξει, κάνε επαναφορά συσκευής και πιστεύω ότι θα είσαι οκ.  

  3. 22 ώρες πριν, kiriakos_tjet said:

    Καλημέρα! Έχω ένα θεματάκι από εχθές μετά την ενημέρωση σε Watch 5 Pro. Όταν ανάβει η οθόνη με την κίνηση του καρπού μερικές φορές μένει αναμμένη για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει..Το έχει παρατηρήσει κανείς;;

    Καλημέρα. Εμένα λειτουργεί κανονικά και μετά την χθεσινή αναβάθμιση. 

  4. 3 ώρες πριν, johnnyman25 said:

    ευτυχής κάτοχος από σήμερα galaxy watch 5 44mm.
    μετάβαση απο active 2.
    Watchfaces δωρεάν που βρίσκουμε?

    κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?

    κάποιον φορτιστή που έχετε να προτείνετε?
    να κάνει και για το s21 fe που έχω.

    ευχαριστώ πολύ. 4120eafd797c158904c8117a67aad056.jpg

    My S21 FE Is Awesome!!


     

    watchfaces βρίσκεις στο play store για wear. Κάνουν κανονικά.

    Για φορτιστή δες αυτόν:   https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800nw-25watt-usb-no-cable-white-bulk-p-TEL.201766

       

    • Like 1
  5. 3 ώρες πριν, iganiats said:

    Καλημέρα και καλή χρονιά.!

     

    Έχεις δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει με side loading, την εφαρμογή του Viber στο ρολόι;

    Είναι  εύχρηστη και λειτουργική;

    Δεν υπάρχει σαν εγκατάσταση στο ρολόι. Αν το έχεις στο κινητό και το έχεις επιλέξει από το Wearable να στέλνει ειδοποιήσεις στο ρολόι, θα εμφανίζονται τα μηνύματα στο ρολόι, και θα μπορείς να τα διαβάσεις, διαγράψεις και απαντήσεις. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις το viber από το ρολόι για να στείλεις νέο μήνυμα.  

    • Like 1
  6. 23 ώρες πριν, KLEO67 said:

    Καλησπερα, μια ερώτηση. Όταν λαμβάνω ειδοποίηση για email στο ρολόι, υπάρχει δυνατότητα να κάνω delete το email από το ρολόι ή πρέπει να το διαγράψω στο κινητό? Ρωτάω επειδη δεν μπορώ να βρω τέτοια δυνατότητα, στο Apple Watch μπορούσα να το κάνω από το ρολόι. Ακόμη ψάχνομαι παίδες, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

    Με το Nine που έχω εγώ, μπορώ να διαγράψω, να το επισημάνω ως αναγνωσμένο, ή να απαντήσω.

  7. 24 minutes ago, johnnyman25 said:

    Παιδιά έχω το galaxy active 2.
    Αξίζει να πάω στο 4 η να περιμένω να πέσει η τιμή στο 5 και να πάω εκεί?
    Ευχαριστώ.

    My S21 FE Is Awesome!!
     

    Η διαφορά από το active 2 σε 4 είναι μεγάλη, αλλά καλύτερα να πας κατευθείαν στο 5. Εγώ από το 4 στο 5 είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

    • Like 1
  8. 2 ώρες πριν, stelioz78 said:

    ισως να κανω κατι εγω λαθος αλλα ειναι store σοβαρο τωρα αυτο που εχει?δηλαδη παρατησαμε το tizen για να λυθει το προβλημα των εφαρμογων και το μονο εξτρα που υπαρχει ειναι τα google wallet και maps ?στην τελικη ας τους πληρωσει να φτιαξουν ενα viber , κατι εστω

    Απ' ότι ξέρω, οι εφαρμογές και τα καντράν που υπάρχουν στο play store της Google για wear κάνουν και στο δικό μας. Δεν είναι απαραίτητο να ψάχνεις μόνο στο samsung store. 

    Για το Viber, το έχω στο κινητό, το έχω επιλέξει στις ειδοποιήσεις κινητού, και μου βγάζει στο ρολόι το μήνυμα με δυνατότητα να το διαβάσω, να κάνω like, να στείλω απάντηση ή απλά να το τσεκάρω ως αναγνωσμένο. Απλά δεν μπορώ να ανοίξω viber από το ρολόι. 

  9. Ερχόμενος από το 4 classic μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ρολόι πάντα το κλείνω στις 11 το βράδυ, και το ανοίγω στις 8 το πρωί, επειδή όταν κοιμάμαι δεν θέλω τίποτα στο χέρι μου. Με αυτές τις συνθήκες και έχοντας τις λειτουργείες ενεργές εκτός του ύπνου, με ειδοποιήσεις mail, viber, sms, κλήσεων, μέτρηση βημάτων και σφυγμών, το 4 μου έβγαζε λίγο πάνω από 2 ημέρες, ενώ αυτό, σήμερα είναι η πέμπτη ημέρα και αυτή την στιγμή η μπαταρία είναι στο 22%. Και αυτά με την πρώτη φόρτιση! Την έλλειψη της στεφάνης την συνήθισα μέσα στην εβδομάδα, και χρησιμοποιώ την αφή το ίδιο εύκολα με την στεφάνη. Τέλος το λουράκι μπορεί να ρυθμιστεί ακριβός στο χέρι μου ώστε να μην σφίγγει, ούτε να έχει μπόσικα. Αν κάποιος μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα, αξίζει περισσότερο και από το ρολόι της Apple (προσωπική άποψη φυσικά, λόγω μπαταρίας και εμφάνισης).   

    • Like 1
  10. Και εγώ το παρέλαβα χθες. Από το 4 classic που είχα, είναι πιο όμορφο (ασημί και τα δύο). Η περιστροφή με την αφή είναι λιγότερο πρακτική από την στεφάνη, αλλά δεν είναι και τρομερή διαφορά. Η διαφορά στο πάχος δεν είναι αισθητή, και το νέο λουράκι είναι εξαιρετικό. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με την αλλαγή.

    • Like 2
  11. Εμένα μου ήρθε μήνυμα από Media Markt ότι η προπαραγγελία μου είναι έτοιμη για παραλαβή, αλλά όταν επικοινώνησα με το κατάστημα, μου είπαν ότι το μήνυμα είναι λάθος, το έχουν παραλάβει, αλλά δεν μπορούν να παραδώσουν πριν την Παρασκευή. Το έχει παραλάβει κάποιος από τώρα;

  12. 7 minutes ago, Teolilio said:

    Εγώ δλδ τι πρέπει να κάνω τώρα για να ενεργοποιήσω το 5g? 

    Θα πάρεις την cosmote και θα ζητήσεις ενεργοποίηση του 5G. Θα σου πουν ότι αν δεν έχεις πιστοποιημένη συσκευή μπορεί να μην λειτουργήσει το 5G. Απαντάς ότι το ξέρεις, και να κάνουν την ενεργοποίηση. Όταν το ενεργοποιήσουν, μια επανεκκίνηση, και είσαι οκ. Έτσι το έκανα εγώ, δεν έστειλα μήνυμα. Το έκανα στην αρχή του 5G που οι πιστοποιημένες συσκευές ήταν ελάχιστες. Η δικιά μου δεν ήταν στις πιστοποιημένες, και όμως λειτούργησε.    

    • Like 1
  13. 12 minutes ago, Teolilio said:

    Καλημέρα παιδιά, στέλνω μνμ στο 1333 και γράφω 5G, και μου έρχεται απάντηση ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει το 5g,,κάνω κάτι λάθος? 

    Εγώ σε Cosmote με ενεργό 5G από προηγούμενες συσκευές, έβαλα την sim σε αυτό, και παίζει 5G κανονικά σχεδόν παντού.

    • Like 1
  14. 47 minutes ago, Da_rudakos said:

    Ζητάει κωδικό την ώρα της πληρωμής; Μπορεί να περιγράψει κάποιος τη διαδικασία; Μόλις το σέταρα σε Πειραιώς.

    Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


     

    Λογικά σου ζήτησε ένα pin κλειδώματος. Όταν το φορέσεις στο χέρι, ή κάνεις επανεκκίνηση, σου ζητάει το pin. Όσο είναι στο χέρι δεν σου ξαναζητάει το pin. Όταν θέλεις να πληρώσεις, απλός ανοίγεις το gpay. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού. Θα δεις στην οθόνη του ρολογιού την κάρτα, και απλά το ακουμπάς στο pos. Επειδή το έχεις ενεργοποιήσει με pin, και δεν έχει βγει από το χέρι σου, δεν θα ζητήσει pin ούτε σε ποσά μεγαλύτερα των 50€.

    • Like 2
  15. On 6/6/2022 at 10:21 ΜΜ, andreas443 said:

    θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την μπαταρία επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω με aod και wifi κλειστά φωτεινότητα στο αυτόματο και περίπου 3 ώρες την ημέρα συνδεδεμένο με το κινητό από μετρήσεις μόνο βήματα και ύπνο να μετράει όλα τα υπόλοιπα κλειστά και ενεργώ να ανοίγει όταν σηκώνω τον καρπό στο περίπου ποσο κρατάει?
    τώρα έχω το watch 3 classic
     

    Με aod κλειστό, wi fi & nfc ανοιχτό μέτρηση βημάτων και σφυγμού ανοιχτά και μέτρηση ύπνου κλειστή. Το ανοίγω το πρωί στις 7 και το κλείνω το βράδυ στις 11 (συνδεμένο στο κινητό), και φωτεινότητα αυτόματα, μου βγάζει την τρίτη ημέρα μέχρι το απόγευμα.

    • Like 1
  16. On 13/1/2022 at 10:55 ΠΜ, vriz27 said:

    Καλημέρα σε όλη την παρέα. Πιθανόν να έχει απαντηθεί σε προηγούμενο σχόλιο, αλλά τέλος πάντων.... ξέρει κανείς να μου πει πως θα γίνει ,όταν δέχομαι κλήση viber να μην πηγαίνει ο ήχος στο ρολόι και να κάνω τον Μάικλ νάιτ χωρίς να το θέλω? Και γενικά να μην βλέπω ένα βίντεο στο κινητό και ο ήχος να βγαίνει από το ρολόι (γιατί μου το έκανε εχθές μέσα στην μαύρη νύχτα...). Έχω πατήσει εγώ Κάρι λάθος (πολύ πιθανό) ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

    Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Εμένα δεν κτυπάει στο ρολόι. Στις ρυθμίσεις, Ήχοι και δόνηση, έχω επιλεγμένο το 'Δόνηση'. Δοκίμασε αυτή την ρύθμιση.

    • Like 1
  17. 5 ώρες πριν, Steliosbb said:

    Την έκανα την ενημέρωση τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση με την εμφάνιση δεν διαπίστωσα εκτός την αλλαγή χρώματος στα εικονίδια κατάστασης και υπάρχει διαφορετικός τρόπος που βλέπεις τα widget

    Και εγώ μία από τα ίδια. Περίμενα περισσότερο εμφανείς αλλαγές. 

    • Like 1
  18. 5 ώρες πριν, tfd1978 said:

    Καλά που μου το θύμησες...μόλις έκανα έλεγχο και την είδα! Συσκευή αγορασμενη από Cosmote.075f2c95e12c33c4d6e2140a04cb4e35.jpg

    Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Ωραία!!!! Τώρα μπήκα στην πρίζα να ελέγχω κάθε ώρα άν ήρθε σε εμένα  

    • Like 2
  19. 2 ώρες πριν, doganos said:

    Εμένα τις περισσότερες φορές θέλει κωδικό και με κρεμάει... Καταντάει σπαστικό....

    Μήπως το έχεις χαλαρό; Με το που χάνει επαφή με το χέρι, κλειδώνει. Δεν χρειάζεται να είναι σφικτό, αλλά να μην 'παίζει' στον καρπό. 

  20. 23 ώρες πριν, miltos74 said:

    Δεν άνοιξα το gpay.  Νόμιζα ότι απλά ανοίγεις το nfc ακουμπάς ρολόι και γίνεται πληρωμή, οπως στο κινητό απλά άνοιξα nfc ακούμπησα και έγινε πληρωμή.

    Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου.

    Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού το Gpay και το ανοίγω άμεσα. Το nfc μόνιμα ανοιχτό δεν 'τρώει' μπαταρία.

  21. 20 ώρες πριν, athanaso77 said:

    Και με ηλεκτρονική παραγγελία γίνεται, αρκεί το κατάστημα παραλαβής / πληρωμής να μην είναι franchise, γιατί έχει πολλά τέτοια ο όμιλος Γερμανός.

    Δεν έχει σημασία αν είναι φρανσάιζ το μαγαζί. Άλλωστε απ' ότι ξέρω, στην Αττική μόνο δύο (Νέα Ιωνία και Κηφισιά) δεν είναι φρανσάιζ. Όσον αφορά την αγορά, αν γίνει ηλεκτρονικά θα έχει 10% επιστροφή, ενώ αν γίνει σε φυσικό κατάστημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα έχει 20%.  https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-germanos

    • Like 1
  22. 1 hour ago, Gm87 said:

    Ο "γνήσιος" φορτιστής της Samsung για αυτό το τηλέφωνο ποιός είναι? 15W ή 25W? Το καλώδιο που έχει μέσα η συσκευασία, τί τύπου είναι? USB-C2micro USB, ή USB-C2USB-C?

    Εγώ χρησιμοποιώ έναν φορτιστή 25W Baseus που είναι εξαιρετικής ποιότητας ( https://www.e-shop.gr/baseus-super-si-quick-charger-1c-25w-set-mini-cable-type-c-to-type-c-3a-1m-white-p-TEL.082279 ). Το καλώδιο είναι usb c to usb c. 

×
×
  • Create New...