Jump to content

metalmike

Members
  • Δημοσιεύσεις

    363
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by metalmike

  1. 14 minutes ago, ilka71 said:

    δεν μπορει καποιος να δοκιμασει να μου πει ρε παιδια?

    Φίλε μου μόλις το δοκίμασα σε S23+ με τα JBL Live Pro 2 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν είναι θέμα των ακουστικών αλλά του κινητού. Και δεν ξέρω αν έχει γίνει επίτηδες έτσι απο τη Samsung ή έιναι κάποιο bug.

    • Like 1
  2. 16 ώρες πριν, manos_rc said:

    Αυτο ακομα δεν εχει κλειδωσει απ οτι διαβαζω.. Το απλο S24 θα ειναι σιγουρα με exynos ναι. Το 24+ ισως να φοραει snap ομως σε ολες τις αγορες, περιμενω να το δω αυτο και εννοειται δε βιαζομαι, σε 10 μερες ειναι η παρουσιαση. Αν ειναι με exynos και το 24+ προφανως θα κοιταξω το 23αρι.

    Σχετικα με το προβλημα που ειχε εμφανιστει στη καμερα?

    Κι εγώ ακριβώς το ίδιο περιμένω. Απ'οτι φαίνεται θα εχει SD το S24+, για να δούμε...

  3. On 11/12/2023 at 9:28 ΜΜ, 101 said:

    ...Συμφωνώ σε όσα γράφεις. Το κινητό είναι smooth γρήγορο κ λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, κόλλημα κ αστοχία όπως την πρώτη μέρα κ εντελώς out of the box, χωρίς να ζητήσει τπτ παραπάνω. Το θέμα της αντικατάστασης μπαταρίας είναι σίγουρα η πιο οικονομική κ συμφέρουσα λύση.

    Αν κ είμαι της άποψης ότι καλύτερα είναι "να μην μπαίνει χέρι" μετά την γραμμή παραγωγής. Εντούτοις, μιλάμε για το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της Ελλάδας (Smart4All) οπότε δεν θέλω να είμαι απόλυτος.

    (Παρόλα αυτά έχω επιφυλάξεις:  σε αλλαγή μπαταρίας αλλά κ οθόνης σε παλαιότερο,  OnePlus 3T /επίσης 3ετίας - από την ίδια την OnePlus - Πολωνία - στο επόμενο 6μηνο της επισκευής - το κινητό έκλεισε απο μπαταρία κ δεν άνοιξε ποτέ ξανά - δεν είχα όρεξη κ διάθεση να ασχοληθώ περαιτέρω).

    Στο παρόν, η συσκευή έχει ολοκληρώσει πλέον τον κύκλο ζωής της, δεν θα πάρει άλλη επίσημη αναβάθμιση κ δεν ξέρω πόσα security patches θα έρθουν (και αν έρθουν) ακόμα.

    Σίγουρα μετά από τρία χρόνια θέλω κάτι νεότερο, πιο φρέσκο, πιο σύγχρονο.

    Σίγουρα μου έχει κακοφανεί το επίπεδο που έχουν φτάσει οι τιμές σε αντίστοιχες, δυνατές συσκευές,  σήμερα (είχε αγοραστεί σε τρομερή τιμή,  κατά το επίσημο λανσάρισμα στην Ευρώπη...απο το ευρωπαϊκό e-Shop της Realme τότε).

    Κ σίγουρα καλοβλέπω το GT5 Pro αλλά οι απόψεις διίστανται για κυκλοφορία Global Version ή όχι.

    Ειχα στειλει και το δικο μου OnePlus 6 στην Πολωνία για αλλαγή μπαταρίας και η διαδικασία κράτησε ουτε 5 εργάσιμες μέρες, ακραία γρήγορη διαδικασία, μεσα σε 4 μέρες το είχα πάλι πίσω έτοιμο και σένιο. Αργότερα πήρα το S21, έδωσα το OnePlus 6 στην κοπέλα μου και της το έκλεψαν, καλά πήγε αυτό, χαχαχα! Είναι να μην σου κάτσει ατυχία.

    • Like 1
  4. 3 ώρες πριν, 101 said:

    Καλά αυτό το πρόβλημα το έχω κ εγώ εδώ κ έξι μήνες τουλάχιστον.

    Σε μένα,  έχει αρχίσει να δείχνει τα σημάδια του ο χρόνος (πάνω στην μπαταρία) στο 83% η υγεία της (AccuBat)... μετά απο σχεδόν τρία χρόνια αδιάλειπτης χρήσης. 

    Ίσως ήρθε η ώρα για έρευνα αγοράς για το επόμενο...δεν ξέρω πόσο σωστή επιλογή θα ήταν αντικατάσταση μπαταρίας σε αυτή την συσκευή.

    Έχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και κάθε φορά που το χρησιμοποιω μου κάνει εντυπωση ποσο σφαίρα πηγαινει και ποσο smooth ειναι. Εγω σκεψου ειμαι κατοχος S21, χωρις προβλημα βεβαια, αλλα για να καταλαβεις με ποιο αλλο κινητο μπορω να το συγκρινω. Για 'μένα η συσκευή κρατάει παρα πολύ καλά ακόμα, τωρα αν θες απλα αλλαγη και ανανεωση επειδη το βαρεθηκες ειναι αλλο, αλλα δεκτο.

    Αν θες αλλαγή μπαταρίας πάντως επικοινώνησε με τη Smart4ALL International (2160027021) που είναι η εταιρεία για εξουσιοδοτημενο service Realme. Τους είχα στείλει ένα Realme 8 Pro μέσα στην εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης λόγω burn in και έγινε πολύ γρήγορα, καλή εμπειρία γενικά με την όλη διαδικασία.
     

  5. On 22/9/2023 at 7:11 ΜΜ, jabaman said:

    Τελικά υπάρχει κάτι που να μην δημιουργεί προβλήματα με το δακτυλικό αποτύπωμα; Οποία και αν έχω δοκιμάσει εκτός αυτής που βάζει η Smartec το δακτυλικό δεν λειτουργεί όπως πρέπει .


    Βεβαίως, η παρακάτω:

    https://www.skroutz.gr/s/26746185/3MK-Flexible-Glass-Tempered-Glass-Galaxy-S21.html

    Την εχω βάλει 2 φορές και τις 2 με άριστα αποτελέσματα. Κανενα πρόβλημα στα άκρα με θήκες, καλύπτει απόλυτα την οθόνη, εχει οπή στην κάμερα μπροστα κλπ. Δεν ειναι χοντρο tempered glass σαν τα κλασσικα, εχει το μισο παχος αλλά είναι κανονικά γυαλί, όχι ζελατίνα. Κανένα απολύτως θεμα με το δακτυλικό.

  6. Έχετε να προτείνετε καμία καλή και σταθερή βάση αυτοκινήτου για αεραγωγό; Το έχω σε μια σχετικά χοντρούλα θήκη και ζορίζει αρκετά στο βάλε βγάλε και δεν είναι σταθερό γενικά.

  7. On 28/6/2023 at 8:14 ΠΜ, vaggos400 said:

    Καλημέρα. Αφού έβαλα την εφαρμογή accubattery έβγαλε ότι έχω 85 τις 100 υγεία και γύρω στα 4000mah. Που μπορώ να πάω για αλλαγή μπαταρίας

     

    Επικοινώνησε με τη Smart4ALL International (2160027021) που είναι η εταιρεία για εξουσιοδοτημενο service Realme. Τους είχα στείλει ένα Realme 8 Pro μέσα στην εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης λόγω burn in και έγινε πολύ γρήγορα, καλή εμπειρία γενικά με την όλη διαδικασία.

  8. Πηγαιντε στο gallery σε μια φωτογραφια και πατηστε με το δαχτυλο κρατημενο επανω σε ενα αντικειμενο ή προσωπο κλπ και δειτε τι θα γινει σε μερικα δευτερόλεπτα. Καποιοι μπορεί να το ήξεραν ήδη, εγω το ανακάλυψα χτες και είπα να το μοιραστώ. Πιθανόν να χρειάζεται να έχετε κάνει το τελευταίο update.

    • Like 1
  9. On 16/5/2022 at 9:36 ΜΜ, Rayden1 said:

    Αυτό που δεν περίμενα είναι η συσκευή να τρώει κάτι σκαλώματα σε σπάνιες περιπτώσεις, ειδικά όταν ξεκλειδώνω την συσκευή μετά από κάμποση ώρα σε αδράνεια. Αργεί να ανταποκριθεί για μερικά δευτερόλεπτα σε εκνευριστικό βαθμό όμως. Προφανώς θέμα λειτουργικού δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, ίσως να έχει να κάνει και με το refresh rate. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει όμως σε μια τόσο ακριβή συσκευή με αυτό το hardware.

    Ισχυει 100%. Πολλές φορές το βλέπεις να μη μπορεί να κρατήσει το υψηλο refresh rate και χανει frames. Το παρατηρώ σε ανοίγμα εφαρμογών, φακέλων, ξεκλείδωμα κλπ.

  10. 10 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said:

    Το κινητό το πήρα σήμερα.
    Είμαι ακόμα στην διαδικασία εκμάθησής του τηλεφώνου και βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία στησίματος.
    Εντυπώσεις ως τώρα.
    Ποιοτική συσκευή.
    Οθόνη απλά εξαιρετική.προέρχομαι από Samsung.
    Ui επίσης εξαιρετικό.μου θυμίζει κάπως το ui της one plus.
    Πολύ smooth και με ρυθμίσεις για να το φέρεις στα μέτρα πού θέλεις.αρκετό customization.
    Ηχεία πολύ καλά.
    Μέγεθος.να πω την αλήθεια είχα καλομαθει με το μέγεθος του s21 και με ξενίζει κάπως η επιστροφή στην μεγάλη οθόνη και συνάμα μεγάλης συσκευής.θα το συνηθίσω όμως.
    Το βάρος μέσα στα όρια της λογικής.
    Ωραίο στο χέρι.
    Για την κάμερα δεν έχω ακόμα άποψη όπως επίσης και για την μπαταρία.προς το παρόν την κατεβάζει σχετικά εύκολα,αν και λογικό καθώς το σεταρω ακόμα.
    Με smartwatch galaxy watch 4 κανένα πρόβλημα.απόλυτα συνεργάσιμο.
    Η συσκευασία του πληρέστατη.
    Θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη σε λίγες μέρες.

    Στάλθηκε από το RMX3301 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Ευχαριστούμε για το αρχικο review. Ενημέρωσε μας μετα από κάποιες μέρες περι μπαταρίας και κάμερας, ειδικά σε συγκριση με το S21 που είχες. Καλοδούλεφτο.

  11. On 18/3/2022 at 4:00 ΜΜ, seranata said:

    Τη ζελατίνα λες;

    Ναι, αυτή που έχει στην οθόνη σαν προστασία. Αυτη εννοει ο φίλος, όχι αυτές που βγάζουμε απο το πισω μερος κλπ.

    • Like 1
  12. 3 ώρες πριν, seranata said:

    Ποια εργοστασιακή προστασία εννοείς;

    Το κινητό όταν το παίρνεις καινούργιο έχει εγκατεστημένη μια μεμβράνη προστασίας στην οθόνη.

    • Like 1
  13. 1 ώρα πριν, left_ace said:

    Το διάβασα, άλλο εννοώ. Θα προτιμούσα το feedback κάποιων κατόχων να μας πούνε πως συμπεριφέρεται το skin της Realme; Έχεις bugs, τα διορθώνουν; Ρολλάρει καλά; Είναι σταθερό; 

    Χρησιμοποίησα για 2-3 μέρες το Realme GT Neo 2 και μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Δεν το δουλεψα εκτενως για να αντιμετωπίσω bugs ή να καταλάβω επακριβώς τη σταθερότητα του, αλλά όσο το δούλεψα μου φάνηκε ταχύτατο, πολύ όμορφο και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, αρκετά σταθερό μου φάνηκε. Αν κρίνω από OnePlus 6 που το ειχα 3 χρόνια, καποια πολυ μικρα bugs ισως να τα έχει, αλλά μιλάμε για bugs που δεν ενοχλούν στην καθημερινότητα ή επηρρεάζουν τη χρήση ή την γενικότερα καλή εικόνα του κινητού. Βέβαια το θέμα είναι πόσο συχνά θα ενημερώνει η εταιρία το κινητό, πέρα απο τα 3 χρονια OS και 4 χρονια security updates. Αν δεν είχα πάρει μεταχειρισμένο πριν κάνα 2μηνο το Samsung S21 λογικά θα το χτυπούσα αυτό του θέματος μετά τη μικρή εμπειρία μου από το GT Neo 2.

    • Like 1
  14. On 26/2/2022 at 2:19 ΜΜ, giorgos1966 said:

    Καλησπέρα σας. Ηθελα να ρωτήσω εαν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει δυνατότητα καταγραφής κλήσεων. Με ενδιαφέρει λόγω επαγγέλματος (δημοσιογραφικά). Και μία 2η ερώτηση: εχω τώρα το xiaomi mi 10T pro. Aξιζει η αλλαγή; Βασικά με ενδιαφέρει η κάμερα του σε φωτό και βίντεο; Ευχαριστώ.

    Απ'οσο ξέρω, χωρίς κάποιο app, από μόνο του δεν έχει κάποια επιλογή για καταγραφή κλήσεων. Από θέμα κάμερας αρκετά καλύτερο το S21.

  15. 14 ώρες πριν, Lux said:

    Το μαγαζι αξιοπιστο;

    Αν δεν ήταν δε θα το πόσταρα καν. Βέβαια είδα πως πλέον η τιμή του πηγε στην αντιστοιχη του Amazon, στα 749, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Αν κι εγώ πιστεύω πως μετά την κυκλοφορία του δε θα αργήσει να πέσει αρκετά...

  16. 1 hour ago, Lux said:

    Ναι αλλα και εκτος εγγυησης να το στειλω, παλι τα ιδια θα πληρωσω. Οποτε γιατι να το στειλω εντος εγγυησης;

    Εντός εγγύησης πληρώνεις μπαταρία+εργασία
    Εκτός εγγύησης πληρώνεις μεταφορικά+μπαταρία+εργασια

    Τα ίδια σου φαίνονται; Γλυτωνεις τα λεφτα των μεταφορικών για το πηγαίνε-ελα...

  17. 14 ώρες πριν, junglist said:

    Μεταφορικά δεν χρεώνουν.
    Σε μένα με το ΟΡ6 εκτός εγγύησης πλήρωσα μόνο μπαταρία και εργασία.

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
     

    Σωστα, λάθος μου. 

    12 ώρες πριν, Lux said:

    Δλδ αν το στειλω εντος εγγυησης θα πληρωσω μονο την εργασια; Ποιο ειναι το ποσο; Στο reddit εχω διαβασει περιστατικα που το κινητο τους ηρθε με προβλημα πισω, χτυπημενο ή λαθος κολλημενο. Ελαχιστα βεβαια.

    Αν το στείλεις εντός εγγύησης θα πληρώσεις μπαταρία+εργασία, γλυτωνεις τα μεταφορικά. Στις τόσες χιλιάδες άτομα που το στέλνουν, το να γίνουν 5-10 στραβες ειναι λογικο, ανθρώπινα πραγματα ειναι αυτα. Πάντα αυτος που θα γράψει κάτι στο internet συνηθως ειναι αυτος που εχει θεμα, οχι αυτος που δεν εχει. Στην τελικη τους το αναφερεις και το ξαναπαιρνουν πισω. Το support τους ειναι εκπληκτικό.

  18. On 18/2/2022 at 3:10 ΜΜ, Lux said:

    Για λες πριν τα δυο χρονια; 

    Για να είσαι μέσα στην εγγύηση και να μην πληρώσεις την αξια της μπαταρίας.

  19. On 16/2/2022 at 12:13 ΠΜ, Lux said:

    Θα μπορουσε και καλυτερα! Βεβαια το φορτιζω μεταξυ 20-80%, οποτε μονο 60% της μπαταριας.

    Προσωπικα δε βρισκω το λογο να το φορτιζω 20-80%. Καταλαβαινω γιατι το κανεις, για να προστατεψεις τη μπαταρια και να σου κρατησει παραπανω, αλλά πόσο παραπάνω πιστευεις οτι θα κρατησει; 3-6 μηνες; Μετα τα 2 χρονια ολες ειναι για αλλαγη. Το βρισκω τσαμπα ταλαιπωρια να νταντεύεις το κινητο. Μπορεις πριν τα 2 χρονια να το στείλεις στην OnePlus και να στην αλλαξει και να το εχεις πισω σε 4-5 εργασιμες. Με το 60% χανεις σχεδον τη μιση αποδοση της καθε μερα.

  20.   

    On 16/9/2021 at 4:48 ΜΜ, metalmike said:

    Καλησπέρα σε όλους. Σαν πιθανός μελλοντικός κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Υπάρχουν tempered glasses που να δουλεύουν με τον screen fingerprint scanner ή να τα ξεχάσω με το συγκεκριμένο κινητό; Και αν ναι, μπορείτε να μου προτεινετε 1-2 που έχετε δοκιμάσει;

    Για όποιον ενδιαφέρεται, μιας κι εγώ έψαχνα κάποιο...μόλις εγκατέστησα αυτό το flexible tempered glass --> https://www.skroutz.gr/s/26746185/3MK-Flexible-Glass-Tempered-Glass-Galaxy-S21.html ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από εδώ --> https://www.youtube.com/watch?v=vHvdepT1qfs 

    Σε μικρό χώρο, χωρίς πολύ σκόνη, με καλό φως και πολλή προσοχή εγκαταστάθηκε άψογα χωρίς τη παραμικρή σκόνη από κάτω, ούτε η εργοστασιακή δεν ήταν τοσο ίσια εγκατεστημένη, ισως η καλυτερη εγκατάσταση tempered glass που έχω κάνει. Το δαχτυλικο λειτουργει κανονικα οπως πριν με την εργοστασιακη ζελατινα, δε χρειάστηκε καν να το ξαναπερασω απο την αρχη ούτε να ενεργοποιήσω το αυξημένο touch sensitivity. Σίγουρα δεν ειναι σκληρό άκαμπτο γυαλί (έχει όμως την αίσθηση γυαλιού στην αφή) αλλά φαίνεται καλής ποιότητας και σιγουρα προστατεύει περισσότερο από μια ζελατίνα. Με μια Spigen Thin Fit που το έχω, αμα μπει καλά, δεν έχει φόβο να ανασηκωθεί από τη θήκη.

×
×
  • Create New...