Jump to content

takissam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    609
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    87.5%

Δημοσιέυσεις posted by takissam

  1. Τον τελευταιο καιρο κυκλοφορει μια πανδημεια στα iphone μετα απο αλλαγη οθονης και αναβαθμιση του ios να βγαζει σφαλμα error 53.

    Να το εχεις στα υποψην γιατι μπορει να βρεθεις προ εκπηξεων οπως την επαθα και εγω.

    Καλο ειναι να απευθυνθεις σε επισημο service για να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

     

    Ευχαριστώ για το tip!

    Απλά (αν έχω καταλάβει σωστά) τα επίσημα service αναφέρουν αντικατάσταση και όχι αλλαγή οθόνης...

  2. Καλησπέρα σε όλους.

    Πιθανώς να έχει συζητηθεί ξανά, αλλά χάθηκα κάπου στις τόσες σελίδες.

    iPhone 6 (μιας εβδομάδας) και σπασμένη οθόνη μετά από πέσιμο (πραγματικά γελοίο...).

    Μικρή έρευνα που έκανα πάω για ~360€ και αντικατάσταση, ή ~220€ για αλλαγή οθόνης. Έχετε κάποια εναλλακτική?

     

    Ευχαριστώ προκαταβολικά.

  3. Κατεβασα την 2.0.4 αλλα τιποτα... 2 φορες εκανα εγκατασταση κιολας... δεν καταλαβαινω πως γινεται να το βρηκε εχθες.. κ σημερα να μην μου το βρισκει με τπτ...

     

    Μπορεί να είναι περιττό ή να το έχεις κάνει ήδη, αλλά δοκίμασες να κάνεις ένα restart στο κινητό (όχι στο pc)... Στο λέω γιατί είχε κολλήσει και το δικό μου τις πρώτες φορές που έκανα τη σύνδεση.

  4. Λοιπον και λιγα λογια για το κινητο (οχι μονο για την αγορα...) :

    Ως mp3 player πολυ καλο. Καλη αποκριση στα μπασα (οχι ιδιαιτερα απο το ηχειο αλλα ok), ειδικα με ενα ζευγαρι καλα ακουστικα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο! Ενταση ικανοποιητικη και μαλιστα σε συγκριση με ενα nano πολυ πιο δυνατη!

    Τωρα κλασικα κολληματακια κατα το serfαρισμα ειναι αναμενωμενα. Wi-fi mode πολυ καλο και τελος πολυ καλη ταχυτητα μεταφορα δεδομενων στο pc μεσω USB.

    Φορτωμα ακομα με εφαρμογες "τριτων" δεν εχω κανει αλλα μολις βρω περισσοτερο χρονο θα γινει και αυτο.

    Αυτα τα λιγα για τωρα απο εμενα :)

  5. Δηλώνω το παρόν, ως ένας ακόμα καινούργιος κάτοχος του N91 Music Edition!!

    Μόλις το είδα στο web store της Cosmote, στην αρχή δεν το πίστεψα... Πήγα λοιπόν από εκεί και όντως υπήρχε! Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν το "τσίμπησα" και το απογευματάκι θα πέσει αναλυτική χρήση. Θα επανέλθω σύντομα λοιπόν με σχόλια ερωτήσεις εντυπώσεις.

     

    p.s. είναι ακόμα διαθέσιμο...όσοι πιστοί τσεκάρετε... ;)

     

    Φιλικά Τάκης

  6. Από τη δυτική Ελλάδα είναι και μάλλον 6+

    Και που το βασιζουμε αυτο??

    Λετε να περιμενουμε τπτ μεγαλυτερο???

  7. Same here...Μολις γυρισα απο την προβολη. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε αλλα οπως λεει κ ο charmed_powers το ειδα ευχαριστα. Και οχι δεν τρομαξα...

    Επισης μου αρεσε οτι σε καποια σημεια στο δωματιο "χανεται η μπαλα" και γινεται της κακομοιρας :D αλλα νομιζω αρκετα ειπα!

  8. Καλημερα και καλη εβδομαδα στο forum. Θα ηθελα μια μικρη βοήθεια.

    Ενδιαφερομαι να απεικονισω κλασματα και δυναμεις σε ενα εγγραφο word!

    Πως ειναι αυτο εφικτο?? So far καθε δυναμη την εγραφα με το συμβολο " ^ " αλλα τωρα κατι τετοιο δεν με ικανοποιει. Καθε βοηθεια πολιτιμη!!:)

  9. Καλησπερα..Επαναφερω λιγο το topic για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το 4550a.

    Οκ απο τοτε που το αγορασα κατα καιρους μου παρουσιαζε προβληματακια που και που με το να διαβαζει CD ή DVD και ξερω οτι το συγκεκριμενο NEC δεν ειναι και σπουδαιο reader. Τωρα ομως τελευταια (αρκετο καιρο δηλαδη) δεν διαβαζει ουτε καν τα αδεια CD,DVD (ανεξαρτητως μαρκας.) Περασα το τελευταιο firmware μπας και δω καποια διαφορα, αλλα τζηφος. Any suggestions???

  10. Εγω παντως το επιχειρησα επιτυχημενα προσφατα!! Απο το ενα νουμερακι διεγραψα την διευθυνση (δηλαδη το onoma@mycosmos.gr) και το εκανα main σε ενα αλλο νουμερο καρτοκινητο!
  11. Λοιπον ακου πως εχουν τα πραγματα...

    Ουσιαστικα οι υπευθυνοι του mycosmos δεν κανουν καποια ενεργεια για να επενεργοποιησουν τον λογαριασμο του e-mail οταν απενεργοποιηθει ο αριθμος.Υπαρχουν τωρα οι εξης επιλογες:

    -Να μην αλλαξεις τιποτα μιας και θα κανεις φορητοτητα το νουμερο θα ειναι ακομα κατωχυρωμενο, απλα δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση τι γινεται με τις ειδοποιησεις μεσω sms.

    -Να διαγραψεις το ονομα της διευθυμσης και να το κατωχυρωσεις σε ενα καρτοκινητο cosmote.

    Παντως να σου πω οτι χρησιμοποιω ενα account εδω και μια 4ετια αφου εχει απενεργοποιηθει το συγκεκριμενο τηλεφωνο...

    Mycosmos rules :p

  12. Δοκιμασε πιο απλα στον firefox να πατησεις ctr+s και να αποθηκευσεις την σελιδα . Ψαξε μετα λιγο στο φακελο που δημιουργειται και λογικα θα βρεις το μουσικο αρχειακι. Εκτος αν το site σχεδιασμενο σε flash που τοτε αλλζουν τα πραγματα..
  13. Χαιρετω τους φιλους Nokia-δες!! Μια ερωτησουλα... Ειναι εφικτο οταν εχουμε συνδεδεμενο το hands-free, να μην εχουμε ηχο κλησης απο το κινητο, αλλα να ακουγεται μονο στα ακουστικα??? Και αν ναι πως???

    Thanx in advance!!!

  14. έχω ένα αρχείο ISO που είναι 2 GB στο σταθερό και επειδή δεν έχω DVD-R σε εκείνο τον υπολογιστή θέλω να το περάσω στον φορητό να το γράψω σε ένα DVD. το θέμα είναι ότι καλώδιο για μεταφορά δεν έχω, άρα μόνο μέσω USB stick των 512 (:lol: ) θέλω μέσω winrar να το χωρήσω σε parts των 480ΜΒ. το κάνω add to archive αλλά εκεί που λεει split to volumes,bytes δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να συμπληρώσω. έχω δοκιμάσει πολλούς συνδιασμούς αλλά τπτ...

     

    Πολυ απλα εκει που λεει split to volumes, θα κλικαρεις και θα πληκτρολογησεις 480m .

    ;)

  15. μαλλον δεν υπαρχει....η δεν το εχει δοκιμασει κανεις εε?:rolleyes:

     

    Σαφως και υπαρχουν!! Π.χ. πριν αρκετα χρονια ειχα αγορασει μια φθηνη ψηφιακη (μαρκας Jaga) η οποια γινοταν και web cam με αναλυση 640x480. Μαλιστα οι επιδοσεις της δεν ηταν κ τοσο καλες κ απο τοτε η χρηση της ειναι μονο ως web cam :)

  16. Βλακείες μωρέ.Αν ήθελαν θα ερχόντουσαν.Λες και θα τους κοστίσει τόσο πολύ πια να πληρώσουν αεροπορικά εισητήρια για να έρθουν ε?

    Τουλάχιστον ήρθαν οι Tool!!!

    Όσο για SOAD που ανέφερες dexter_...είδωμεν!

    Κάπου είχαν πει ότι θέλουν κάποια στιγμή να παίξουν στην χώρα μας οπότε...

    Just for the record να αναφερουμε οτι οι S.O.A.D. εχουν ερθει στη χωρα μας...Ομως ως νεα και πρωτοεμφανιζομενη μπαντα (κ ομολογουμενως τελειως απειρη) καθως επισης ως support στους Slayer, μονο αποδοκιμασιες εξελαβαν απο το (ωριμοτατο!!!) ελληνικο κοινο....

  17. Κοιτα...το Multirama στην Αθηνα το εχει και σου το δινει να το δεις live.Λογικα παντα θα εχεις την ηδια δυνατοτητα στη συμπροτευουσα. Τα ακουστικα του εχουν αρκετα καλη αποδοση (με πολυ καλη αποδοση των μπασων).\

    Δεν πιστευω οτι ειναι αναγκαια η αντικατασταση τους, εκτος και αν εχεις πολυ υψηλες απαιτησεις στον ηχο σου.

    Γενικοτερα το V εχει κερδισει πολλες θετικες εντυπωσεις. Βεβαια μπορεις να δεις στο iPod το radio σαν εξτρα αξεσουαρ... ;) αλλα ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα!

  18. Eδωσα το nano 1GB που ειχα και πηρα το 2nd Generation με τα 8GB.

     

    Ολα καλα και ωραια αλλα θελω να ρωτησω οσους εχετε nano 2ης γενιας, πως ηταν συσκευασμενο. Το δικο μου ηταν σε μια πλαστικη διαφανη θηκη, που χωραγε ισα ισα το iPod, τα ακουστικα του και οδηγιες στα Αγγλικα. Καμμια σχεση με την τετραγωνη χαρτινη συσκευασια του 1ου nano που ηταν φοβερη απο design και περιελαμβανε επιπλεον ελληνικες οδηγιες μια μαυρη θηκη και cd με το iTunes.

     

    Τι θα κανουν οσοι δεν ξερουν αγγλικα ή δεν μπορουν να κατεβασουν το iTunes απο το Internet?

    Οντως ετσι ειναι η συσκευασια των 2g Nano...Αν δεν κανω λαθος αυτα που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα εχουν σαν εξτρα το ελληνικο documentation (μαλιστα οχι μεσα στο κουτι αλλα καπως κολλημενο απεξω).

  19. H αλήθεια είναι ότι σε υπερ-κατάστημα δεν πήγα ...

    Και δεν πήγα γιατί λόγω πεπιεσμένου χρόνου και βιασύνης, πάντα κάτι μου διαφεύγει ... Διαβάζω τα specs πάνω στα κουτιά βιαστικά και κάποια πράγματα μου ξεφεύγουν...

     

    Δυστυχώς ή ευτυχώς το ίντερνετ ενημερώνει καλύτερα σε τέτοια θέματα.

     

    Τέσπα. Αυτά τα 2ης κατηγορίας θυμάσαι σε ποιο online shop τα είδες ?

    Θα σου στειλω pm για να μην θεωρηθει διαφημιση... ;)

  20. Πολύ-πολύ σωστός ... Για αυτό άλλωστε τα του EBAY δεν είναι και τα καλύτερα ποιοτικώς και για αυτό είναι ΤΟΣΟ φτηνά!

    Ενα απλό παράδειγμα π.χ. είναι η μπαταρία λιθίου που γρήγορα τα "παίρνει" στο κρανίο..

     

    Ομως!Ομως! Θα ήθελα να ερχόντουσαν και στην Ελλάδα και άλλοι κατασκευαστές και να υπήρχε ποικιλία στην αγορά ώστε να είχαμε την δυνατότητα επιλογής.

    Τώρα έτσι όπως είναι η αγορά εδώ, είναι κλειδωμένη σε 2-3 κατασκευαστές και μέχρι εκεί.

     

    Μονοπωλιακό καθεστώς ή τυχαίο γεγονός?

     

    Κοιταξε δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο απαραιτητα.Υπαρχει πολυ μεγαλη γκαμα MP3 player!!! Μια βολτα σε υπερκαταστηματα τυπου Media Markt Fnac κλπ θα σε πεισει!!! Επισης υπαρχουν πολλα on-line shops (και μαλιστα ελληνικα) που διαθετουν αυτα τα "δευτερης κατηγοριας" (αν μπορεις να τα πεις ετσι) mp3 players. Π.χ. το δευτερο link που παραθετεις το εχω πετυχει στο παρελθον με ελαχιστη διαφορα τιμης.:)

×
×
  • Create New...