Jump to content

odontiatros1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.032
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

odontiatros1986's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δώσε πληροφορία στο λαό φίλε! Κανέναν δεν πρήζεις! Είμαστε κι εμείς που περιμένουμε τα καλά νέα με τη χρεωστική στα δόντια για να ρίξουμε την παραγγελία!
  2. Βλέπω ότι η Vodafone έχει την καλύτερη τιμή μεταξύ των επισήμων πωλητών Samsung και μία από τις καλύτερες τιμές overall. Αν αγοράσω τη συσκευή από τη Vodafone, αυτή θα έχει εγκατεστημένο και bloatware της Vodafone;
  3. Ναι. Λες να έχει οφείλονται σε αυτό τα κολλήματα; Πάντως πριν το τελευταίο update όλα έτρεχαν ικανοποιητικά.
  4. Κι εγώ έχω κολλήματα, κυρίως όταν επιστρέψω στην αρχική οθόνη βγαίνοντας από κάποιο app.
  5. Τώρα που το λες, και σε εμένα το ίδιο γίνεται. Δεν το είχα προσέξει.
  6. Έχεις δίκαιο, στην καρτέλα "πρόσφατες κλήσεις" λειτουργεί η αναζήτηση πάνω-πάνω, εγώ δε διευκρίνισα σωστά. Στην ίδια καρτέλα, πατώντας το κουμπί για το αριθμητικό πληκτρολόγιο κάτω δεξιά, στο αριθμητικό πληκτρολόγιο μου εμφανίζει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες. Εκεί είναι που δε μπορώ να κάνω αναζήτηση στα ελληνικά.
  7. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν αναφέρομαι στην αναζήτηση στην καρτέλα "επαφές" με εικονίδιο ένα ανθρωπάκι, αλλά στην αναζήτηση στην καρτέλα "πρόσφατες κλήσεις" με εικονίδιο ένα ακουστικό. Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι και σε αυτήν την καρτέλα λειτουργεί η αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες;
  8. Στην εφαρμογή Τηλέφωνο, στην καρτέλα με εικονίδιο το ακουστικό, μετά το update η αναζήτηση γίνεται μόνο στα αγγλικά. Ξέρει κανείς αν αλλάζει κάπως αυτό; Ευχαριστώ.
  9. Ανάλογης παλαιότητας το Mi Max 3 μου, ανάλογο SOT (7 ώρες). Έχω την εντύπωση ότι η γήρανση της μπαταρίας ήρθε εντυπωσιακά γρήγορα, παρότι ήμουν πολύ προσεκτικός με τις φορτίσεις (περίπου από το 40% ως το 80%).
  10. ΚΤΗΝΟΣ! :X (Και ένα καταχρηστικό Υ.Γ.: 12 χρόνια, 1.000 μηνύματα! :bow:)
  11. Xiaomi discontinues Mi Max and Mi Note lines - GSMArena.com news
  12. Πάντως μετά το update δεν είδα αλλαγές στην αυτόματη φωτεινότητα. Όταν βρίσκομαι σε σκοτεινό περιβάλλον, η οθόνη σχεδόν σβήνει.
  13. Εδώ και λίγο καιρό η αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης είναι αναξιόπιστη. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση;
  14. Όντως, δεν υπάρχει λόγος να γίνει σεμεδάκι η οθόνη μίας έτσι κι αλλιώς μεγάλης συσκευής. Τα 3-4 mm επιπλέον οθόνης δεν αξίζουν το πετσόκομμα.
  15. Το camera2 API είναι ενεργό στη νέα dev;
×
×
  • Create New...