Jump to content

tenzz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tenzz

  1. Καλησπέρα παιδιά,

    Υπάρχει τροπος σε δικαρτο κινητό να δουλεύει το wificalling της μιας κάρτας με τα δεδομένα της δεύτερης?

    Πχ, αν η sim1 δεν έχει σήμα, να δέχομαι κλήσεις μεσω wificalling με τα δεδομένα από την sim2.

  2. Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. 

    Του χρόνου θα πάω για έναν μήνα στην Ιταλία. Μήπως έχει κανένας εμπειρία για να με συμβουλέψει για το ποια είναι η πιο φθηνή λύση για να έχω πάνω από  30-40Gb? Έχω what's up. Θα είναι μήπως καλύτερα να πάρω ιταλική κάρτα?

  3. Το κινητό είχε ίντερνετ. Απλά τελευταίο καιρό είναι μόνιμα στο σπίτι συνδεδεμένο με wifi. Σήμερα έκλεισα το wifi και δεν γίνεται τίποτα.  Δοκίμασα να αλλάξω και το όνομα του apn σε internet, τίποτα.

    ***Τελικά μόνο με factory reset επανήλθε. Ευχαριστώ πάντως. 

  4. Καλησπέρα,

    Έχω ένα πρόβλημα με ένα a21s. 

    Δεν συνδέεται με τίποτε με mobile data. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων, ανοιγοκλεισιμο mobile data και airplane mode, αλλαγή δικτύου από 4g σε 2g και τουμπαλιν, τίποτα. Ούτε σε 4g ούτε σε 3g βγάζει καν το εικονίδιο για mobile data πανω στην μπάρα με το σήμα? 

    Μόνο factory reset δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει?

    Ευχαριστώ προκαταβολικά

  5. Και εγώ εκεί κοντά είμαι. Πάλευα να μαζεύω xps και ψιλοαπογοητευτηκα όταν πήγα στο 3ο και δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Ίσως στο 5ο θα έχει κάτι σαν επιβράβευση στους πιστούς συνδρομητές.

    Πάντως καλή η κίνηση με την αύξηση στο daily bonus. Δείχνει τουλάχιστον ότι ψάχνονται. Είναι κάποια δωρεάν GBytes έξτρα στον μήνα

  6. Καλημέρα σε όλους.

    Επειδή με αφορούσε το θέμα το παρακολουθώ εδώ και καιρό.

    Καταρχήν παρακολουθώ μια διαφωνία που κάλιστα θα μπορούσε να αφορά ποδοσφαιρικές ομάδες αντί για παρόχους τηλεπικοινωνίας .

    Τα πράγματα είναι απλά, ενας από τους λόγους που έχουμε καρτοκινητό αντί για συμβόλαιο είναι ότι μπορούμε να κάνουμε φορητότητα προς τα εκεί που μας συμφέρει. Όποτε με το να κατηγορουμε μια εταιρία ότι δεν μας προσφέρει αυτό που περιμέναμε δεν καταφέρνουμε τίποτα. Απλά φεύγουμε  (όπως έκανα εγώ)

    Μπορούμε όμως να τους κατηγορήσουμε ότι δεν μας προσφέρουν 30 λεπτά ομιλίας και 1 gb δωρεάν σε όλους, όταν το κινητό πλέον είναι απαραίτητο για να επιβιώσεις στην κοινωνία, ακόμα και στο ποιο απλό , να βρεις μια δουλειά ή να κάνεις μια αίτηση σε έναν δημόσιο φορέα. Πλέον δεν είναι πολυτέλεια ή επιλογή το να έχεις κινητό, αλλά είναι απαραίτητο. Φανταστείτε τι πιθανότητες έχεις να πάρεις μια δουλειά αν πας σε μια συνέντευξη και όταν σε ρωτήσουν το νούμερο του κινητού σου εσύ τους πεις ότι δεν έχεις κινητό. Η τεχνολογία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι ιδιοκτησία μιας ή περισσότερων ιδιωτικών εταιρειών που μας το πουλάνε σε όποια τιμή τους βολεύει. 

    Τώρα, επειδή αναφέρθηκε το καρτέλ, δεν θέλουμε ούτε το καρτέλ που όλοι δίνουν τα ίδια, ούτε κάθε εταιρία να δίνει ότι δίνουν και οι άλλες. Θέλουμε κάθε εταιρία να δίνει κάθε φορά περισσότερα αποτι δίνουν οι άλλες. Αυτό είναι και ο ελεύθερος ανταγωνισμός που λειτουργεί υπέρ των καταναλωτών. Εσύ δίνεις 300, εγώ δίνω 600. Εσύ δίνεις 600 , εγώ δίνω απεριόριστα. Εσύ δίνεις απεριόριστα, εγώ δίνω απεριόριστα σε καλύτερη τιμή, και πάει λέγοντας. 

    Τέλος, στην Ελλάδα τουλάχιστον , η επιλογή παρόχου δεν έχει να κάνει μόνο με το τι προσφέρει, αλλά και την ποιότητα του σήματος στην περιοχή που ζούμε. Ζωντανό παράδειγμα, επειδή έχω δικαρτο, η μια κάρτα δίνει 4 μπάρες σήμα 4g και η άλλη 2 μπάρες. Διαλέγω την πρώτη. Σε μια άλλη περιοχή μπορεί να γίνεται το αντίθετο. Αν ζούσα σε εκείνη την περιοχή θα διάλεγατην δεύτερη. 

    Καλή συνέχεια.

     

  7. Όντως...

    Τελικά αποφάσισα να βάλω Cosmote tv με 8.20, και να αφήσω το συμβόλαιο στο σπίτι να τρέχει με τον μήνα, μιας και περιμένουμε μέσα στο χρόνο η Cosmote να ρίξει τις τιμές στα πακέτα με τον διπλασιασμό που θα κάνει στις ταχύτητες.  

  8. Καλησπέρα,

    Θα μπορούσατε να μου πείτε αν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος των εικονιδίων στο Cosmote app μέσα από το tv box που δίνει η Cosmote?

    Ο πατέρας μου που έχει θέμα με τα μάτια του δυσκολεύεται πολύ.

    Επίσης υπάρχει τρόπος με το που ανοίγει το box να πηγαίνει κατευθείαν στα κανάλια, όπως με τη συμβατική τηλεόραση? 

    Ευχαριστώ. 

  9. Καλησπέρα παιδιά,

     Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με τη Vodafone για το ίντερνετ στο σπίτι (24αρα που κλειδώνει στα 13 για 21€) και σκέφτομαι να ανανεώσω. Η Vodafone μου δείχνει 30αρα (δεν πάει παραπάνω) στα ίδια λεφτά ή 25€ με tv. Η cosmote 50αρα στα 29€ και 31€ με tv. 

     Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να κάνω καινούργιο συμβόλαιο ή να περιμένω μερικούς μήνες μήπως πάρω κάποια καλύτερη προσφορά από την Cosmote για την 50αρα. Απτη μια είναι καλή ιδέα να πάω για την 30αρα στα ίδια λεφτά αλλά από την άλλη είναι και ρίσκο το 24μηνο συμβόλαιο. Τι λέτε?

    Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την τηλεόραση. Ο πατέρας μου ενδιαφέρεται να βλέπει κανένα ντοκιμαντέρ. Νομίζετε αξίζει να δοκιμάσω ή θα είχε ποιο πολλές επιλογές με μια συνδρομή στο νετφλιξ? Η κοσμοτε αξίζει τα παραπάνω χρήματα?

     

  10. Στην Cosmote έχει κανονικά. Ήλπιζα να το ενεργοποιήσουν και στην Vodafone με το καινούργιο update αλλά αποτι φαίνεται το ενεργοποίησαν μόνο για το 5G μοντέλο.

  11. On 26/9/2021 at 8:53 ΠΜ, guru11 said:

    Κανένα νέο για ενεργοποίηση του VoLTE και wifi calling για Vodafone έχουμε;

    Στείλτε μήνυμα στην Realme να το ενεργοποιήσει σε όλα της τα κινητά. Άμα τους πρηξουμε μπορεί και να το κάνουν.

  12. Γειά σας.

    Ψάχνω ένα φθηνό smartphone για την μάνα μου από Ελλάδα.

    Θα ήταν τέλεια αν έκανε γύρω στα €60-70.

    Θα είναι το πρώτο της smartphone οπότε δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο. Επίσης διέλυσε το παλιό της κινητό και χρειάζεται καινούργιο άμεσα οπότε δεν έχω την πολυτέλεια να παραγγείλω από το εξωτερικό, θα πρέπει να γίνει από μαγαζί στην Ελλάδα.

    Ευχαριστώ

  13. Η αλήθεια ειναι ότι θα προτιμούσα κάτι σε 4.5" αλλά όλοι μιλάνε για το Redmi και είπα να κάνω την υπέρβαση:D . Αλλά 5" είναι υπερβολικά πολλές για μένα. Βασικά τα ποιο σημαντικά πράγματα για μένα στο κινητό είναι η μπαταρία, η RAM και να έχει καλό σήμα σε 3G και WiFi. Αν η κάμερα δεν ήταν χάλια θα ήταν ακόμα καλύτερα.

    Όσον αφορά το budget είναι το πολύ 120E. Κάτι μεταξύ 80-120 θα έλεγα.

  14. Καλησπέρα παιδιά.

    ψάχνω για καινούργιο κινητό αλλά θέλω κάποιο με οθόνη το πολύ 4.7".

     

    Μετά απο κάποια αναζήτηση κατέληξα στο Xiaomi Redmi 2 pro αλλά κολλάω λίγο βλέπω ότι θέλουν 120E για παλιό μοντέλο όταν σε μεγαλύτερη οθόνη υπάρχουν καλύτερα κινητά για τα ίδια λεφτά . Μπορειται να με βοηθήσετε και να μου πείτε αν έχω κάποιες άλλες επιλογές , και εάν αξίζει να πάρει κάποιος το εν λόγω κινητό την σήμερον ημέρα ?

    Το budget είναι το ανώτερο τα 120 αλλά θα προτιμούσα να είναι και αρκετά ποιο κάτω αν είναι δυνατόν.

×
×
  • Create New...