Jump to content

xaritos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xaritos1

  • Ημ. Γέννησης 11/09/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xaritos1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το κινητό βγαίνει με φορεμένο screen protector, αυτό φαίνεται τουλάχιστον στο δικό μου ότι προεξέχει λίγο αν σε κατάλαβα καλά. Φαίνεται η διάφορα και στο ακουστικό και την μπροστινή κάμερα.
  2. nano sim παιρνει.
  3. Το εχω το κινητο εδω και λιγες μερες αγορασμενο απο κωτσοβολο στα269. Πρωτες εντυοωσεις παρα πολυ θετικες. Πολυ ομορφο,ελαφρυ και γρηγορο. Η μπαταρια του πολυ καλη για παραδειγμα χθες το εβγαλα απο την φορτιση στις 8 το πρωι και στις 2 ωρα το βραδυ ηταν στο 10% με αρκετη χρηση και δεδομενα και wifi οαντα ανοικτα(δεν τα κλεινω ποτε). Η οθονη φοβερη με επιλογη στι αυτοματο κατω απο τον μεσημεριανο ηλιο και βλεπεις πεντακαθαρα( ειχα συνηθισει απο το s4 που ειχα πριν με φωτεινοτητα φουλ και στο ηλιο δεν εβλεπες σχεδον τπτ). Στα αρνητικα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι το φωτακι ειδοποιησεων το οποιο ειναι λιγο αδυναμο και δεν αναβει για ολες τις ειδοποιησεις το οοοιο ισως εγω δεν το εχω βρει π.χ αναβει οταν εχω καποια αναπαντητη ή sms αλλα δεν αναβει οταν εχω καποιο μνμ στο viber ισως καποιο που ειχε και πριν huawei να ξερει και να μ πει αν το ρυθμιζεις απο καπου. Επισης σημερα δοκιμασα πρωτη φορα το gps και μου εχασε στιγμιαια 3-4 φορες την πορεια που ακολουθουσα και εδειχνε οτι παω αλλου αλλα επανερχοταν σχεδον αμεσως μπορει απλα να ετυχε βεβαια θα το ξαναδοκιμασω.
  4. πάνω που είχα αρχίσει να το γλυκοκοιτάζω!!!!!καλή επιτυχία!!!!
  5. να σημειώσω ότι έχω 4.3 και η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, το μόνο θέμα μου είναι τα updates όποτε με odin δεν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? κάλο είναι να βάλω ελληνικό firmware έχετε να προτείνεται κάποιο δοκιμασμένο??
  6. Καλη χρονια σε ολους!!! Ειμαι κατοχος τοθ s4 9505 τον τελευταιο μηνα. Προχθες αποφασισα να κατεβασω το kies να το δω τι λεει. Να σημειωσω ειναι το πρωτο μου android. Συνδεω το κινητο στο υπολογιστη και το kies μου βγαζει το εξης μηνυμα : your device current firmware is not supported to update via kies.pda:mj7,phone:mj7,csc:mj8(alb) ψαχνοντας βρηκα οτι το csc δεν ταιριαζει με το firmware που εχω γιαυτο μου βγαζει αυτο το μηνυμα και πρεπει να το ρουταρω για να αλλαξω το csc, ρουταρωντας το κατεβαζω και βαζω οποιο firmware θελω?? μετα θα παιρνω κανονικα updates μεσω οτα/kies? ο knox θα μετρησει και θα χασω εγγυηση?? επισης δοκιμασα στο kies firmware update and initialation για να μαθω χωρα προελευσης αλλα μου βγαζει οτι GT-I9505 does not support initialising, γιατι??
  7. καμια πληροφορια για την επισημη κυκλοφορια της 7.1 και συγκεκριμενα για το 9860???
  8. Αν εχει καποιος το κινητο εχει βρει θηκη σε καταστημα (εκτος απο ηλεκτρονικα καταστηματα)??και αν ναι που??
×
×
  • Create New...