Jump to content

Enzo_F

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Enzo_F

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Enzo_F's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα...το κινητό δεν στελνει μηνυματα!! Μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει " Memory full. Close application and try again". Τι να κάνω?
  2. Ναι και πάλι τζιφος! Να τονίσω οτι με την 3G κάρτα της cosmote έχω πρόβλημα...με μια αγγλική που έχω βάλει (O2) λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Να τονίσω πως η κάρτα της cosmote λειτουργεί κανονικά στο άλλο κινητό που έχω.
  3. To εκανα αλλα δεν καταφερα τιποτα!!
  4. Γεια σας παιδια Έχω ένα iPhone 3G 16GB και απο τις πρώτες μέρες που το πήρα έχω συνέχεια πρόβλημα με τις εισερχόμενες και τα εισερχόμενα μηνύματα. Έβαλα καινούργια sim μήπως και φτιάξει αλλα και πάλι τίποτα. Μια λειτουργεί μια όχι! Να πώ επίσης οτι η κάρτα λειτουργεί κανονικά σε άλλο κινητο και αν βάλω άλλη κάρτα στο iphone αυτο λειτοργεί ρολόι! Μηπως μπορείτε να μου πείτε ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και πώς μπορεί να λυθεί?
  5. Παιδια έχω πάρει ένα Samsung G810 μέσω ebay. Το θέμα είναι οτι έχει αγγλικά και όχι Ελληνικά....υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω ελληνικό firmware? Ψάχνοντας βρήκα κάποια αρχεία για να κάνω flashαρισμα την rom αλλα ειναι μπέρδεμα και δεν μπορώ να τα καταφέρω. Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει πώς μπορώ να τα περάσω Ελληνικά θα του είμαι ευγνόμων!
×
×
  • Create New...