Jump to content

Nanoula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nanoula

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Nanoula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα! Ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και πολύ καιρό τον τίτλο ενός κομματιού που παίζει σε διάφορες ελληνικές σειρές του mega (Παπακαλιάτης, Καπουτζίδης..!) Σε άλλο thread του forum ειπώθηκε ότι είναι από το Unfaithfull soundtrack του Kaczmarek αλλά παρόλο που μοιάζει πολύ, δεν είναι από το συγκεκριμένο δίσκο... Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει!! Το βρήκα και στο παρακάτω επεισόδιο απο τις Σαββατογεννημένες. Παίζει στα λεπτά 16:54 - 18:20 περίπου.. Ακούγεται λίγο στο βάθος, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι το έχουμε ακούσει πολλές φορές.. http://www.greektube.org/content/view/72039/2/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλό ξημέρωμα !
  2. Έμαθα πρόσφατα σχετικά με την εκπομπή ακτινοβολίας από το ανθρώπινο σώμα, η οποία είναι μετρήσιμη και η ανίχνευσή της μπορεί να λειτουργήσει διαγνωστικά αλλά και θεραπευτικά. Η μέθοδος στηρίζεται στο φαινόμενο του βιοσυντονισμού και συγκαταλέγεται στις μεθόδους τη εναλλακτικης (:blink:) ιατρικης (λεπτομέρειες εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Bioresonance_therapy ) Τι πιστεύετε, θα μπορούσε η σειρά των πειραμάτων στο CERN να συμβάλλει στην αποδείξη-ή μη- της μεθόδου? Επειδή οι γνώσεις μου στη Φυσική έιναι σε επίπεδα λίγο ψηλότερα του Λυκείου και δεν μπορώ να αξιολογήσω σε βάθος τα πειράματα, αναρωτιέμαι αν κανείς από σας μπορεί να συνδέσει κάπως τα δυο αυτά αντικείμενα.. (Υ.Γ: Με δεδομένο ότι αν υπάρχει τελικά συσχέτιση, θεωρούμε.. "αμελητέα " την ύπαρξη των φαρμακευτικων εταιρειων..:worry::blink: μη ξεχνιομαστε!!:lol::lol: ) Ευχαριστω!!! :rolleyes:
  3. Παιδιά, επείγον!!! Ξέρει κανείς το κομμάτι που παίζει στην καινούργια διαφήμιση του SUBARU impreza?? Θυμίζει φλαμένγκο (αλλά ειναι κατά βάση beat) και στη διαφήμιση δείχνει μια flamengo χορεύτρια και ένα αυτοκίνητο που βγαίνει μέσα απο φουξ ύφασμα... :rolleyes: Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :happy:
  4. Η αλήθεια είναι ότι έχει παίξει σε πολλές φάσεις. Αλλά τώρα που το ξανα συζητάμε, χαρακτηριστικό ήταν ένα περσινό επείσοδιο-το ανέφερα κ σε προήγούμενο post- που είχε μαλώσει η παρέα και κάποια στιγμή ο Φώτης (νομίζω) βλέπει ένα ζωγραφισμένο σκίτσο, με όλη την τρελοπαρέα, που είχε στον τοιχο κλπ κλπ... Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες :worry: Μακάρι να χει καταλάβει κάποιος κάτι.. Thanx εκ των προτερων για την προσπάθεια..! :)
  5. Όχι, δεν εννοούσα αυτό, εκείνο είναι ορχηστρικό...Δυστυχώς δεν έχω άλλο τρόπο να το περιγραψω. :blink: Νομίζω έπαιξε και στο περσινο τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε.. και γενικά στις σκηνές έντονης.. συναισθηματικής φόρτισης. Αν καταλαβε κάποιος ποιο εννοω,, ειμαι υπόχρεη! :rolleyes:
  6. Έχουν περάσει μέρες αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν το Fields of Innocence- Evanescence. Kαι επί τη ευκαιρία, μήπως ξέρει κανείς από ποιο κομμάτι είναι εκείνη η γλυκιά μελωδια με πιάνο, που βάζει σε πολλά σηριαλ κι ειδικά στο Παρα Πέντε, στις πιο συναισθηματικές καταστάσεις? Χαρακτηριστικά στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο που είχαν μαλώσει και τα ξαναβρήκαν.. Ελπίζω να καταλάβατε.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Γεια σας! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρο ένα τραγούδι που πέτυχα τυχαία στο ραδιόφωνο. Είναι ένα ντουέτο του Β. Λέκκα με μια άλλη ερμηνεύτρια της οποίας το όνομα δε γνωρίζω.. Είναι πολύ ρομαντική μπαλάντα. Το ρεφρεν είναι το εξης: Πού , ψυχή μου, πού η ζωή μου χάνεται και ποιος ξέρει αν στα δίχτυα πιάνεται σε μισώ που δε κατάλαβες γιατί εγώ σ' αγαπώ. Για να βοηθήσω, στο τραγούδι πρώτα τραγουδά η κοπέλα (κουπλέ ρεφρεν), μετά κάνει τρανσπόρτο και πιάνει ο Λεκκας τα ο επόμενο κουπλέ κ ρεφρέν.. Αν μπορεί να με βοηθήσει κανειιιις...... :wacko: :worry: Ευχαριστώ! :rolleyes:
  8. Γεια! Ψαχνω εδω και λιγο καιρο σε ποιο τραγουδι-κομμάτι ανήκει η μουσική (solακι κιθαριτσα είναι..) από ένα περιεργο trailer του ΑΝΤ-1 που λέει κατι για μια "Μηχανη του Χρονου". Το trailer παίζει λίγα δευτερόλεπτα κ εξαφανίζεται σε στυλ "χιόνια" στην οθόνη.... Ξερει κανεις κάτι?!? :worry:
×
×
  • Create New...